Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ مینایی یه سوالفعالیتش کلا کمه یا الان کم شده؟ نه کمه تقریبا کلا فکر کنم فافاس به جون خودم مریم زارع..یه حسی همین الان یهوی بهم گفتش afa نیست؟ آریو جان؟؟؟دردت به جانم؟؟ من فعالیتم کمه؟؟؟نه کمه؟؟؟:| ولی منم خونسرد باش من دعواش کردم یکی بود فاطمه بود طراحی دوخت بود اون نیس؟ نه --------------- چرا به راهنمایی ها دقت نمیکنید اسم هر چی مدیرــــه گفتید 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ فرییییی؟؟؟ والنتینا آیا ازین علامات استفاده میکنه؟؟؟)):یا (: 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ مریم زارع از حرفمم کوتاه نمیام 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ مریم زارع از حرفمم کوتاه نمیام باشه :| 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ این نوع لباسها در سال 68 اینا مد بود در نتیجه 68-4 میشه 64 طرف متولد 64-65 هستش دیگه عمرا بیاد بگه کیه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ دیگه عمرا بیاد بگه کیه افرین خوب گرفتی منظورمو 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ افرین خوب گرفتی منظورمو والله دیگه :)) اینجوری که گفتی نمیاد بگه 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ مینا هستی عه من مطمئنم هستی نیست 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ والله دیگه :))اینجوری که گفتی نمیاد بگه خوب پس این از این بریم سراغ تشخیص 86 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خوب پس این از این بریم سراغ تشخیص 86 بریم بریم :)) منم ازین لباسا داشتماااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ مینا هستی عه من مطمئنم راهنمایی جلو چشمتِ:| هستی فعالیت نداره؟:| 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ راهنمایی جلو چشمتِ:|هستی فعالیت نداره؟:| والله بقول صبا داره عه 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ راهنمایی جلو چشمتِ:|هستی فعالیت نداره؟:| پس مریمه 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ والله بقول صبا داره عه داره گمراه میکنه 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ آره ها زیادم شبیه سنا نیسنکنه خودمم نچ!!!! قیافش مظلوم تر از این حرفاس....شوما نیستی!!!!....تابلوئه دهه شصتیه شلوغش نکنید بابا.....دهه هفتادیا رو زود خط بزنید دور و برتون خلوت بشه این نوع لباسها در سال 68 اینا مد بود در نتیجه 68-4 میشه 64 طرف متولد 64-65 هستش یعنی یه حرف مهندسی که اینجا خوندم همین بود........به شدت موافقم!!!! حدود شصت و چهار تا شصت و نه!!!! خانوما کسی نیس سنش تو این حوالی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟کسی گردن میگیره؟؟؟؟؟؟؟ یا همتون متولد ۸۰ شدید یهو!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده