mohsen_gh1991 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من از بانک نرم افزار دانشگاهمون نرم افزار simatic manager رو برداشتم. البته چند تا نسخه داشت که حالا نمیدونم کدومشو باید نصب کنم. یکیش بود simatic manager s7 300 که ورژن 5.4 ویرایش 2006 بود. نسخه بعدی اسمش step7 ورژن 5.5 بود که من همین نسخه رو نصب کردم. نرم افزار ویرایش 2010 هستش. حالا من با این نرم افزار دوتا مشکل اساسی دارم : اول اینکه روی ویندوز سون نمیتونم نصبش کنم. در حالی که موقع نصب نرم افزار پیغام نمیده که ویندوزم پیشتیبانی نمیشه. یعنی رو ویندوز سون نرم افزار نصب میشه ولی با اولین ریستارت ارور bluescreen میاد و دیگه ویندوزم نمیاد بالا. مشکل دوم اینه که نرم افزارو رو ویندوز xp نصب کردم. تو اموزشایی که دیدم باید همراه با نرم افزار یه سری نرم افزار دیگه هم به شکل زیر نصب بشه( توی ویندوز xp هم باید به همین ترتیب باشه ) ولی رو سیستم من به این شکل میاد توی استارت منو میخواستم بدونم الان نرم افزار رو سیستم من درست نصب شده یا نه؟ و اگه درست نیست کسی میتونه نصب این نرم افزارو برام توضیح بده؟ با تشکر 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستانمن از بانک نرم افزار دانشگاهمون نرم افزار simatic manager رو برداشتم. البته چند تا نسخه داشت که حالا نمیدونم کدومشو باید نصب کنم. یکیش بود simatic manager s7 300 که ورژن 5.4 ویرایش 2006 بود. نسخه بعدی اسمش step7 ورژن 5.5 بود که من همین نسخه رو نصب کردم. نرم افزار ویرایش 2010 هستش. حالا من با این نرم افزار دوتا مشکل اساسی دارم : اول اینکه روی ویندوز سون نمیتونم نصبش کنم. در حالی که موقع نصب نرم افزار پیغام نمیده که ویندوزم پیشتیبانی نمیشه. یعنی رو ویندوز سون نرم افزار نصب میشه ولی با اولین ریستارت ارور bluescreen میاد و دیگه ویندوزم نمیاد بالا. مشکل دوم اینه که نرم افزارو رو ویندوز xp نصب کردم. تو اموزشایی که دیدم باید همراه با نرم افزار یه سری نرم افزار دیگه هم به شکل زیر نصب بشه( توی ویندوز xp هم باید به همین ترتیب باشه ) ولی رو سیستم من به این شکل میاد توی استارت منو میخواستم بدونم الان نرم افزار رو سیستم من درست نصب شده یا نه؟ و اگه درست نیست کسی میتونه نصب این نرم افزارو برام توضیح بده؟ با تشکر دوست عزیز جهت نصب نرم افزار سیماتیک بر روی ویندوز 7 می بایست نسخه ویندوز 7 این نرم افزار را که نمونه ایش در این لینک آمده است نصب کنید در مورد نرم افزاری که الان برروی ویندوز xp نصب کردید این گزینه هایی که گفتید بالای استارت منو برروی simatic نشون بدین چون الان قسمت siemense automation رفتید که مربوط به license نرم افزار هست ولی احتمالا باید درست نصب کرده باشید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده