رفتن به مطلب

تعارف نکن بيا تو!!!!!!!!!

pianist

تعارف ميکنيد؟؟؟  

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. تعارف ميکنيد؟؟؟

• 6
    • 9
    • 25

ارسال های توصیه شده

من 6 سالم بود... یه دوستی داشتم به اسم رضا... خیلی بچه ی خوبی بود... نمی دونم الان کجاست... چه دورانی داشتیم با هم...

مامانش رضا رو خیلی کتک میزد... آخه خیلی شیطون بود... یادمه همیشه میرفتیم با هم از قنادی باباش شیرینی خامه ای کش میرفتیم...

یه روز مامانش کتکش زده بود... اینم آتاریش رو برداشته بود (دقیقا یادم نیست سگا بود یا آتاری بود... به هر حال یه چیزی بود دیگه) اومده بود خونه ی ما پناهنده شده بود... میخواست بشه بچه ی مامان من... :4chsmu1:

طلفکی چه پسر نازی:4chsmu1:

منم همیشه داداشه طفلکیمو کتک میزنم:ws28:

اخه باباییم بهش میگه این کوچیکتره مراعاتش کن:ws3:

داداشیمم که حرف گوش کن:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرب زبانی وتملق گویی...........خب اون با تعارف کردن خیلی فرق فوکوله:banel_smiley_4::ws3:

اما تعارف زیاد همین میشه گاهی...البته به آدمشم بستگی داره!!:w16:

من 6 سالم بود... یه دوستی داشتم به اسم رضا... خیلی بچه ی خوبی بود... نمی دونم الان کجاست... چه دورانی داشتیم با هم...

مامانش رضا رو خیلی کتک میزد... آخه خیلی شیطون بود... یادمه همیشه میرفتیم با هم از قنادی باباش شیرینی خامه ای کش میرفتیم...

یه روز مامانش کتکش زده بود... اینم آتاریش رو برداشته بود (دقیقا یادم نیست سگا بود یا آتاری بود... به هر حال یه چیزی بود دیگه) اومده بود خونه ی ما پناهنده شده بود... میخواست بشه بچه ی مامان من... :4chsmu1:

آخی....

منم پسر خالمو از عید تا حالا ندیده ام!!!:ws3:

وقتی مامانش کتکش میزد ،من بهش میگفتم بیا بریم تو کوچه بازی کنیم!!:ws37:صبح میرفتیم عصر برمیگشتیم!!دوباره مامانش اونو میزد.:ws44:.اما مامان من قربونم میرفت و نگرانم میشد!!!:ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بستگی داره ...بعضی وقتا خیلی پررو میشم مثلا تا طرف خوراکی تعارف نکرده قبول میکنم ولی بعضی وقتا نه خیلی کمرو میشم

البته بیشتر مورد اول اتفاق میوفته :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من دخترم راننده قربون صدقه بره با جفت پا میرم تو طحالش !:ubhuekdv133q83a7yy7

ولی گاهی تعارف میکنم با دوستام :دی

طحالش یعنی چه

لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

من اصن از تعارف کردن و حتا ابراز احساسات الکی و هی قربون صدقه رفتن زیادی خوشم نمیاد:icon_razz: یکی ام هی قربون صدقم بره دیگه شرمنده بشم یه جوری منم سعــــی میکنم ابراز ارادت و محبت کنم :banel_smiley_4:

یکی ام خیلی تعارفم کنه معذب میشم :icon_redface:هی میخورم :ws28: یا اینکه خیلی جدی ازش میخام تعارف نکنه ، راحتم :vahidrk:

مامان من انقد تعارف میکنه!!!مهمون اومده اندازه 4 نفر غذا خورده باز میگه بخور چیزی نخوردی!!انگار طرف سوتغذیه داره اومده خونه ما جبرانش کنه.

هرچی ام تو خونه داریم باید بیاره بریزه جلو مهمونا!! بعد بتونه هم ی چیزی میده میبرن خونشون :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

تعارف خواه ناخواه تو فرهنگ ما هست... اما استفاده درست و بجا و به اندازه اون طوری که باعث معذب شدن نشه خوبه

(اما به نظرم اون مثال اول به تعارف ربطی نداره ! )

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم اصلا ادم تعارفیی نیستم .

خوشبختانه بیشتر دوستام اینو میدونن و همونطور که من باهاشون راحنم اونا هم باهام بدون تعارفن...

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...