masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ چاي, چاي سبز, آب معدني, قهوه نسكافه, كاپوچينو, كافه ميكس يا...؟ 12 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ آب من چندین ساله چای و قهوه نمیخورم. شاید سالی دو سه استکان کوچیک دوس ندارم به هیچ چیزی عادت کنم مخصوصا که میبینم کسایی که چای و قهوه خیلی استفاده میکنن اگه یه روز نخورن سردرد میگیرن و کلافه میشن. 6 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ من هر روز صبح یه لیوان چای+1قاشق غذاخوری عسل+نصف لیمو ترش+1قاشق غذاخوری عصاره شاهسپران میخورم...خوبه به نظرت؟! 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ من هر روز صبح یه لیوان چای+1قاشق غذاخوری عسل+نصف لیمو ترش+1قاشق غذاخوری عصاره شاهسپران میخورم...خوبه به نظرت؟! افرین خوبه.. عالیه.. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ نسکافه...چای فقط صبح با شکر فراوان.... 5 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ افرین خوبه.. عالیه.. ترکیبش خیلی خوش طعمه...حتماً امتحان کن! 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ ترکیبش خیلی خوش طعمه...حتماً امتحان کن! حتما ولی عسل رو حذف میکنم چون عسل دوست ندارم 6 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ حتما ولی عسل رو حذف میکنم چون عسل دوست ندارم ترکیبش با لیمو ترش و شاهسپران مزه یخ مکای قدیمو میده...تو یبار امتحان کن...خوشت نیومد با من! 7 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ آب....از همه بهتره وقت خستگی هم چای سبز و قهوه 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ شيركاكائووووووو با كيك براااااني.. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ چایی من واقعا روزی 15 تا لیوان دارم میخورم یعنی همه موندم اصلا یه جا هم برم اول باید چایی بخورم اما با اینکه چایی خورم اما چایی اصن خوب نیست الان کلیه منو داغون کردههمش سلسه بل میاره 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ مفید ترین نمیدونم اما بهترین چای چای چای 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ بهترین نوشیدنی از همه نظر " آب " و همچنین مصرف آب به طور مکرر در روز باعث طولانی شدن عمر و شادابی پوست هم میشه 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ بهترین نوشیدنی از همه نظر " آب " و همچنین مصرف آب به طور مکرر در روز باعث طولانی شدن عمر و شادابی پوست هم میشه عمر طولانی خوب نیست 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ من شنیدم آبجو شراب ... بهترین نوشیدنی از همه نظر " آب " و همچنین مصرف آب به طور مکرر در روز باعث طولانی شدن عمر و شادابی پوست هم میشه بله موافقم. عمر طولانی خوب نیست با شما هم موافقم 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ ترکیبش با لیمو ترش و شاهسپران مزه یخ مکای قدیمو میده...تو یبار امتحان کن...خوشت نیومد با من! خداي امتحانش ميكنم.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده