mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ مچکرم عزیزم هر ان چه که خواستار باشید :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y فدات حالا ایشالا بعد از عید جور میکنیم با بچه ها بریم بیرون منم شیرینی ه ارشد رو پیچوندم 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ بچه ها بعد از 2 هفته ثبت نامم تموم شد و من در حال حاضر دانشجوی ارشد مهندسی فرایند هستم. :hapydancsmil: بسلامتی... ایشاله چرخش بچرخه واست :icon_gol: یک سوال دارم البته واس افزون شدن اطلاعاتم میخام. الان هزینه یک ترم ارشد و مجموع ارشد خوندن مهندس شیمی دانشگاه آزاد چقدر میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ مرسی شهریه هر ترم ثابت حدود 1100و متغیرم از 600 به بالا بستگی داره چه درسی برداری . کلش به 8 تومن میرسه 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ مرسی شهریه هر ترم ثابت حدود 1100و متغیرم از 600 به بالا بستگی داره چه درسی برداری . کلش به 8 تومن میرسه ایشاله بعدا عوضش رو که هیچ، چند برابرش رو در میاری موفق باشی... حالا که داری ارشد میخونی تا میتونی از این فرصت استفاده کن... 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ ایشاله بعدا عوضش رو که هیچ، چند برابرش رو در میاریموفق باشی... حالا که داری ارشد میخونی تا میتونی از این فرصت استفاده کن... مرسی گلم برای شما هم ارزوی موفقیت دارم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بعد از 6 ماه.... هستینا اما نمیدونم چرا تو تالار نیستین دنبال template برای پاورپوینت هستم موضوع : Musculoskeletal System 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امشب شب عزیزیه بوخورو بپاش بریزیه تولد یه دوسته تولد فرنوشه.. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) ها همينا كه اين ميگه آمين عيد شما هم پيش تا پيش مبارك لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ من دیگه عیدندارم سي چي دخترم؟ 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ به بهبه سلامتی مبارک باشه ایشالا که موفق باشی چه شرینی افتادیم ما:gnugghender: عیدتون مبارک باشه میم شیمی. هرجا هستید موفق و شادکام باشید.... فقط جای خالیتون شدیدا احساس میشه 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه ی دوستان میخوام واسه ارشد مهندسی شیمی گرایش طراحی فرآیندهای نفت بخونم به نظرتون رشته ی خوبیه؟ 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه ی دوستانمیخوام واسه ارشد مهندسی شیمی گرایش طراحی فرآیندهای نفت بخونم به نظرتون رشته ی خوبیه؟ ها بوخون خواهي كه يابي شوي ز گهواره تا گور دانش بجوي ولي جداي از شوخي اگه به كاراي كامپوتري و برنامه نويسي و اين چيزا علاقه داري برو طراحي فرايند وگرنه گرايش هاي ديگه ممكنه مناسب تر باشه برات 4 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ ها بوخونخواهي كه يابي شوي ز گهواره تا گور دانش بجوي ولي جداي از شوخي اگه به كاراي كامپوتري و برنامه نويسي و اين چيزا علاقه داري برو طراحي فرايند وگرنه گرايش هاي ديگه ممكنه مناسب تر باشه برات مثلا چه گرایشی؟ 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ مثلا چه گرایشی؟ خب من نميدونم به چي علاقه داري ممكنه صنايع غذايي دوست داشته باشي ممكنه بيو بخواي بري يا .... 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ ها بوخونخواهي كه يابي شوي ز گهواره تا گور دانش بجوي ولي جداي از شوخي اگه به كاراي كامپوتري و برنامه نويسي و اين چيزا علاقه داري برو طراحي فرايند وگرنه گرايش هاي ديگه ممكنه مناسب تر باشه برات با سلام يابي چيه؟ همون يابو ئه؟ 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ با سلاميابي چيه؟ همون يابو ئه؟ با عليك سلام درسته زبون اصليت تركيه ولي فارسي هم بلدي كه يابي يعني بيابي. پيدا كني. رجوع شود به فرهنگ دهخدا :دي 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ خخخخخخ عجب رمز گشايي كردم!:)) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده