آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ یه سرگرمی جالب : با ماه و روز تولدتون جمله بسازین و جوابارو همبنجا بزارید . فروردین : یه سوسک اردیبهشت : همسایمون خرداد : استادم تیر : یه گوسفند مرداد : بقال سر کوچه شهریور : یه گدا مهر : مسی آبان : یه دیوانه آذر : یه احمق دی : دوست دخترم / دوست پسرم بهمن : یه خرس اسفند : یه کوتوله چاق 1 : زد تو سر من 2 : با من قهر کرد 3 : منو به شدت مسخره کرد 4 : به من پیشنهاد دوستی داد 5 : عاشق من شد 6 : با من دعوا کرد 7 : با من ملایم صحبت کرد 8 : به من فوحش داد 9 : خاک بر اون سرت 10 : با چوب زد تو کله من 11 : به من پیشنهاد ازدواج داد 12 : منو با یه گاو مقایسه کرد 13 : به من گفت آشغال کثیف 14 : با من مث یه ن.کر رفتار کرد 15 : منو با اسلحه تهدید کرد 16 : به من گفت عجب چیزی هستی 17 : منو تهدید به قتل کرد 18 : با من مث یه شاهزاده رفتار کرد 19 :منو تحسین کرد 20 : به من گفت عوضی 21 : منو یه احمق فرض کرد 22 : با من مث موش کور حرف زد 23 : به من حلقه داد 24 : از من جدا شد 25 : منو اذیت کرد 26 : با من مث یه کودن حرف زد 27 : جواب تلفنای منو نداد 28 : به من پیشنهاد خاک بر سری داد 29 : با من راجع به سیاست بحث کرد 30 : با من درد و دل کرد 31 : منو دوست داره 18 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ اول خودم یه کوتوله ی چاق ، عاشق من شد 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ استادم با من ملایم صحبت کرد:ws28: 11 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ مسی با من مثل یک نوکر رفتار کرد جانم!!!!!!!!!چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مسی غلط کرده 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ دوس دخدرم با من مث یه کودن حرف زد 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ دوس دخدرم با من مث یه کودن حرف زد عجب دوس دختر باحالی داری 8 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ دوس پسرم منو با یه گاو مقایسه کرد :vahidrk: 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ دوس پسرم منو با یه گاو مقایسه کرد :vahidrk: الهـــــــــــــــــــی 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ یه گوسفند با من مث یه شاهزاده رفتار کرد... مگه گوسفند باشه با ما اینطور رفتار کنه 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ یه گوسفند با من مث یه شاهزاده رفتار کرد...مگه گوسفند باشه با ما اینطور رفتار کنه عزیزممممممممممممممممم 6 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ یه سوسک منو به شدت مسخره کرد شانس آورد سوسک بود وگرنه سوسکش میکردم 8 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ یه سوسک منو به شدت مسخره کردشانس آورد سوسک بود وگرنه سوسکش میکردم والله شانس اورده سوسک بوده وگرنه میزدم با دیوار یکیش میکردم کی جرات دای به سنای من بالاتر از گل بگه؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ دوست پسرم بامن دعوا كرد... من دوست پسر ندارم كه.... 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ خعليييييييييي جال بود مرسي گلم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ مسی با من مثل یک نوکر رفتار کردجانم!!!!!!!!!چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مسی غلط کرده 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ نخند خانوم نخند رفتار مسی با من اینقد واست خنده داره؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ یه خرس منو تحسین کرد نشون میده خیلی به جنبه های مثبت شخصیتیم اضافه شده که خرسی منو تحسین کردهدیگه پس من انجمن نمیام چون کلاسم به اینجا نمیخورهبرام افت کلاس داره بیام اینجا 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ یه خرس منو تحسین کردنشون میده خیلی به جنبه های مثبت شخصیتیم اضافه شده که خرسی منو تحسین کردهدیگه پس من انجمن نمیام چون کلاسم به اینجا نمیخورهبرام افت کلاس داره بیام اینجا خدا نکشتت پری اره دیگه اصلن کلاست به ما نمیخوره کم که نیست یه خررررررررررررررررس تحسینت کرده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده