a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ :whistles: :vahidrk: زشته! زبون درازي كار زشتيه! اونم ب احمد رضا!!!!:icon_pf (34): اونا دو تا زبون درازي نه يكي!!! 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ :vahidrk: زشته! زبون درازي كار زشتيه! اونم ب احمد رضا!!!!:icon_pf (34):اونا دو تا زبون درازي نه يكي!!! :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ آقا این چه رسمیه؟!؟!؟! من یادم میره اینجا تشکر کنم :| امتیاز بیخودی هم یه حدی داره آخه سناااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ آها آره...راست میگی..باباش کچل خان بود... خوب تو همسایشونی برو به باباش بگو... دخترش کارای بد بد میکنه ما مدرسه میرفتیم، وقتی میدوییدیم بهمون گیر میدادن حتماً کار بدیه دیگه... دختر كو ندارد نشان از پدر ، تو دختر نخوانش بخوانش پسر شكايت كي رو ب كي كنيم احمد رضا؟!! فقط از پس خودت برمياد... راستيييييي سنااااا خاله ت زنده ست هنوز؟؟؟ نكشتيش؟ 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ :vahidrk: زشته! زبون درازي كار زشتيه! اونم ب احمد رضا!!!!:icon_pf (34):اونا دو تا زبون درازي نه يكي!!! از دختری که دنبال بازی میکنه و رشته اش هم مهندسی شیمیه بعید نیست... :| :)))))))))) 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ دختر كو ندارد نشان از پدر ، تو دختر نخوانش بخوانش پسر شكايت كي رو ب كي كنيم احمد رضا؟!!فقط از پس خودت برمياد... راستيييييي سنااااا خاله ت زنده ست هنوز؟؟؟ نكشتيش؟ پدرش هم بدتر از خودش.... خالش کیه؟! 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ پدرش هم بدتر از خودش.... خالش کیه؟! بچه يادت نيست پارسال ميخاست با خاله ش بره قشم!!! كلي همين جا نقش قتل خاله سنا رو كشيديم فكر كنم با مجتبي ٧٧ بود آخرم قرار شد تو سنا رو بكني تو يه كيسه بياييم باباشو تلكه كنيم عجب حافظه اي دارم 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ بچه يادت نيست پارسال ميخاست با خاله ش بره قشم!!! كلي همين جا نقش قتل خاله سنا رو كشيديم فكر كنم با مجتبي ٧٧ بودآخرم قرار شد تو سنا رو بكني تو يه كيسه بياييم باباشو تلكه كنيم عجب حافظه اي دارم خوب متأسفانه یادم نیست... آهاااااااااااااااااان حالا یادم اومد، خالش از بچه های اینجا نیست راستشو بگو سنا، خالت جاسوسه؟ عضو باشگاه مهندسانه؟ :)))))))) من عجب حافظه ای دارم که یبار گفتی یادم اومد...معمولاً اصن یادم نمیاد... :))))))))))))))) 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ فکر کنم باز سوسکی چیزی رفت رو کیبورد سنا شایدم ترسیده تنبیهش کنیم رفته یه جایی قایم شده، جیکشم درنمیاد... 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ خوب متأسفانه یادم نیست... آهاااااااااااااااااان حالا یادم اومد، خالش از بچه های اینجا نیست راستشو بگو سنا، خالت جاسوسه؟ عضو باشگاه مهندسانه؟ :)))))))) من عجب حافظه ای دارم که یبار گفتی یادم اومد...معمولاً اصن یادم نمیاد... :))))))))))))))) چقدر عمق داره حافظه ت باشگاه مهندسان جريانش چيهههههه؟؟؟؟:))) باباش اومد در رو. منم سرعت نتم با ژيان در حال رقابت ه. برم نم نم. بسي مستفيذ شدم:) 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ چقدر عمق داره حافظه ت باشگاه مهندسان جريانش چيهههههه؟؟؟؟:)))باباش اومد در رو. منم سرعت نتم با ژيان در حال رقابت ه. برم نم نم. بسي مستفيذ شدم:) آره، با زیرسیگاری میریم تو عمقش باشگاه جریان خاصی نداره، یه سایت مشابه و رقیبه دیگه... :) سرعت نت که چندوقته عجیب اومده پایین، برا من قطع و وصل هم میشه :| خوشحال شدم...شب همگی مهتابی :) 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ فکر کنم باز سوسکی چیزی رفت رو کیبورد سنا شایدم ترسیده تنبیهش کنیم رفته یه جایی قایم شده، جیکشم درنمیاد... سوسك ه احتمالا رفته رو مودمش ك كلا آف شدالبته قضيه ترس از تنبيه هم منتفي نيس 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ ببينم شماها هوس اخراج و تنبيه و اين چيزا كردين؟ خجالت نميكشين پشت سر من غيبت ميكنين كچلاي تاس بدتركيب؟ ديگه نبينم سر به سر دخترم بذارينا. سر و كارتون با منه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ ببينم شماها هوس اخراج و تنبيه و اين چيزا كردين؟خجالت نميكشين پشت سر من غيبت ميكنين كچلاي تاس بدتركيب؟ ديگه نبينم سر به سر دخترم بذارينا. سر و كارتون با منه:vahidrk: :hrqr6zeqheyjho1f9mx شبیه اون ناظم ها شدی که تو دبیرستان هستن و هیچکس ازشون حساب نمیبره... 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ فرنوش هم که اصن به روی خودش نمیاره بنفش پررنگه! فقط میاد تشکر میکنه میره.... مدیرای مارو باش...یکیش کچل، یکیشم فقط بلده تشکر کنه اردشیر رو عشقه که هوای پلیمر رو داره 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ فرنوش هم که اصن به روی خودش نمیاره بنفش پررنگه!فقط میاد تشکر میکنه میره.... مدیرای مارو باش...یکیش کچل، یکیشم فقط بلده تشکر کنه اردشیر رو عشقه که هوای پلیمر رو داره با مني؟؟؟ تو رو هم عشقه 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ با مني؟؟؟ تو رو هم عشقه :84eb3ampc0vsywihe0i:2rqfst4: 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ ببينم شماها هوس اخراج و تنبيه و اين چيزا كردين؟خجالت نميكشين پشت سر من غيبت ميكنين كچلاي تاس بدتركيب؟ ديگه نبينم سر به سر دخترم بذارينا. سر و كارتون با منه:vahidrk: ما كه فقط از جلال و جبروت تو تعريف كرديم من ك تو مخيلم نمي گنجه اين زلفون سياه الان وجود نداشته باشن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده