رفتن به مطلب

به نظرشما مفيدترين نوشيدني جهان چيست؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 79
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آب

من چندین ساله چای و قهوه نمیخورم.

شاید سالی دو سه استکان کوچیک

دوس ندارم به هیچ چیزی عادت کنم مخصوصا که میبینم کسایی که چای و قهوه خیلی استفاده میکنن اگه یه روز نخورن سردرد میگیرن و کلافه میشن.

:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من هر روز صبح یه لیوان چای+1قاشق غذاخوری عسل+نصف لیمو ترش+1قاشق غذاخوری عصاره شاهسپران میخورم...خوبه به نظرت؟! :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من هر روز صبح یه لیوان چای+1قاشق غذاخوری عسل+نصف لیمو ترش+1قاشق غذاخوری عصاره شاهسپران میخورم...خوبه به نظرت؟! :hanghead:

افرین خوبه.. عالیه..

• Like 6
لینک به دیدگاه
حتما ولی عسل رو حذف میکنم چون عسل دوست ندارم:ws3:

ترکیبش با لیمو ترش و شاهسپران مزه یخ مکای قدیمو میده...تو یبار امتحان کن...خوشت نیومد با من! :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

چایی

من واقعا روزی 15 تا لیوان دارم میخورم یعنی همه موندم اصلا یه جا هم برم اول باید چایی بخورم

اما با اینکه چایی خورم اما چایی اصن خوب نیست الان کلیه منو داغون کرده:4564:همش سلسه بل میاره:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بهترین نوشیدنی از همه نظر " آب " :w16:

و همچنین مصرف آب به طور مکرر در روز باعث طولانی شدن عمر و شادابی پوست هم میشه :w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

و همچنین مصرف آب به طور مکرر در روز باعث طولانی شدن عمر و شادابی پوست هم میشه :w02:

عمر طولانی خوب نیست:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من شنیدم آبجو:ws3:

شراب ...:ws3:

بله موافقم.:ws3:

عمر طولانی خوب نیست:w02:

با شما هم موافقم :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ترکیبش با لیمو ترش و شاهسپران مزه یخ مکای قدیمو میده...تو یبار امتحان کن...خوشت نیومد با من! :ws3:

خداي امتحانش ميكنم..:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...