Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 18 آبان، 2014 ای نامردا شما محل گپ هم دارین؟چه فعال یه سوال چرا شماها همه پررنگین فقط سناسادات کمرنگه؟ سلاااااااااااااااام. چراا نامرد؟؟ گفتگو برای همه ی رشته هااااا آزاده. سنا خانوم ما افتخار حضور در انجمنو به ما نمیده.حالا فعالیت بماند 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 18 آبان، 2014 شایدم بیکاران و معتادین به نت رو پررنگ کردن واسه عبرت به سایرین نشون میدن :w58: هر کی فعالیتش بیشتر باشه.پر رنگ تره 3
masi eng 47044 ارسال شده در 18 آبان، 2014 :w58: هر کی فعالیتش بیشتر باشه.پر رنگ تره نه به فعالیت نیست که.. مثلا چرا من پررنگ نیستم؟ برای منم سوال شد اصلا... پررنگ بودن به خاطر اینه که از عضویت تاالان پایبند این انجمن باشی.. نه فعال باشی.. من این پست رو به چالش میکشم ببینم چرا من پررنگ نیستم 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 آبان، 2014 ربطی به فعالیت نداره اونایی ک گاربر ویژه نالار میشن و یا مدیرن و ابزار مدیربتی دارن پررنگترن 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 18 آبان، 2014 نه به فعالیت نیست که.. مثلا چرا من پررنگ نیستم؟برای منم سوال شد اصلا... پررنگ بودن به خاطر اینه که از عضویت تاالان پایبند این انجمن باشی.. نه فعال باشی.. من این پست رو به چالش میکشم ببینم چرا من پررنگ نیستم تو هم الان پر رنگی. بستگی به عنوانی داره که مدیر تالار درخواستشو میده. 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 18 آبان، 2014 ربطی به فعالیت نداره اونایی ک گاربر ویژه نالار میشن و یا مدیرن و ابزار مدیربتی دارن پررنگترن سلاااااااااااااااام.خوبی؟؟ آره. 3
masi eng 47044 ارسال شده در 18 آبان، 2014 تو هم الان پر رنگی. بستگی به عنوانی داره که مدیر تالار درخواستشو میده. من کجاش پررنگم.... پررنگی برای قلب خوب نیست .. من برم عوضش کنم.. اع ببخشید با چایی خودمو اشتب گرفتم... مدیرای انجمن که عزیزن........... دست یکایکشونو گاز میگیرم.. 3
masi eng 47044 ارسال شده در 18 آبان، 2014 این سپاسگزاری برای فقط مدیران بازنشسته... هورااااااااااااااااااااااااا 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 18 آبان، 2014 من کجاش پررنگم.... پررنگی برای قلب خوب نیست .. من برم عوضش کنم.. اع ببخشید با چایی خودمو اشتب گرفتم... مدیرای انجمن که عزیزن........... دست یکایکشونو گاز میگیرم.. جدا اسمت پر رنگه. :icon_gol: 2
masi eng 47044 ارسال شده در 18 آبان، 2014 جدا اسمت پر رنگه. :icon_gol: من خودمو پررنگ نمیبینم به خدا یعنی تو لیست پایین کاربرا من پررنگم؟ 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 18 آبان، 2014 من خودمو پررنگ نمیبینم به خدا یعنی تو لیست پایین کاربرا من پررنگم؟ تو لیست پایین پر رنگ نیستی.اونجا فقط مدیرا و مسئولا پر رنگن. ولی تو خود انجمن اسمت پررنگه.آبی رنگی 1
masi eng 47044 ارسال شده در 18 آبان، 2014 تو لیست پایین پر رنگ نیستی.اونجا فقط مدیرا و مسئولا پر رنگن. ولی تو خود انجمن اسمت پررنگه.آبی رنگی خسته نباشی فرنوش جان همه اینجا پررنگن خووووووو سرکارمون گذاشتیااااا منم منظورم اون پایین بود دیگه.. ما حکم دربار رو داریم فکر کنم این کاربرای ویژه و ممتازه 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 آبان، 2014 من خودمو پررنگ نمیبینم به خدا یعنی تو لیست پایین کاربرا من پررنگم؟ همه کاربران ویژه پررنگن شما هم کاربر ویژه ای 3
masi eng 47044 ارسال شده در 18 آبان، 2014 همه کاربران ویژه پررنگن شما هم کاربر ویژه ای مثل پلیس ویژه 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 18 آبان، 2014 خسته نباشی فرنوش جان همه اینجا پررنگن خوووووووسرکارمون گذاشتیااااا منم منظورم اون پایین بود دیگه.. ما حکم دربار رو داریم فکر کنم این کاربرای ویژه و ممتازه همه نه نیستن. تو کاربر .ویژه ای و پررنگ. 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 آبان، 2014 پر رنگی اگه منظور بنفش بودن یا بولد بودن اسمه، خب مدیرا و مسئولا هستن. عنوان مسئول و اینا تو تالارایی که مدیر هست درخواستش به عهده مدیر تالاره. عنوان مدیر هم سعی میشه بر اساس نوع و میزان فعالیت، سابقه، تخصص و رفتار و برخورد داده بشه و هر تالار هم یه مدیر رو داره. مدیرای بازنشسته و کاربرای متخصص و ویژه هم درسته اسمشون بولد نیست، ولی به نوعی با عنوانشون نسبت به بقیه پررنگ تر میشن. و البته بعضی از دوستانم هستن که شاید این عنوانا رو ندارن و ظاهرشون بولد و اینا نیست ولی فعالیت خیلی خوبشون اونا رو خیلی پررنگ تر از بقیه (حتی از مدیرا و مسئولا) نشون میده. 4
ارسال های توصیه شده