Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ نه بابا ازم کوچیک تره اوهُ زیر 500تا سن ندارن :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اوهُ زیر 500تا سن ندارن :|الان روزه نمیترسم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ الان روزه نمیترسم برو شب بیا پس :) لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ برو شب بیا پس :) شبم نمیترسم دیگه قوی شدم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ شبم نمیترسم دیگهقوی شدم حیف که دوران جوونی ام تموم شده و پیر شدم وگرنه نشون میدادم که قوی هستی یا نه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ حیف که دوران جوونی ام تموم شده و پیر شدم وگرنه نشون میدادم که قوی هستی یا نه شکسته بندی میفرمائید از دیشب تا حالا هم کم بهم ثابت نکردی که قوی نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ به نظر من اگه همین صحبتهای استارتر رو توی اون جشنواره تعریف میکردن ، خیلی تاثیر گذار تر از خود فیلم بود ، از بابت هیجانی که به بیننده القا میکنه به استارتر پیشنهاد میکنم خودش و این پست اولش رو به یک جشنواره معرفی کنه حرفای من نیست دوست عزیز، مطلب از سایت کافه سینما گرفته شده، پایین پست هم زدم منبع رو! 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ میگم هدف فیلم چی بود؟ فیلمی 1 دقیقه ای در ژانر وحشت، همین 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ فیلمی 1 دقیقه ای در ژانر وحشت، همین آخه دوستام نشسته دو ساعت داره توضیح میده واسش میگه میخواد بگه که بچه ها وقتی میگن یکی زیر تختمونه،راست میگن 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ آخه دوستام نشسته دو ساعت داره توضیح میده واسش میگه میخواد بگه که بچه ها وقتی میگن یکی زیر تختمونه،راست میگن حالا هر کسی با یه نگاهی میبینه فیلم رو، میتونه برداشت های مختلفی بشه ازش، ولی هر فیلمی لزوما هدفش انتقال پیام خاصی نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده