Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ نمیگفتی هم خودم میفرمائیدم گفتم یه وقت تعارف نکنی. 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ گفتم یه وقت تعارف نکنی. من کلا تعارفی نیستم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ من کلا تعارفی نیستم:hapydancsmil: خدا رو شکر.خیالم راحت شد. 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خدا رو شکر.خیالم راحت شد. اول یه تذکر بدم به آقا احمد رضا که این پایین داره گفت و گوهای ما رو دید میزنه جناب یا بیا شرکت کن یا دید نزن خوشحالم که خیالت راحت شد فرنوشی 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ آخی این احمد رضا تازگیاااااااااااا خجالتی شده. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ اول یه تذکر بدم به آقا احمد رضا که این پایین داره گفت و گوهای ما رو دید میزنه جناب یا بیا شرکت کن یا دید نزن خوشحالم که خیالت راحت شد فرنوشی اینجا که خونه ی خودشه.شما اومدی یه ذره معذب شده. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ اینجا که خونه ی خودشه.شما اومدی یه ذره معذب شده. کرمونشاهی ها که مهمون نواز بودن پ چته فرنوش؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ ببین میخواستم ببینم پست 3000 من چی میشه آخر شد اسپم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ کرمونشاهی ها که مهمون نواز بودن پ چته فرنوش؟ هنوزم هستن. خو این بچه خجالتیه.به من چه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ هنوزم هستن. خو این بچه خجالتیه.به من چه نخیر این بچه اصن خوابه تو چرا از طرفش حرف میزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ ببین میخواستم ببینم پست 3000 من چی میشهآخر شد اسپم آخی.غصه نخور.ایشالا پست 4000 علمی میشه. هر چند که بعید میدونم این اتفاق بیافته 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ آخی.غصه نخور.ایشالا پست 4000 علمی میشه. هر چند که بعید میدونم این اتفاق بیافته تا حالا تو زمینه علمی هیچ فعالیتی تو انجمن نداشتم منم از این امتیاز طلاییا میخوام خو باید رشته م رو بذارم ادبیات اونوقت بهم میدن مگه نه؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ نخیراین بچه اصن خوابه تو چرا از طرفش حرف میزنی؟ نه .من میدونم که بیداره. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ نه .من میدونم که بیداره. خودش زبون داره احمد رضا زبونت رو نشون بده 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خودش زبون دارهاحمد رضا زبونت رو نشون بده سلام چی شده؟ قضیه چیه؟!؟! زبون من رو میخواین چیکار؟!؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ سلام چی شده؟ قضیه چیه؟!؟! زبون من رو میخواین چیکار؟!؟!؟! دیر جواب دادین رفتم دو صفحه اخیر رو خوندم...!!!! والا من یه لحظه اومدم دیدم شما میخوای اسپم بدی، فرنوش هم آمده به استقبال گفتم مزاحم نشم...رفتم...!!! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ دیر جواب دادین رفتم دو صفحه اخیر رو خوندم...!!!! والا من یه لحظه اومدم دیدم شما میخوای اسپم بدی، فرنوش هم آمده به استقبال گفتم مزاحم نشم...رفتم...!!! خب عیب نداره تو هم بیا اسپم 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خب عیب نداره تو هم بیا اسپم نوش جان صرف شده....!!! امروز تو دانشگاه کلی اسپم دادم...!!! تااااااااااااااازه 8-9 نفر هم سوار یه پراید شده بودیم... 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ نوش جان صرف شده....!!!امروز تو دانشگاه کلی اسپم دادم...!!! تااااااااااااااازه 8-9 نفر هم سوار یه پراید شده بودیم... خب منم میرم مزاحم تالارتون نمیشم 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خب منم میرممزاحم تالارتون نمیشم مزاحم چیه خانم؟!؟!ا شما مراحم هستید...صاحاب خونه شمایید... اسپم میل ندارید؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده