m@ry@71 3690 مالک ارسال شده در 29 بهمن، 2014 اینو خووووب اومدی.. منم که خواهر ندارم دیگه بدتر... آدم خاله نشه چقد بده...البته بچه های کوچیک فامیلو مجبور میکنم بهم بگن خاله.....خوبه که حالا به حرفم گوش میدن منم خواهر ندارم بچه کوچیک هم نداریم تو فامیل بهم بگن خاله ... برادر زاده مو مجبور میکنم بهم بگه خاله مریم هستم یک همدرد دیگر!! منم خواهر ندارم و فقط برادر دارم عمه میشم! البته خودمم عمه ندارم!! نمیدونم چه حسی داره! اما تعریفشو شنیدم!
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 29 بهمن، 2014 مریم هستم یک همدرد دیگر!!منم خواهر ندارم و فقط برادر دارم عمه میشم! البته خودمم عمه ندارم!! نمیدونم چه حسی داره! اما تعریفشو شنیدم! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوشبختم مریم جون. من عمه شدم! 4 سال پیش . الان 4 ساله که عمه هستم :icon_pf (34):و بیشتر از 6 ساله که خواهر شوهر هستم و ...
baranobarf 352 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 مریم هستم یک همدرد دیگر!!منم خواهر ندارم و فقط برادر دارم عمه میشم! البته خودمم عمه ندارم!! نمیدونم چه حسی داره! اما تعریفشو شنیدم! مریم جون عزیزم زیاد غصه نخور ما میتونیم یه عمه خوب باشیم...
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 مریم جون عزیزم زیاد غصه نخور ما میتونیم یه عمه خوب باشیم... به خوب و بد بودن عمه ربطی نداره که کلا عمه ها فحش میخورن!:icon_pf (34):
baranobarf 352 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 به خوب و بد بودن عمه ربطی نداره که کلا عمه ها فحش میخورن!:icon_pf (34): عزیزم...:there:درست میگی ... ولی کاری نمیشه کرد.. :icon_pf (34): من موندم واقعأ چرااااا اینطوریه...مگه عمه ها چه گناهی کردند..
m@ry@71 3690 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2014 عزیزم...:there:درست میگی ... ولی کاری نمیشه کرد.. :icon_pf (34):من موندم واقعأ چرااااا اینطوریه...مگه عمه ها چه گناهی کردند..
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 مهر، 2015 انگار....تنهاترین آدم رو زمینه... از فروردین94 تنهام.. مهربونم داداش گلم داداشی دلتنگتم....
yanāl 2221 ارسال شده در 3 مهر، 2015 خواهر هم خیلی خوبه مخصوصا کوچیکتر از خودت باشه حرصش بدی کلییییییییییی انرژی میگیری از حرص خوردنش عصبی شدنش میخواست خواهر کوچیکه نباشه به من چه
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 مهر، 2015 خواهر هم خیلی خوبه مخصوصا کوچیکتر از خودت باشه حرصش بدی کلییییییییییی انرژی میگیری از حرص خوردنش عصبی شدنش میخواست خواهر کوچیکه نباشه به من چه مظلوم گیر آوردی؟!
yanāl 2221 ارسال شده در 3 مهر، 2015 مظلوم گیر آوردی؟! نه خوب خودشم میدونه نمیخوام ناراحت بشه اما و.قتی عصبی میشه خیلی بانمک حرص میخوره:icon_pf (34):
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 مهر، 2015 نه خوب خودشم میدونه نمیخوام ناراحت بشه اما و.قتی عصبی میشه خیلی بانمک حرص میخوره:icon_pf (34): اگه خواهر داری نکن این کارو... ماام همین کارو میکردیم که اذیتم کرد و شوخی کرد منم با شوخی چیزی گفتم که از 1فروردین باهام حرف نمیزنه...اشتباه بود...شوخی اون شوخی من...اونم عین شما حال میکرد من حرص بخورم...
yanāl 2221 ارسال شده در 3 مهر، 2015 اگه خواهر داری نکن این کارو...ماام همین کارو میکردیم که اذیتم کرد و شوخی کرد منم با شوخی چیزی گفتم که از 1فروردین باهام حرف نمیزنه...اشتباه بود...شوخی اون شوخی من...اونم عین شما حال میکرد من حرص بخورم... خواهر من کوچیکتره از خودم اذیت کردنشم به اون صورت نیست مثلا یه متلک کوچیک میگم با حرص جواب میده بانمک میشه اما در کل خیلی صمیمی هستیم بیشتر حرفاشو اول به من میگه بعد به مادرم با اینکه مادرم از من بهش نزدیکتره اما خیلی خیلی باهام راحته منم دیگه بچه نیستم چیزی بگم که از دل ناراحت بشه
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 مهر، 2015 خواهر من کوچیکتره از خودم اذیت کردنشم به اون صورت نیست مثلا یه متلک کوچیک میگم با حرص جواب میده بانمک میشه اما در کل خیلی صمیمی هستیم بیشتر حرفاشو اول به من میگه بعد به مادرم با اینکه مادرم از من بهش نزدیکتره اما خیلی خیلی باهام راحته منم دیگه بچه نیستم چیزی بگم که از دل ناراحت بشه منم اونجورم همه چیزم داداشم میدونه و هیچکس. عزیزدلمه. داداش نعمته که من عاشقشم
m@ry@71 3690 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2015 اگه خواهر داری نکن این کارو...ماام همین کارو میکردیم که اذیتم کرد و شوخی کرد منم با شوخی چیزی گفتم که از 1فروردین باهام حرف نمیزنه...اشتباه بود...شوخی اون شوخی من...اونم عین شما حال میکرد من حرص بخورم... تمنا جون ان شاا... سوتفاهم ها برطرف میشه عزیزم؛غصه نخور
m@ry@71 3690 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2015 راضی باشیم به رضای خدامنم یه داداش دوقلو دارم. خداحفظشون کنه چقدر میتونن با همکاری هم شما رو اذییت کننا!
m@ry@71 3690 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2015 خواهر من کوچیکتره از خودم اذیت کردنشم به اون صورت نیست مثلا یه متلک کوچیک میگم با حرص جواب میده بانمک میشه اما در کل خیلی صمیمی هستیم بیشتر حرفاشو اول به من میگه بعد به مادرم با اینکه مادرم از من بهش نزدیکتره اما خیلی خیلی باهام راحته منم دیگه بچه نیستم چیزی بگم که از دل ناراحت بشه من و داداشمم اینجوریییم اما من بزرگترم صمیییمی اما دوتامون هم شیطونی میکنیم میزنیم سروکله هم اما خواهر ندارم
Tamana73 28835 ارسال شده در 9 مهر، 2015 تمنا جون ان شاا... سوتفاهم ها برطرف میشه عزیزم؛غصه نخور 4ماهه الان. پولام تموم شد انقدرهدیه گرفتم خب... حرفم گوش میده ولی حرفی نمیزنه باهام.
m@ry@71 3690 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2015 4ماهه الان.پولام تموم شد انقدرهدیه گرفتم خب... حرفم گوش میده ولی حرفی نمیزنه باهام. بهش توضیح دادی شوخی بوده؟غصه نخور بهش زمان بده ؛ کسی رو واسطه کن ؛ خب خوبه کم ک حرفم میزنه به حرف بیارش
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مهر، 2015 خوش به حال خواهر کوچولوی من 3 تا داداش داره نمیزارن خم به ابروش بیاد
ارسال های توصیه شده