Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ مینا جایزه مو بده مریمه..هم متولد 67 هم بینیش این شکلیه هم مطمئنم دیگه دهه صدات بلنده نمیشنوم چی میگی اورین اورین تا حدس نزنیم نمی ریم امشب پس هستید حالا حالا هااااا 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ دهه 60 ـهماه تولدش هم تیر ـه ! از همکارم تشکر میکنم بایت راهنمایی های بعدی :| 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ از همکارم تشکر میکنم بایت راهنمایی های بعدی :| درست بوده راهنمایی هام مگه ؟! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ درست بوده راهنمایی هام مگه ؟! نه دیگه میخواد 10-20 صفحه ای ادامه پیدا کنه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ درست بوده راهنمایی هام مگه ؟! گمراهی بهتر بگیم درست بود آفرین ! 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ اورین اورین تا حدس نزنیم نمی ریم امشب خو بیا ببینیم چیا داریم آقا سهند!!! الان رفتم چک کردم ولنتینا خانم و شهدخت خانم هر دوتاشون تاریخ عضویت میخوره!!!!!!! یه گزینه ضعیف هم مطرح میکنم خانم مدیر ارشد سابق (setare.blue).....البته ایشون فعالیتشون خوبه!!!فقط جدیدا کم پیدا شدن فقط این مهم بود که این هفتادیا رو فرستادیم برن!!!!!شلوغ کرده بودن اینجا رو 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ صدات بلنده نمیشنوم چی میگی پس هستید حالا حالا هااااا مریم زارعه..جایزمو بده الان خوب شد؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خو بیا ببینیم چیا داریم آقا سهند!!! الان رفتم چک کردم ولنتینا خانم و شهدخت خانم هر دوتاشون تاریخ عضویت میخوره!!!!!!! یه گزینه ضعیف هم مطرح میکنم خانم مدیر ارشد سابق (setare.blue).....البته ایشون فعالیتشون خوبه!!!فقط جدیدا کم پیدا شدن فقط این مهم بود که این هفتادیا رو فرستادیم برن!!!!!شلوغ کرده بودن اینجا رو منم رفتم ولی ستاره 22-23 سالشه 70 ای محصوب میشه البته نه یجایی گفت 69 هستم اورین [h=1]setare.blue[/h]میتونه باشه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ پیدا کردممممممممممممممممممممممممم :hapydancsmil: paroshat 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بابایی آقا یاسر دعوا کن..خودشو به زور میچسبونه به دهه شصتیا متولد اسفند 69 بلکه ام عید 70:whistles: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بابایی آقا یاسر دعوا کن..خودشو به زور میچسبونه به دهه شصتیا متولد اسفند 69 بلکه ام عید 70:whistles: کوش کجاست یاسر بودو بیا اینجا زود:gnugghender::167: ستاره ؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بابایی آقا یاسر دعوا کن..خودشو به زور میچسبونه به دهه شصتیا متولد اسفند 69 بلکه ام عید 70:whistles: چی چی اسفند ۶۹ خداوند به من یازده ماه عنایت ویژه داشت که تو فرقه شما ها نباشم!!!! تازه از این یازده ماه به یه نفر هم قرض دادم که از اوایل هفتاد خودشو بکشه تو ۶۹!!!! آقا خانم مدیر ارشد سابق و یا همون setare.blue هس........دیگه داره به یقین تبدیل میشه....... 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ مریم زارعه..جایزمو بدهالان خوب شد؟ جایزه نداریم حدس بزن 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ پس چی ! کلی امتیاز میگیره بیاد برای همین کار :| خودش نیست vergil تو تشخیص قبلی گفت ها من کاری ندارم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ من میدونم کیه :|قبلا دیدم این عکسُ اعتماد کن ! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ چی چی اسفند ۶۹ خداوند به من یازده ماه عنایت ویژه داشت که تو فرقه شما ها نباشم!!!! تازه از این یازده ماه به یه نفر هم قرض دادم که از اوایل هفتاد خودشو بکشه تو ۶۹!!!! آقا خانم مدیر ارشد سابق و یا همون setare.blue هس........دیگه داره به یقین تبدیل میشه....... 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ کوش کجاست یاسر بودو بیا اینجا زود:gnugghender::167:ستاره ؟؟؟؟ :biggrin::spiteful:آقا یاسر پاسخگو باشد:lol: بابایی من مریمو دیدم مطمئنم خودشه به من اعتماد کن 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خودش نیستvergil تو تشخیص قبلی گفت ها من کاری ندارم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ پیدا کردممممممممممممممممممممممممم :hapydancsmil:paroshat آفرین :) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده