سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ تو فعالیت کن.پررنگ میشی. اصلا مهندسای شیمی همشون پررنگنداین جمله آخر آقا محمد منو میگنا 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ اصلا مهندسای شیمی همشون پررنگنداین جمله آخر آقا محمد منو میگنا 100 درصد. آره.شک نکن. 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ 100 درصد. آره.شک نکن. دختراشونو گفتماااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ دختراشونو گفتماااااااااااااا حالا خیلی فرق نداره. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ وصف پررنگی و کم رنگی داغه هااا 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ منم کمرنگم...:hapydancsmil: پررنگ ها تو مهندسی شیمی زیاد شدن، ضایع است... 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ منم کمرنگم...:hapydancsmil: پررنگ ها تو مهندسی شیمی زیاد شدن، ضایع است... شما خودتم کمرنگی:vahidrk: البته می بینم که امروز منور کردی این تالار متروکه و نیمه خرابه رو به قدوم مبارکت... اصلا اومدم انجمن تالار مهندسی شیمی یه تلالو دیگه داشت 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ شما خودتم کمرنگی:vahidrk: البته می بینم که امروز منور کردی این تالار متروکه و نیمه خرابه رو به قدوم مبارکت... اصلا اومدم انجمن تالار مهندسی شیمی یه تلالو دیگه داشت خودم که تو افق حل شدم رفته :))))))))))) من که کچل نیستم منور کنم! امیرخان پررنگ کچل بود +ما کوچیک شماییم 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ خودم که تو افق حل شدم رفته :))))))))))) من که کچل نیستم منور کنم! امیرخان پررنگ کچل بود +ما کوچیک شماییم خخخخ پس این اوتارش رد گم کنیه؟!! به نظر میاد بچه بوده همه جا رو به زلفون سیاه و پرپشتش تاریکخونه میکرده 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ خخخخ پس این اوتارش رد گم کنیه؟!! به نظر میاد بچه بوده همه جا رو به زلفون سیاه و پرپشتش تاریکخونه میکرده خو بچه بوده به موهاش کود میداده لابد... 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ سنا هم که فقط میاد تشکر میکنه میره...!!! انگار رو کیبوردش سوسک گذاشتن جرأت نمیکنه چیزی بنویسه... 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ سنا هم که فقط میاد تشکر میکنه میره...!!! انگار رو کیبوردش سوسک گذاشتن جرأت نمیکنه چیزی بنویسه... حوصله ندارم خسته ام...رفتم پارک یکی دنبالم افتاد اذیتم کرد 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ سنا کم کم دارم نگرانت میشما...! یه چیزی بگو چرا ساکتی؟ میخوای امیر نباشه، کچل باشه کی؟ 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ چرا ازم تشکر نمیکنی؟ بابام کچل نیست پسره میگفت من جهانگردم همش دنبالم بود آبروم پیش مردم رفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ حوصله ندارم خسته ام...رفتم پارک یکی دنبالم افتاد اذیتم کرد با هم فرستادیم... خسته نباشی...خدا قوت... :) رفته بودی پارک؟ خوش به حالت :) دنبال بازی چطور بود؟ بردی یا باختی؟ 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ رفتم یکی از بچه های انجمنو ببینم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ چرا ازم تشکر نمیکنی؟بابام کچل نیست پسره میگفت من جهانگردم همش دنبالم بود آبروم پیش مردم رفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخه وسط حرفت نمیشه که همش بپرم وسط تشکر کنم! آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآا خوش به حالت، دیوونه باهاش میرفتی دیگه... من الان از خدامه شوهرم جهانگرد باشه، بریم ول بچرخیم... 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ رفتم یکی از بچه های انجمنو ببینم یکی؟ کدوم یکی؟ 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ گفت میخوام از تنهایی دربیارمت موهاش رو هوا بود زشت بود اونو دیدم خواستم همیشه تنها بمونم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده