Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 22 دی، 2014 یعنی یه حرف مهندسی که اینجا خوندم همین بود........به شدت موافقم!!!! حدود شصت و چهار تا شصت و نه!!!! خانوما کسی نیس سنش تو این حوالی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟کسی گردن میگیره؟؟؟؟؟؟؟ یا همتون متولد ۸۰ شدید یهو!!! این عکس خیلی بترکونه برای 67/68/69 بیشتر نیست 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 دی، 2014 نچ!!!! قیافش مظلوم تر از این حرفاس....شوما نیستی!!!!....تابلوئه دهه شصتیه شلوغش نکنید بابا.....دهه هفتادیا رو زود خط بزنید دور و برتون خلوت بشه یعنی یه حرف مهندسی که اینجا خوندم همین بود........به شدت موافقم!!!! حدود شصت و چهار تا شصت و نه!!!! خانوما کسی نیس سنش تو این حوالی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟کسی گردن میگیره؟؟؟؟؟؟؟ یا همتون متولد ۸۰ شدید یهو!!! دقیقا یاسر طرف 25-29 سالشه 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 دی، 2014 این عکس خیلی بترکونه برای 67/68/69 بیشتر نیست خوب منهای 4-5 سالش کنی میشه !!!!شش ماهه که نیست هست؟؟ 4-5 سالش هست تو عکس 64-65-63:ws3: 4
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 22 دی، 2014 دقیقا یاسر طرف 25-29 سالشه نه بابا اشتباه میکنی دختر مردم 60 سالشه 5
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 22 دی، 2014 خوب منهای 4-5 سالش کنی میشه شش ماهه که نیست هست 4-5 سالش هست تو عکس64-65-63:ws3: منظورم چهره شخص در این عکس نه سال گرفتن عکس 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 دی، 2014 منظورم چهره شخص در این عکس نه سال گرفتن عکس د نه ده سوتی دادی رفت پی کارش 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 22 دی، 2014 دقیقا یاسر طرف 25-29 سالشه این تشخیصتو دوس داشتم اصن!!!! خراب کردی منو!!! اما مشکل همونیه که گفتم!!!! الان کسی نیس که این سن ها رو گردن بگیره!!!! همه حداکثر ۱۷ سالشونه!!! حالا بیا از دیتابیس خودمون استفاده کنیم......رد کنیم گزینه ها رو...... گندم خانم رده...... خانم مدیر (حنانه خانم) رده!!! مینا خانم رده!!! برادران عارف هم ردن!!! من فقط سن اینا رو میدونم!!! ساغر خانم هم چون خلوص نیت داشت و سنشو گفت میذاریم بمونه تو بازی!!! 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 22 دی، 2014 این عکس خیلی بترکونه برای 67/68/69 بیشتر نیست خب پس من نیستم 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 دی، 2014 این تشخیصتو دوس داشتم اصن!!!! خراب کردی منو!!! اما مشکل همونیه که گفتم!!!! الان کسی نیس که این سن ها رو گردن بگیره!!!! همه حداکثر ۱۷ سالشونه!!! حالا بیا از دیتابیس خودمون استفاده کنیم......رد کنیم گزینه ها رو...... گندم خانم رده...... خانم مدیر (حنانه خانم) رده!!! مینا خانم رده!!! برادران عارف هم ردن!!! من فقط سن اینا رو میدونم!!! ساغر خانم هم چون خلوص نیت داشت و سنشو گفت میذاریم بمونه تو بازی!!! سنا هم که که فرفریه میمونه شهدخت که فعالیتش کمه و به این کیس می خوره و... والنتینا باید یکی ازین دو تا باشه 2
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 22 دی، 2014 این تشخیصتو دوس داشتم اصن!!!! خراب کردی منو!!! اما مشکل همونیه که گفتم!!!! الان کسی نیس که این سن ها رو گردن بگیره!!!! همه حداکثر ۱۷ سالشونه!!! حالا بیا از دیتابیس خودمون استفاده کنیم......رد کنیم گزینه ها رو...... گندم خانم رده...... خانم مدیر (حنانه خانم) رده!!! مینا خانم رده!!! برادران عارف هم ردن!!! من فقط سن اینا رو میدونم!!! ساغر خانم هم چون خلوص نیت داشت و سنشو گفت میذاریم بمونه تو بازی!!! 28 سالُ 3ماه 3
سنا سادات 2449 ارسال شده در 22 دی، 2014 سنا هم که که فرفریهمیمونه شهدخت که فعالیتش کمه و به این کیس می خوره و... والنتینا باید یکی ازین دو تا باشه چرا پروفارو میخونین؟ 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 22 دی، 2014 سنا هم که که فرفریهمیمونه شهدخت که فعالیتش کمه و به این کیس می خوره و... والنتینا باید یکی ازین دو تا باشه خو الان این دو تا که گفتید تاریخ عضویتشو چک کردید؟؟؟؟؟؟؟ 28 سالُ 3ماه یه شیرزن پیدا شد بالای بیست سالو گردن گرفت!!!!! به هر حال شوما هم ردی!!!! زور نزنید!!!! 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 دی، 2014 خو الان این دو تا که گفتید تاریخ عضویتشو چک کردید؟؟؟؟؟؟؟ یه شیرزن پیدا شد بالای بیست سالو گردن گرفت!!!!! به هر حال شوما هم ردی!!!! زور نزنید!!!! اره قدمیند از مینا فسیلترند 1
Yaser.C 5059 ارسال شده در 22 دی، 2014 چرا پروفارو میخونین؟ برا تاریخ عضویت!!!!! شما هم متاسفانه چون ده روز دیرتر از مینا خانم ثبت نام کردی پس ردی!!!! 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 22 دی، 2014 نچ!!!! قیافش مظلوم تر از این حرفاس....شوما نیستی!!!!....تابلوئه دهه شصتیه شلوغش نکنید بابا.....دهه هفتادیا رو زود خط بزنید دور و برتون خلوت بشه یعنی یه حرف مهندسی که اینجا خوندم همین بود........به شدت موافقم!!!! حدود شصت و چهار تا شصت و نه!!!! خانوما کسی نیس سنش تو این حوالی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟کسی گردن میگیره؟؟؟؟؟؟؟ یا همتون متولد ۸۰ شدید یهو!!! :(2310):من مظلوم نیستم؟؟؟تبر منو بیاریدددددددددد مینا جایزه مو بده مریمه..هم متولد 67 هم بینیش این شکلیه هم مطمئنم دیگه دهه 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 دی، 2014 برا تاریخ عضویت!!!!! شما هم متاسفانه چون ده روز دیرتر از مینا خانم ثبت نام کردی پس ردی!!!! اورین اورین تا حدس نزنیم نمی ریم امشب 2
ارسال های توصیه شده