رفتن به مطلب

تفریح وکار وزندگی خانوادگی

ارسال های توصیه شده

چه قدر تونسته اید بین کار و زندگی شخصی وخانوادگی وتفریحاتتون تعادل ایجاد کنید؟؟

ایا شما جزو اون اون افرادی هستید که توزندگی برای همه چیز برنامه دارید؟

ایا شما با تمام مشغله هاتون تفریح هم دارید؟اگه جواب مثبته چه تفریحاتی دارید و چقد به این تفریحات زمان اختصاص میدهید؟

تا حالا شده که فکرکنید کار یا درستون تمام زندگیتون شده؟وبقیه برنامه ها وبخش ها کمرنگ شده اند؟؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

فونتا تونو ویرایش کردم این چی بود نوشته بودی پری:w58:

بدون برنامه ریزی مگه امکان داره به اهدافمون برسیم حتما باید برای خانواده و کار برنامه ریزی داشته باشیم تا به اهداف کوتاه و بلند مدتتمون برسیم

ممنون از تاپیک خوبت

• Like 2
لینک به دیدگاه

مرسی از تاپیک خوبت

بشخصه زندگی خودم انقدر فراز و نشیب داشته ک نگاه میکنم گاهی خندم میگیره گاهی غصه

زندگی گذشته ما (من و همسرم)اکثرا در سفرهای دسته جمعی خانواده و دوستانه خلاصه میشد حداقل سالی سه چخار بار سفر بیرون شهری بود و هر هفته هم به مناطق خوش آب و هوای اطراف

در یک برهه زمانی بدلیل مشکلات و مریضی ک در خانواده خودم و همسرم بود این گشت و گذارها به سفر رسید و ففط شده بود کار و کار و کار و مریض داری و بعد متاسفانه داغ عزیز و یک دوره افسردگی....

و در زندگی فعلی میتونم بگم مسافرت به یک بار در سال رسیده کار غالب شده بر زندگی ولی آخر هفته ها اکثرا با خانواده خودم و همسر جمع هستیم و هر از گاهی باغی و دشتی و پارکی هم میریم

در کل در جامعه ما بخاطر مشکلات موجود شاد زندگی کردن سخته و باید خودمون فراهم کنیم به هر بهانه ای...

• Like 6
لینک به دیدگاه
فونتا تونو ویرایش کردم این چی بود نوشته بودی پری:w58:

بدون برنامه ریزی مگه امکان داره به اهدافمون برسیم حتما باید برای خانواده و کار برنامه ریزی داشته باشیم تا به اهداف کوتاه و بلند مدتتمون برسیم

ممنون از تاپیک خوبت

واقعا؟؟:ws52:اصلا دقت نکرده بودم.چون باعجله وهول هولی تایپ کرده بودم این طوری شده

بازم ممنون به خاطر اصلاح کردنت:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هیچ برنامه ای وجود نداره، متاسفانه فقط درگیر روزمرگی هستیم بیشتر

مثلا الان دوران خوش جوانی و نامزدنگ هس ولی یه جوری زندگی پاشو گذاشته روگلو و فشار آورده که فقط باید دوید:banel_smiley_4:..!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...