Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ ۱- در ابتدا کلیه مراحل تخلیه کامل سالن، شستشوی مناسب با شوینده مناسب نانوکلین و اجرای ضدعفونی با ضدعفونیهای کارا و موثر کیمیادزوجرم و کیمیادسپاداک را در سالن انجام دهید. ۲- ۲۴ ساعت قبل از ورود جوجه ها، سالن را با نانوسیل فارم ضد عفونی نمایید. ۳- دمای سالن را به ۳۳ – ۳۴ درجه سانتی گراد بر سانید. رطوبت مناسب سالن ۷۰% می باشد . (استفاده از نانوسیل هوا نقش مهمی در کنترل عوامل بیماریزای موجود در هوای سالن و بهبود رطوبت سالن دارد). ۴- دان و کنستانتره را از کارخانجات تولید خوراک دان معتبر تهیه نموده و یا در فارم با به کارگیری مواد اولیه از منابع سالم و مطمئن بسازید. جهت ضد عفونی انبار دان از نانوسیل فارم و ضد عفونی دان از نانوسیل دان بهره بگیرید. ۵- دانخوری و آبخوری کافی در سالن مستقر کرده و به خوبی پخش کنید و از درست عمل کردن آنها اطمینان حاصل نمایید. ۶- از درست عمل کردن فنها و عملکرد مناسب تهویه ها اطمینان حاصل کنید. ۷- جوجه ها را از کارتن خارج کرده و در آرامش وارد سالن کنید. ۸- در ساعات ابتدایی حداقل شدت نور توصیه شده در اکثر نژاد ها ۲۰ لوکس می باشد. ۹- جریان هوا با سرعتی کمتر از ۱۵-۲۰ سانتیمتر بر ثانیه باشد. ۱۰-نور برای ۳ روز ابتدایی، ۲۴ ساعته در نظر گرفته شود . ۱۱-دسترسی سریع و آسان جوجه ها به آب و دان در ساعات ابتدایی ضرورت دارد. ۱۲-واکسیناسیون به روش اسپری در ساعات اولیه با قطر ذرات مناسب انجام شود. مصرف کیمیافیزیول نقش مهمی در بهبود تیتر ایمنی و عضله در آوری پرنده دارد. ۱۳-مصرف کیمیا پلاس با داشتن مقادیر بالایی از گلوکز و فسفر به عنوان منبع غنی از انرژی، در ۲۴ ساعت اولیه ورود جوجه ها، محسوب می شود. هم چنین وجود بتائین در این ترکیب در برطرف کردن دهیدراتاسیون ایجاد شده در جوجه ها، ناشی از حمل و نقل از جوجه کشی به سالن، نقش مهمی دارد. ۱۴-مصرف کیمیا کارنوویت – ب به علت داشتن ب- کمپلکس و ال – کارنتین، در جذب کیسه زرده دارای نقش مهمی است. هم چنین به علت حضور ویتامین های گروه ب در ترکیب مذکور، مصرف این مکمل نقش بسزایی در کاهش علایم عصبی ناشی از کمبود ویتامینهای گروه ب دارد. ۱۵- مصرف کیمیا هپاتیشو در جذب کیسه زرده و وزن گیری ابتدایی و همچنین در کارکرد بهتر کبد و کلیهها حایز اهمیت است. ۱۶- بعد از گذشت چند ساعت رفتار های پرنده را در نظر بگیرید. ۱۷-تجمع پرندگان، سر و صدای احتمالی و علایم مختلف بالینی، نقش مهمی در ارزیابی وضعیت گله دارد. ۱۸-چک کردن چینه دان در ۲-۴ ساعت ابتدایی و بعد از قرارگرفتن در معرض آب و دان، شاخص مهمی در ارزیابی میزان رشد و مصرف دان در گله می باشد. ۱۹-بررسی گله در ۴ روز ابتدایی از نظر سالمونلا، مایکو پلاسما و تیتر آنتی بادی علیه بیماری های گامبورو، برونشیت، نیوکاسل و آنفلوانزا، در ارزیابی مناسب گله از میزان ایمنی و اتخاذ تصمیم مناسب کلینیسین منطقه، جهت ارایه برنامه مناسب و موثر واکسیناسیون در فارم اهمیت دارد. ۲۰-همواره کوچکترین تغییرات پیش آمده در فارم را در کارت بهداشتی سالن ثبت کرده و برای حل مشکلات پبیش آمده با دامپزشک فارم خود در تماس باشید. گرد آوری : دکتر مهدی هدایتی بورد تخصصی بهداشت و بیماری های طیور دانشگاه تهران عضو بخش علمی گروه دارویی کیمیافام منابع: Ross manual & cobb manual 2011 اصول پرورش طیور گوشتی (دکتر مراد علی زهری) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده