Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۳ به به ببین تولد کیاس.پدر و پسر باهم تولدتون با یک روز تاخیر مبارک. امیدوارم همیشه موفق و موید باشین.:icon_gol: و تولد دخمل گلت و خانومت تو یه روز باشه.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مهر، ۱۳۹۳ تبریک میگم سهندخان امیدوارم زندگیتون پر از شادی و آرامش باشه لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مهر، ۱۳۹۳ دل مانده گفته است: مبارک باشه آقای مدیران شالله همیشه در کنار خانواده محترم، شاد و موفق و پیروز وسربلند باشید ممنون گلم ممنون از تبریکتون بهترینها رو براتون ارزومندم شادی پیشکش لحظه هاتون Farnoosh Khademi گفته است: به به ببین تولد کیاس.پدر و پسر باهم تولدتون با یک روز تاخیر مبارک. امیدوارم همیشه موفق و موید باشین.:icon_gol: و تولد دخمل گلت و خانومت تو یه روز باشه.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلاممممممممممممممممم فرنوش گلم مرسی اومیدوارم در کنار خانواده محترمتون به هر چی و هر کی میخوایین برسین با چاشنی شادی و سربلندی ممنون اومدی فرنوش جان:hapydancsmil::hapydancsmil: Moment گفته است: تبریک میگم سهندخانامیدوارم زندگیتون پر از شادی و آرامش باشه مرسی دوست گلم ممنون اومدین منم شادی و ازادی و مهربونی و سرفرازی و عشق و رو براتون ارزومندم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ *mini* گفته است: تولدتون مبارک...شاد باشید مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ sun-shine گفته است: تبریک میگم آقا سهند :w70: :happybday: در کنار خانواده گلتون، همیشه شاد و سلامت باشین :icon_gol: شرمندعه چند روزی نبودم ممنون اومدین براتون موفقیت همراه با شادی براتون ارزومندم دوست خوبم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ Brightness گفته است: تولدت مبارک مهندس سهند عزیز :cakesmileyf: :rose: شرمنده بابت تاخیر گمرسی گلم مرسی اومدین :icon_gol: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ victoria_r گفته است: تولدتون مبارکآرزو میکنم همیشه کنار خانواده شاد و از زندگیتون راضی باشین. مرسی دوست عزیز منم براتون خوشی وشادی و ارامش رو در کنارخانواده ارزومندم ممنون اومدین ببخشید بابت تاخیر لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ Yaser.C گفته است: به به!!!!! مبارکه!!!!:hapydancsmil:من دیر رسیدم!!!!! آقا سهند برا داداش کوچیکه کیک نمونده؟؟؟؟ تولدتون مبارک باشه.....ان شاء الله عمرتون پر برکت و باعزت باشه:icon_gol: آقا سهند اینجا میشه در چهارچوب!!!! کمی شلوغ کرد یا نه؟؟؟؟؟ من دیر رسیدم یاسرررررررررررررر گلممممممممممممم ممنون اومدی ارزوی تمام چیزهای خوبو برات دارم شرمنده دیر کردم نتونستم بیام خیلی گلییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ vergil گفته است: تولدت مبارک !به ارزوهات برسی/ ببخشید بابت تاخیر دوست من مرسی گلم ممنون ارزوی شادی براتون دارم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ Valentina گفته است: تولدت مبارك مستر سهند.. هميشه شاد باشي و سايت بالا سر خانوادت باشه..:icon_gol: مرسییییییییییییییییییییییی گلم ببخش بابت تاخیر منم ارزوی خوشبختی برات دارم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ Abbas.H گفته است: تبریک میگم داداش سهند. ایشالا همیشه سربلند و پیروز باشی عباسسسسسسسسسسسسسس عزیز ممنون اومدیین خوشی و شادی براتون ارزومندم ببخشید بابت تاخیر لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ *sepid* گفته است: به به ... چه جشن و پایکوبی ای .. آق مدیر تولدت مبارک ایشالله 120 شی و نوه نتیجه هات کیک تولد 120 سالگیتو با لذت بخورن اما خودت نتونی تولدت مبارک دوستتتتتتتتتتتت قدمی و عزیزم مرسی جانم ممنون اومدی ببخشید بابت تاخیر 1200 تا براتون ارزومندم وشادی وسرور لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ دوستان یکم مسائل نمایشگاه تهران باعث شد نتونم به موقع ارتون تشکر کنم شرمنده دوستان گلم دلتون شاد و ارزوهاتون جامعه عمل بپوشه انشالله دورود لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ ENG.SAHAND گفته است: دوستتتتتتتتتتتت قدمی و عزیزم مرسی جانم ممنون اومدی ببخشید بابت تاخیر1200 تا براتون ارزومندم وشادی وسرور 1200 تا رو برا خودت آرزو کن باشه قدردانیتو قبول کردم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۳ *sepid* گفته است: 1200 تا رو برا خودت آرزو کن باشه قدردانیتو قبول کردم خوب نگفتم که ج ن ت ی ناراحت شدی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مهر، ۱۳۹۳ pary naz گفته است: پدر مهربون انجمن اقا سهند گل وگلاب تولدت مبارک:icon_gol: از طرف من به کوچولوی خوشگلتون هم تبریک بگید :icon_gol::icon_gol: پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک اینم بچه های انجمن هستن که براتون تولد گرفتن اگه تونستی اسم هاشون رو بگو!!!! اینم یه کیک خوشمزه وخوشگل وای خاک بر چوک من یادم رفته بید ایننننننننن:icon_pf (34): پرییییییییییییی ممنونننننننننن دوست خوبم مرسی شرمنده ام کردم ایشالله عروسیت عوض این همه محبتت رو در میارم انشالله بازم معذرتتتتتتتت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مهر، ۱۳۹۳ Gandom.E گفته است: :cryingf::sorry::w821::w821::w821::cry2::cry2::45645:چرا بمن نگفتید زودتر بیاااااااااااااام؟؟؟؟؟ مصی دخملم حداقل تو بهم میگفتی...البته من درگیر تولد واقعی بابام بودم به مجازیش نرسیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: به هر حال بابا سهندم تولدت رو صمیمانه تبریک میگمو امیدوارم به بهترینها برسی کنار خانواده مثل ماهت امیدوارم بالاترین قله هدفها و آرزوهات برسی و همیشه لبات به خنده باز شه و سایه شما و قین آنا همیشه بالا سر امین عزیز و فررزندان آتیباشه ان شا الله:hapydancsmil: حالا همه بیاین جشن و پایکوپی اینم از کادوها....اول بابایی:hapydancsmil: اینم مال امین خان گل:w70: آشتییییییییییییی:hapydancsmil: عجب پیرهنی از کجا فهمیدی من عاشق رنگ شکلاتی و قهوه ای ام ای کلک مرسی اومدی دخترم مرسییییییییی دیر اومدی ولی دلو گرفتی دیگه بالاخره دخمل بابایی کاریت نمی شه کرد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مهر، ۱۳۹۳ mohitzist iran گفته است: تولدتون مبارک، انشالا در کنار خونواده زندگی شاد و سرشار از موفقیت داشته باشید. *mehrsa* گفته است: zahra۲۲ گفته است: تبریک میگم memmar گفته است: تولدتون مبارک مهندس ایشاا... همیشه شاد موفق پر انرژی وسلامت باشید به همه ی خواسته هاتونم برسید :happy: دوستان ببخشید یکم پایمها زیاد بودن من قاطی پاطی کردم ببخشید دوستای گلم مرسی از همتون اینشالله همیشه تو شادیها و خوبیها در کنار هم باشین با ارزوی بهترین لحظات برای شما دوستان گلم ممنون اومدین ببخشید بابت تاخیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مهر، ۱۳۹۳ آشتیییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil::w70::w70::hapydancsmil::hapydancsmil: مررررررسی بابایی:love070::dancegirl2::w70::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w31::w330::1cwpe6q6upfmgganbmp لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده