masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ يک متخصص طب سنتي در گفتوگو با فارس: يک متخصص طب سنتي با اشاره به بيماريهاي فصل پاييز و طبع سرد افراد در اين فصل گفت: مصرف سير و غذاهاي حاوي سوسيس و کالباس، انواع شورها و ترشي در اين فصل بايد محدود شود. علي حسيني در گفتو گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت: در طب سنتي همانند تقسيمبندي مزاج افراد براي بيماريها هم تقسيمبندي طبع وجود دارد به طوري که در فصل بهار طبع گرم وجود دارد به همين دليل بيماريهاي پوستي و جوشهاي پوستي بيشتر ميشود. وي افزود: با اين تعريف در فصل پاييز نيز بيماريهايي با طبع سرد مثل سرماخوردگي، بيماريهاي مفصلي، بيماريهاي عصبي، استرس و افسردگي بيشتر ميشود. حسيني گفت: در طبع پاييز چون سرد و خشک است مصرف موادي که باعث سردي يا خشکي بدن ميشوند بايد محدود شود. اين متخصص طب سنتي افزود: مصرف سير و غذاهاي حاوي ادويه مثل سوسيس و کالباس، انواع شورها و ترشي بايد محدود شود چون باعث کاهش رطوبت بدن و افزايش خشکي ميشوند. وي تصريح کرد: مصرف گوشت بره، شتر، بلدرچين، نان، نخود و لوبيا، مواد غذايي آبپز و کبابي،کشمش،عسل، شير برنج، فرني و کنجد توصيه مي شود. حسيني گفت: مصرف ميوههايي مانند سيب، انار و انگور در اين فصل بايد بيشتر شود و خوردن بادام، شيره خرما و انگور، مرباي بالنگ، به و انجير نيز مناسب است. اين متخصص طب سنتي گفت: همچنين بايد از مواجهه با گرماي زياد در هنگام ظهر و سرماي بامداد و شبانگاه، خوابيدن در جاي سرد، استحمام با آب سرد، نوشيدن آب خيلي سرد، خوابيدن با معده پر، مصرف مسهلهاي قوي، فصد و حجامت و هرکاري که خون را کم کند، قي کردن، زياد خوابيدن و زياد بيداري کشيدن و حرکات بدني زياد پرهيز کرد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده