Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ یعنی یه حرف مهندسی که اینجا خوندم همین بود........به شدت موافقم!!!! حدود شصت و چهار تا شصت و نه!!!! خانوما کسی نیس سنش تو این حوالی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟کسی گردن میگیره؟؟؟؟؟؟؟ یا همتون متولد ۸۰ شدید یهو!!! این عکس خیلی بترکونه برای 67/68/69 بیشتر نیست 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ نچ!!!! قیافش مظلوم تر از این حرفاس....شوما نیستی!!!!....تابلوئه دهه شصتیه شلوغش نکنید بابا.....دهه هفتادیا رو زود خط بزنید دور و برتون خلوت بشه یعنی یه حرف مهندسی که اینجا خوندم همین بود........به شدت موافقم!!!! حدود شصت و چهار تا شصت و نه!!!! خانوما کسی نیس سنش تو این حوالی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟کسی گردن میگیره؟؟؟؟؟؟؟ یا همتون متولد ۸۰ شدید یهو!!! دقیقا یاسر طرف 25-29 سالشه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ این عکس خیلی بترکونه برای 67/68/69 بیشتر نیست خوب منهای 4-5 سالش کنی میشه !!!!شش ماهه که نیست هست؟؟ 4-5 سالش هست تو عکس 64-65-63:ws3: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ دقیقا یاسر طرف 25-29 سالشه نه بابا اشتباه میکنی دختر مردم 60 سالشه 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خوب منهای 4-5 سالش کنی میشه شش ماهه که نیست هست 4-5 سالش هست تو عکس64-65-63:ws3: منظورم چهره شخص در این عکس نه سال گرفتن عکس 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ منظورم چهره شخص در این عکس نه سال گرفتن عکس د نه ده سوتی دادی رفت پی کارش 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ دقیقا یاسر طرف 25-29 سالشه این تشخیصتو دوس داشتم اصن!!!! خراب کردی منو!!! اما مشکل همونیه که گفتم!!!! الان کسی نیس که این سن ها رو گردن بگیره!!!! همه حداکثر ۱۷ سالشونه!!! حالا بیا از دیتابیس خودمون استفاده کنیم......رد کنیم گزینه ها رو...... گندم خانم رده...... خانم مدیر (حنانه خانم) رده!!! مینا خانم رده!!! برادران عارف هم ردن!!! من فقط سن اینا رو میدونم!!! ساغر خانم هم چون خلوص نیت داشت و سنشو گفت میذاریم بمونه تو بازی!!! 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ این عکس خیلی بترکونه برای 67/68/69 بیشتر نیست خب پس من نیستم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ این تشخیصتو دوس داشتم اصن!!!! خراب کردی منو!!! اما مشکل همونیه که گفتم!!!! الان کسی نیس که این سن ها رو گردن بگیره!!!! همه حداکثر ۱۷ سالشونه!!! حالا بیا از دیتابیس خودمون استفاده کنیم......رد کنیم گزینه ها رو...... گندم خانم رده...... خانم مدیر (حنانه خانم) رده!!! مینا خانم رده!!! برادران عارف هم ردن!!! من فقط سن اینا رو میدونم!!! ساغر خانم هم چون خلوص نیت داشت و سنشو گفت میذاریم بمونه تو بازی!!! سنا هم که که فرفریه میمونه شهدخت که فعالیتش کمه و به این کیس می خوره و... والنتینا باید یکی ازین دو تا باشه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ این تشخیصتو دوس داشتم اصن!!!! خراب کردی منو!!! اما مشکل همونیه که گفتم!!!! الان کسی نیس که این سن ها رو گردن بگیره!!!! همه حداکثر ۱۷ سالشونه!!! حالا بیا از دیتابیس خودمون استفاده کنیم......رد کنیم گزینه ها رو...... گندم خانم رده...... خانم مدیر (حنانه خانم) رده!!! مینا خانم رده!!! برادران عارف هم ردن!!! من فقط سن اینا رو میدونم!!! ساغر خانم هم چون خلوص نیت داشت و سنشو گفت میذاریم بمونه تو بازی!!! 28 سالُ 3ماه 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سنا هم که که فرفریهمیمونه شهدخت که فعالیتش کمه و به این کیس می خوره و... والنتینا باید یکی ازین دو تا باشه چرا پروفارو میخونین؟ 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سنا هم که که فرفریهمیمونه شهدخت که فعالیتش کمه و به این کیس می خوره و... والنتینا باید یکی ازین دو تا باشه خو الان این دو تا که گفتید تاریخ عضویتشو چک کردید؟؟؟؟؟؟؟ 28 سالُ 3ماه یه شیرزن پیدا شد بالای بیست سالو گردن گرفت!!!!! به هر حال شوما هم ردی!!!! زور نزنید!!!! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خو الان این دو تا که گفتید تاریخ عضویتشو چک کردید؟؟؟؟؟؟؟ یه شیرزن پیدا شد بالای بیست سالو گردن گرفت!!!!! به هر حال شوما هم ردی!!!! زور نزنید!!!! اره قدمیند از مینا فسیلترند 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ چرا پروفارو میخونین؟ نیستی؟؟؟؟هستی 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ چرا پروفارو میخونین؟ برا تاریخ عضویت!!!!! شما هم متاسفانه چون ده روز دیرتر از مینا خانم ثبت نام کردی پس ردی!!!! 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ نچ!!!! قیافش مظلوم تر از این حرفاس....شوما نیستی!!!!....تابلوئه دهه شصتیه شلوغش نکنید بابا.....دهه هفتادیا رو زود خط بزنید دور و برتون خلوت بشه یعنی یه حرف مهندسی که اینجا خوندم همین بود........به شدت موافقم!!!! حدود شصت و چهار تا شصت و نه!!!! خانوما کسی نیس سنش تو این حوالی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟کسی گردن میگیره؟؟؟؟؟؟؟ یا همتون متولد ۸۰ شدید یهو!!! :(2310):من مظلوم نیستم؟؟؟تبر منو بیاریدددددددددد مینا جایزه مو بده مریمه..هم متولد 67 هم بینیش این شکلیه هم مطمئنم دیگه دهه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ برا تاریخ عضویت!!!!! شما هم متاسفانه چون ده روز دیرتر از مینا خانم ثبت نام کردی پس ردی!!!! اورین اورین تا حدس نزنیم نمی ریم امشب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده