آرانوس 6500 ارسال شده در 14 دی، 2014 تبریک میگمممم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: یکی از بهترین سالهای عمرتو پیش رو داشته باشی :happybday::happybday::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w31:
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 دی، 2014 والا من که با این کادوها دیگه قاطی کردم کی واقعی کادو شیرینی میده کی مجازی
a.namdar 5908 ارسال شده در 14 دی، 2014 اي جاااان، شيفته متولدين ماه مهر م تولدت مبارك سالار، از اون بيشتر تولد امين خان مباركتون باشه لحظاتتون شاد
دختر باران 18625 ارسال شده در 14 دی، 2014 تولدتون مبارک و همچنین تولد آقا امین گل:hapydancsmil: با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما
unstoppable 5989 ارسال شده در 14 دی، 2014 چقدررررررررررررررررررررر باحال، تولد پدر و پسر تو یه روز هستش تبریکااااااااااااااااااااات من رو هم پذیرا باشید تولدتون مباااااااااااااااااارک امیدوارم همیشه شاد و مؤفق و سلامت باشید :happy:
Lean 56968 ارسال شده در 14 دی، 2014 اوووووووووووووووووووووووفففففففففففففففف ببین کی با کله پریده وسط گیتی تولدت مبارک داداش جوراب نو هم مبارک
nasim184 12256 ارسال شده در 14 دی، 2014 دیدم چقد خودتو میگیری...پس مهری بودی....خودم باید زودتر میفهمیدم . . . . . خوشحالم که با خبر شدم:hapydancsmil:ممنووونم eng.l.s تولدتون مبارک باشه و روزاتون سراسر هیجان و اتفاقای جالب انگیز ناک:hapydancsmil: جمعتون جمع و لباتون خندون:hapydancsmil:سالتون پر از اذیت و ازارای من باشه:hapydancsmil:تنتون سالم و دلتون بی غم تولد امین گلیتونم مبارک...داشتن پدر و مادر خوب بهترین هدیه ای که خدا بهش داده با سیاست بگم که هر چی گشتم هیچی در حد مهربونی ها و خوبی های شما پیدا نکردم... دیدم خودم بیام بهترین هدیس!همین که من اینجام خودش کادوی خوبیهخوب نیس:vahidrk:...قانع باش
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 14 دی، 2014 دیدم چقد خودتو میگیری...پس مهری بودی....خودم باید زودتر میفهمیدم. . . . . خوشحالم که با خبر شدم:hapydancsmil:ممنووونم eng.l.s تولدتون مبارک باشه و روزاتون سراسر هیجان و اتفاقای جالب انگیز ناک:hapydancsmil: جمعتون جمع و لباتون خندون:hapydancsmil:سالتون پر از اذیت و ازارای من باشه:hapydancsmil:تنتون سالم و دلتون بی غم تولد امین گلیتونم مبارک...داشتن پدر و مادر خوب بهترین هدیه ای که خدا بهش داده با سیاست بگم که هر چی گشتم هیچی در حد مهربونی ها و خوبی های شما پیدا نکردم... دیدم خودم بیام بهترین هدیس!همین که من اینجام خودش کادوی خوبیهخوب نیس:vahidrk:...قانع باش خواهش میکنم. از همه دوستان ممنونم که دعوتمو قبول کردید اومدید. میدونم تولد مهندس سهند اومدن داره ! :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
saghar... 6666 ارسال شده در 14 دی، 2014 تولدتون مبارک باشه مهندس سهند امیدوارم همیشه شاد باشین و به هر انچه ارزو دارین برسید تولد پسرکوچولوی نازنینتون هم مبارک باشه ایشالا همیشه زیر سایه شما شاد وموفق باشه
sama-sh 6913 ارسال شده در 14 دی، 2014 تولدتون مبارک آقا سهند.. انشالله همیشه با دل خوش کنار خانوادت باشی.. با ارزوی بهترین ها..
شقایق31 40377 ارسال شده در 14 دی، 2014 سهند عزیز تولدت مبارک انشالله تولد صد و بیست سالگیت رو جشن بگیریم همیشه تنت سالم باشه کنار خانوادت شاد و خرم باشی:hapydancsmil: شرمنده با موبم نشد کیک و گل بذارم
ارسال های توصیه شده