amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ روزی خلیفه بهلول را پرسید:بزرگترین جانور دریا کدام است؟گفت:نهنگ پرسید:بزرگترین جانور خشکی کدام است؟؟ گفت:استغفرا....کدام جانور را جرئت آن باشد که خود را از حضرت خلیفه بزرگتر پندارد؟! 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ :hapydancsmil: WTF؟؟؟؟؟ what the faaz؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ :84eb3ampc0vsywihe0i:2rqfst4: نکن این کارارو بابات غصه ش میشه :hapydancsmil: WTF؟؟؟؟؟ what the faaz؟؟؟؟ look at above!! there are two different phases too:w02: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ look at above!! there are two different phases too:w02: yea, this is sadism 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ فرنوش هم که اصن به روی خودش نمیاره بنفش پررنگه!فقط میاد تشکر میکنه میره.... مدیرای مارو باش...یکیش کچل، یکیشم فقط بلده تشکر کنه اردشیر رو عشقه که هوای پلیمر رو داره چکار کنم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ نکن این کارارو بابات غصه ش میشه look at above!! there are two different phases too:w02: ... 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ yea, this is sadism :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ چکار کنم؟؟ ینی من بگم چکار کنی؟!؟! یه غـــــــــــر بده دورهمی بخندیم 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ ینی من بگم چکار کنی؟!؟! یه غـــــــــــر بده دورهمی بخندیم بي سواد! قر نه غر 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ بي سواد! قر نه غر بی سواد کچل! غــــــــــر حالت پیشرفته قر هستش 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ بی سواد کچل!غــــــــــر حالت پیشرفته قر هستش بيريخت مچاله لهيده! اولا پيشرفته نه! غليظ شده كلمه :vahidrk: دوما زماني حالت غليظ ميشه استفاده كرد كه معني كلمه عوض نشه پچل خان :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ بچه ها بياييد با هم دوست باشيم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ بيريخت مچاله لهيده!اولا پيشرفته نه! غليظ شده كلمه :vahidrk: دوما زماني حالت غليظ ميشه استفاده كرد كه معني كلمه عوض نشه پچل خان :vahidrk: در عجبم! آیا تو رقاص هستی که اینقدر به این کلمه گیر میدهی؟ من این نوع نوشتن رو از یه نفر که پیشرفت چشمگیری در رقص داشته و مهارت دارد آموخته ام کچل خان! حالا خوبه تو بحث رفرمینگ هم زیاد بوده، نمیتونه یه قر دادن رو رفرم کنه...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ بچه ها بياييد با هم دوست باشيم چشم 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ چشم چه پسر باادبی:(87): دوستان در بخش مدیریت پرسیدم هنوز بی جوابه.. این Trackback که موقع ارسال پست هست دقیقا کار و نقشش چیه؟ اگه گفتید؟! 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ چه پسر باادبی:(87): دوستان در بخش مدیریت پرسیدم هنوز بی جوابه.. این Trackback که موقع ارسال پست هست دقیقا کار و نقشش چیه؟ اگه گفتید؟! اگه گفتی نقشش چیههههههههههههههه؟!؟! خخخخخخخخ والا اسمش آشناست ولی ندیدمش! 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ بچه ها بياييد با هم دوست باشيم ها ما الان در اوج محبت و دوستي هستيم كچل خان بدقواره دوستان در بخش مدیریت پرسیدم هنوز بی جوابه.. این Trackback که موقع ارسال پست هست دقیقا کار و نقشش چیه؟ اگه گفتید؟! اين بخش مربوط ميشه به ارتباط بين سايت ها. كه تبادل لينك دارن. خيلي بدرد نميخوره 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ در عجبم! آیا تو رقاص هستی که اینقدر به این کلمه گیر میدهی؟ من این نوع نوشتن رو از یه نفر که پیشرفت چشمگیری در رقص داشته و مهارت دارد آموخته ام کچل خان! حالا خوبه تو بحث رفرمینگ هم زیاد بوده، نمیتونه یه قر دادن رو رفرم کنه...:icon_pf (34): رقاص نيستم ولي رقاصا رو دوس دارم هر كي رقاص بود دليل نميشه املاشم خوب باشه پچل خان رفرم شدش ميشه اينا: قــــــــــــــــــــــــــــــــر فرررررررررررررررررررررر قــــــــــــــــررررررررررر 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ احمدرضا! فکر کنم موقع رقصیدن غیر از قر دادن هی غر هم میزنی 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ ها ما الان در اوج محبت و دوستي هستيم كچل خان بدقواره اين بخش مربوط ميشه به ارتباط بين سايت ها. كه تبادل لينك دارن. خيلي بدرد نميخوره سپاس از شدت زیادی مو بر سر روزی یه بار ماشین میندازم اما لامصب هی درمیاد. اصلا نسخه سحرامیزه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده