Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ای نامردا شما محل گپ هم دارین؟چه فعال یه سوال چرا شماها همه پررنگین فقط سناسادات کمرنگه؟ سلاااااااااااااااام. چراا نامرد؟؟ گفتگو برای همه ی رشته هااااا آزاده. سنا خانوم ما افتخار حضور در انجمنو به ما نمیده.حالا فعالیت بماند 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ شایدم بیکاران و معتادین به نت رو پررنگ کردن واسه عبرت به سایرین نشون میدن :w58: هر کی فعالیتش بیشتر باشه.پر رنگ تره 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ :w58: هر کی فعالیتش بیشتر باشه.پر رنگ تره نه به فعالیت نیست که.. مثلا چرا من پررنگ نیستم؟ برای منم سوال شد اصلا... پررنگ بودن به خاطر اینه که از عضویت تاالان پایبند این انجمن باشی.. نه فعال باشی.. من این پست رو به چالش میکشم ببینم چرا من پررنگ نیستم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ربطی به فعالیت نداره اونایی ک گاربر ویژه نالار میشن و یا مدیرن و ابزار مدیربتی دارن پررنگترن 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ نه به فعالیت نیست که.. مثلا چرا من پررنگ نیستم؟برای منم سوال شد اصلا... پررنگ بودن به خاطر اینه که از عضویت تاالان پایبند این انجمن باشی.. نه فعال باشی.. من این پست رو به چالش میکشم ببینم چرا من پررنگ نیستم تو هم الان پر رنگی. بستگی به عنوانی داره که مدیر تالار درخواستشو میده. 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ربطی به فعالیت نداره اونایی ک گاربر ویژه نالار میشن و یا مدیرن و ابزار مدیربتی دارن پررنگترن سلاااااااااااااااام.خوبی؟؟ آره. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ تو هم الان پر رنگی. بستگی به عنوانی داره که مدیر تالار درخواستشو میده. من کجاش پررنگم.... پررنگی برای قلب خوب نیست .. من برم عوضش کنم.. اع ببخشید با چایی خودمو اشتب گرفتم... مدیرای انجمن که عزیزن........... دست یکایکشونو گاز میگیرم.. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ این سپاسگزاری برای فقط مدیران بازنشسته... هورااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من کجاش پررنگم.... پررنگی برای قلب خوب نیست .. من برم عوضش کنم.. اع ببخشید با چایی خودمو اشتب گرفتم... مدیرای انجمن که عزیزن........... دست یکایکشونو گاز میگیرم.. جدا اسمت پر رنگه. :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ جدا اسمت پر رنگه. :icon_gol: من خودمو پررنگ نمیبینم به خدا یعنی تو لیست پایین کاربرا من پررنگم؟ 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من خودمو پررنگ نمیبینم به خدا یعنی تو لیست پایین کاربرا من پررنگم؟ تو لیست پایین پر رنگ نیستی.اونجا فقط مدیرا و مسئولا پر رنگن. ولی تو خود انجمن اسمت پررنگه.آبی رنگی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ تو لیست پایین پر رنگ نیستی.اونجا فقط مدیرا و مسئولا پر رنگن. ولی تو خود انجمن اسمت پررنگه.آبی رنگی خسته نباشی فرنوش جان همه اینجا پررنگن خووووووو سرکارمون گذاشتیااااا منم منظورم اون پایین بود دیگه.. ما حکم دربار رو داریم فکر کنم این کاربرای ویژه و ممتازه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من خودمو پررنگ نمیبینم به خدا یعنی تو لیست پایین کاربرا من پررنگم؟ همه کاربران ویژه پررنگن شما هم کاربر ویژه ای 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ همه کاربران ویژه پررنگن شما هم کاربر ویژه ای مثل پلیس ویژه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ خسته نباشی فرنوش جان همه اینجا پررنگن خوووووووسرکارمون گذاشتیااااا منم منظورم اون پایین بود دیگه.. ما حکم دربار رو داریم فکر کنم این کاربرای ویژه و ممتازه همه نه نیستن. تو کاربر .ویژه ای و پررنگ. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ همه نه نیستن. تو کاربر .ویژه ای و پررنگ. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ پر رنگی اگه منظور بنفش بودن یا بولد بودن اسمه، خب مدیرا و مسئولا هستن. عنوان مسئول و اینا تو تالارایی که مدیر هست درخواستش به عهده مدیر تالاره. عنوان مدیر هم سعی میشه بر اساس نوع و میزان فعالیت، سابقه، تخصص و رفتار و برخورد داده بشه و هر تالار هم یه مدیر رو داره. مدیرای بازنشسته و کاربرای متخصص و ویژه هم درسته اسمشون بولد نیست، ولی به نوعی با عنوانشون نسبت به بقیه پررنگ تر میشن. و البته بعضی از دوستانم هستن که شاید این عنوانا رو ندارن و ظاهرشون بولد و اینا نیست ولی فعالیت خیلی خوبشون اونا رو خیلی پررنگ تر از بقیه (حتی از مدیرا و مسئولا) نشون میده. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من کم رنگم تو فعالیت کن.پررنگ میشی. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده