Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 23 دی، 2014 شبم نمیترسم دیگهقوی شدم حیف که دوران جوونی ام تموم شده و پیر شدم وگرنه نشون میدادم که قوی هستی یا نه
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 23 دی، 2014 حیف که دوران جوونی ام تموم شده و پیر شدم وگرنه نشون میدادم که قوی هستی یا نه شکسته بندی میفرمائید از دیشب تا حالا هم کم بهم ثابت نکردی که قوی نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3:
Shiva-M 8295 مالک ارسال شده در 23 دی، 2014 به نظر من اگه همین صحبتهای استارتر رو توی اون جشنواره تعریف میکردن ، خیلی تاثیر گذار تر از خود فیلم بود ، از بابت هیجانی که به بیننده القا میکنه به استارتر پیشنهاد میکنم خودش و این پست اولش رو به یک جشنواره معرفی کنه حرفای من نیست دوست عزیز، مطلب از سایت کافه سینما گرفته شده، پایین پست هم زدم منبع رو! 1
Shiva-M 8295 مالک ارسال شده در 23 دی، 2014 میگم هدف فیلم چی بود؟ فیلمی 1 دقیقه ای در ژانر وحشت، همین 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 23 دی، 2014 فیلمی 1 دقیقه ای در ژانر وحشت، همین آخه دوستام نشسته دو ساعت داره توضیح میده واسش میگه میخواد بگه که بچه ها وقتی میگن یکی زیر تختمونه،راست میگن 1
Shiva-M 8295 مالک ارسال شده در 23 دی، 2014 آخه دوستام نشسته دو ساعت داره توضیح میده واسش میگه میخواد بگه که بچه ها وقتی میگن یکی زیر تختمونه،راست میگن حالا هر کسی با یه نگاهی میبینه فیلم رو، میتونه برداشت های مختلفی بشه ازش، ولی هر فیلمی لزوما هدفش انتقال پیام خاصی نیست 1
ارسال های توصیه شده