Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ :there: گاو گاوه دیگه خانم مدیر......تکیفش با خودش مشخصه........اما اونایی که گاون تکلیفشون با خودشو مشخص نیس 6 لینک به دیدگاه
nima2007 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ درود از اونجایی که گاو بودن هم مشکلات خاص خودشو داره من ترجیح نمی دم گاو باشم بیان ازم سو استفاده کنن هیچی نگم و فقط فواید گاو بودن رو گفت ضرراش رو ذکر نکرد جوری که خواننده فکر میکنه الان گاوا خوشبخت ترین موجودات روی کره زمینن (البته میدونم تو انشا گفته فوایدش با اینحال هر فایده ای با ضرر ها هست که معنی پیدا می کنه) ... در نتیجه بهش با ارفاق 16 میدم! درواقع بزرگترین فایده ظاهریش نداشتن عقل هست که ظاهرا فایده هست در باطن بزرگترین کمبود و ضرر بحساب میاد، در نتیجه شما ضررش رو ذکر کردین تا فایده هاش رو... 4 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ متن جالبی بود...نشون داد چطور بشر میتونه از گاو کمتر باشه... :| 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ دروداز اونجایی که گاو بودن هم مشکلات خاص خودشو داره من ترجیح نمی دم گاو باشم بیان ازم سو استفاده کنن هیچی نگم و فقط فواید گاو بودن رو گفت ضرراش رو ذکر نکرد جوری که خواننده فکر میکنه الان گاوا خوشبخت ترین موجودات روی کره زمینن (البته میدونم تو انشا گفته فوایدش با اینحال هر فایده ای با ضرر ها هست که معنی پیدا می کنه) ... در نتیجه بهش با ارفاق 16 میدم! درواقع بزرگترین فایده ظاهریش نداشتن عقل هست که ظاهرا فایده هست در باطن بزرگترین کمبود و ضرر بحساب میاد، در نتیجه شما ضررش رو ذکر کردین تا فایده هاش رو... عالي 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بعضی انسان ها خیلی گاوَنولی بعضی گاوا خیلی ماهَ ن شعر شداااا جالب بيد//:a030: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ به بعضیام باید گفت:عزیزم تو واسه ما گاو نباش،شاه بودنت بکنار. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻧﺎﺍﻣﯿﺪ ﻧﺒﺎﺵ... ﺣﺘﯽ ﺍﮔﻪ ﮔﺎﻭ ﻫﻢ ﺑﺎﺷﯽ ، ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯼ ، ﮐﺴﺎﻧﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﭙﺮﺳﺘﻨﺪ!! ﮔﻔﺘﻢ ﺩﺳﺘﺖ ﺩﺭﺩ ﻧﮑﻨﻪ ! ﮐﻼ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﮐﺮﺩﯼ, , ,! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ [h=1]برای توسعه و بهبود کسب و کار گاو باش![/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برخلاف تصور، چیزهای زیادی هست که ما را تهییج میکنند که گاو باشیم. مثلا همین داستان خوب محمد صالح علا که نامش هست جلال آباد. فکر کنم بچههای همشهری داستان برای ویژهنامه همین سالی که درش هستیم تعدادی داستان کوتاه از نویسندههای ایرانی را به صورت صوتی منتشر کردند و بهترین آنها هم همین داستان بود از محمد صالح علا. در بخشی از آن آمده است: شاید یک روز کتابی بنویسم و در آن ثابت کنم به عکس تصور انسانها، گاوها گاو نیستند. گاوها شخصیت پیچیدهای دارند. برخی احساساتی، گوشه گیر، خجالتی و فروتناند، برخی ریاست طلب، پرخاشگر و زود رنجاند. اندام بزرگی دارند ولی بسیار مهربان، متین و بیآزارند. گاوها اغلب بیماری قلبی دارند، تنها به خاطر جثه بزرگشان نیست، به خاطر رنجهاییست که در طول زندگی میکشند. از نظر عاطفی پیچیدهاند، مادههایشان مادران خوبی هستند، نُه ماه باردارند و فرزندشان را تا یک سالگی شیر میدهند و مراقبت میکنند، مهارتهای زندگی میآموزانند، هم به ما شیر میدهند و هم به بچههایشان. برای همین بیشتر گاوها دچار کمبود کلسیم هستند، سینههایشان ملتهب و متورم است. حافظه خوبی دارند، باهوشاند، هرگز برکهای را که از آن آب نوشیدهاند یا علفزاری را که در آن علفهای خوش مزهای چریدهاند و زیر آفتاب مطبوعی چرت زدهاند، فراموش نمیکنند. خوبی را به خاطر دارند. برای از دست رفتن اعضای از دست رفته خانواده خود، کسانی که با مهربانی و احترام با ایشان رفتار کردهاند عزاداری میکنند. حتی اشک میریزند. آنها یکسره نشخوار میکنند و من کنارشان مینشینم و مینویسم: خورشید جان، خورشید جان، امان از این بیتو گذشتنها. وقتی از شما دورم، برفهای درونم آغاز میشود. کاش میدانستید دربارهتان چه فکر میکنم. من برای دیدن شما همه درها را زدم، عاشقی خوبست، زندگی حلال کسانی که عاشقند. من خجالتیام و هنوز نمیدانم اسمتان را چگونه تلفظ کنم.ای کاش عشق، خود لب و دهان و زبان داشت. اما در بورس هم گاوها برای خودشان کسی هستند. این تصویر را میشناسید؟ گاوها و خرسها دودسته بزرگ سهامداران بورساند. گاوها سرمایهگذارانی هستندکه فکر میکنند قیمت سهام به اضافه شاخص بازاررشد میکند. اما خرسها فکر میکنند که ممکن است قیمت سهام وشاخصهای تعریف شده برای بازار افت کنند. گاوها همیشه نماد افراد موفق و پربازده و خرسها نماد افراد ناموفق و شکست خوردهاند. انتخاب این دو حیوان به خاطر قدرت آنهاست. اگر زمانی بین گاو و خرس نبردی شروع شود هرگز نمیتوان با قطعیت گفت کدام برنده رقابت خواهد شد. آنهایی که نیویورک رفتهاند حتما گذرشان به چند متری بورس نیویورک در وال استریت هم افتاده و آن دو مجسمه بزرگ را دیدهاند. یکیاش همین مجسمه برنزی این گاو چند تنی است و دیگری که در مقابل گاو ایستاده یک خرس تنومند است. گاو همه آنهایی هستند که ر یسکپذیری زیادی دارند و فکر میکنند ظرفیت رشد در بازار وجود دارد و خرس همه آن سرمایه گذارانی هستند که میترسند، بازار با افت مواجه شود. نکته مهم اینجاست که یک گاو در بورس اوراق بهادار، همیشه گاو نمیماند. شرایط که تغییر کند ممکن است گاو خرس شود یا خرس گاو. آدمها همیشه در حال تغییر هستند. چه گاو باشید چه خرس باشید، در نهایت احتمالا برنده خواهید شد. دو گروه اما همیشه شکستخوردهاند. یکی گرگها و دیگری خوکها. چه گاو باشید چه خرس، سود میکنید اما اگر گرگ باشید یا خوک از بین میروید. هنوز این سوال باقی مانده که چگونه میتوان گاو بود؟ آن هم در دنیایی که گاو بودن تشویق نمیشود! آن هم در دنیای که خوک بودن تشویق میشود و کسی جرئت مقابله با گرگها را ندارد. دنیای کسب و کار پیچیدهتر از آن است که به نظر میرسد. برای فهمیدن پیچیدگی این دنیا کافی است تصور کنید که یک گاو و یک خرس و یک گرگ و یک خوک، چگونه میتوانند در یک اتاق کنار هم زندگی کنند. در دنیای کسب و کار این اتفاق میافتد. برای موفقیت در کسب و کار لازم نیست گرگ باشید یا خوک، گاو باشید. اما یاد بگیرید که در کنار گرگها و خوکها زنده بمانید! 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ یکی از مهمترین فواید گاو بودن اینه که هیچوقت از گاو شدن نمیترسن اگه به یه گاو بگید گاو، کلی کف بر میشه! ذوق مرگ میشه افتضاح، اصلا یه وضعی 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ واقعا ما از اشرف مخلوقات بودن به کجا رسیدیم که الان باید ببینیم کسانی ور که آرزو میکنند کاش گاو میبودن 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ واقعا ما از اشرف مخلوقات بودن به کجا رسیدیم که الان باید ببینیم کسانی ور که آرزو میکنند کاش گاو میبودن حنانه موضوع رو نگرفتيااا 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ حنانه موضوع رو نگرفتيااا من درباره متن نظر نمیدم درباره نظرات نظر میدم :) 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ من درباره متن نظر نمیدمدرباره نظرات نظر میدم :) خوب نظرات نسبت به متنه ديگه اصلا بيخيال... مرسي. 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سلام من به گاو بودن یا نبودن هیچ کاری ندارم ولی بعضی از جملاتی که به کار رفته توی انشا واقعا توهین کنندست بالاخره ادمها شعور دارند که گاو اصلا نداره :vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سلام من به گاو بودن یا نبودن هیچ کاری ندارم ولی بعضی از جملاتی که به کار رفته توی انشا واقعا توهین کنندست بالاخره ادمها شعور دارند که گاو اصلا نداره :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ این مطلب خیلی جالبیم نبود...سخیف و مبتذلم بود................ -5- تمام. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ این مطلب خیلی جالبیم نبود...سخیف و مبتذلم بود................ -5- تمام. 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ این همه از گاو تعریف کردم یه انتقاد کوچیکی هم دارم تنها مشکل گاو اینه که گاوه 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ این همه از گاو تعریف کردم یه انتقاد کوچیکی هم دارمتنها مشکل گاو اینه که گاوه چه عجب 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ گاو ، گاوه حالا هر چقد که میخواد فایده داشته باشه! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده