wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ رفتم اونجا اسم یه پلیمری باشه تو پروفت تا ادمین به خاطر اون حرفت اخراجت نکنه...اسم پلی اتیلن اومد ضعف کردی ، رفتی یه چیزی بخوری؟!؟!؟! آب قند بخور...خخخخخ اخراج؟ ههه نه اسم وينستون اومد رفتم يك چايي بيارم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ اوه اوه حالا چرا گريه ميكني؟ زود عكس گذاشته يك عكس بذارم از يك گوشه واحد متانول پلي اتيلنو بنويسي اطيلا؟ الان با احساسات بازی کردم...باید احساساتی شی، میخندی؟!؟!؟!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ اخراج؟ ههه نه اسم وينستون اومد رفتم يك چايي بيارم عجب!!! حالا یه نیمچه پلیمری گیر آوردی... فکر کردی میتونی گولم بزنی؟!؟!؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ اينم عكسش نيمچه پليمري؟ چند مين پيش حرفه اي بودي كه 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ اينم عكسش نيمچه پليمري؟ چند مين پيش حرفه اي بودي كه نع! من از اول هم حرفه ای نبودم...نشون به اون نشون که میخواستی بزنگی بهم... خوب من بعد از ظهر یه سر اومدم خونت، مهمون نواز باش دیگه... نه جان من الان این عکس دقیقاً ینی چی؟!؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ زنگ زدن منم بر اساس حرفه اي بودنت بود ديگه بدظهر؟ خالي بند! ديروز من اينو ديدم اين عكس مدرك بود جالا گريه نكن برش ميدارم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ زنگ زدن منم بر اساس حرفه اي بودنت بود ديگهبدظهر؟ خالي بند! ديروز من اينو ديدم اين عكس مدرك بود جالا گريه نكن برش ميدارم مگه خلاف شرع کردم اومدم پروفت؟!؟!؟! من آخرین بار امروز بعد از ظهر اومدم...!!! اگه حکمش زندانه منم مدرک بدم که تو اومدی پروف من... راستی یک سؤال فنی...معنی levron چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ مگه خلاف شرع کردم اومدم پروفت؟!؟!؟!من آخرین بار امروز بعد از ظهر اومدم...!!! اگه حکمش زندانه منم مدرک بدم که تو اومدی پروف من... راستی یک سؤال فنی...معنی levron چیه؟ بله ولي حكمش شلاقه!!!!! آخرش يك اي هم داره ولي قديما اينجا ثبت نام كرده بودم رمزم يادم نبود هركاري كردم ريكاوري نكرد منم دوباره ثبت نام كردم ولي اي آخرشو برداشتم اصلش اينه levrone اين اسم يك ورزشكاره كه مربوط به دهه نوده يكيشم فلكسه . من عاشق فلكس و لورون بودم 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ بله ولي حكمش شلاقه!!!!! آخرش يك اي هم داره ولي قديما اينجا ثبت نام كرده بودم رمزم يادم نبود هركاري كردم ريكاوري نكرد منم دوباره ثبت نام كردم ولي اي آخرشو برداشتم اصلش اينه levrone اين اسم يك ورزشكاره كه مربوط به دهه نوده يكيشم فلكسه . من عاشق فلكس و لورون بودم خودتم ورزشکاری یا فقط ورزشکارا رو دوس میداری؟ صندلی داغت رو همینجا به راه کنم؟!؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ خودتم ورزشکاری یا فقط ورزشکارا رو دوس میداری؟ صندلی داغت رو همینجا به راه کنم؟!؟!؟! يك زماني بودم . چند تا مسابقه هم دادم ولي سال 87 گذاشتم كنار صندلي داغ؟ تو يك فرومي يك صندلي برام زدن يك بنده خدايي داشت خودشو ميكشت داغم كنه ولي خودش داغ ميشد خانم خادمي قشنگ يادشه :ws28: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ #222222] 1315945]سلام دوست گلمخيلي هم عالي ميشه مظمئنا زحمت يك بخشي از كار رو به شما و ساير بچه هاي شيمي ميديم ساعت 12 موضوع رو قرار ميدم و شروع ميكنيم از اين تيرندازي ها مشخصه تقريبا چي رو قراره اينجا اوكي كنيم:guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: توليد دوده هم ايده خوبيه و بيو اتانول هم خوبه :hapydancsmil:.......... 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ #222222]:hapydancsmil:.......... 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ یهویی بود...غافلگیر شدم.... 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ یهویی بود...غافلگیر شدم.... يهويي كجا بود قرار دوشنبه بود تازه دير كرديم موضوع رو زدم 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ يهويي كجا بود قرار دوشنبه بود تازه دير كرديم موضوع رو زدم بعله...این چند روز خیلی زود گذشت....همش سرم گرم بود... بسیارم عالی... فقط الان برای شروع من نمیدونم باید چه کنیم که تقسیم وظایف انجام بشه...!!! ینی نمیدونم وظایف چیا هستن.... راهنمایی لطفاً 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ بعله...این چند روز خیلی زود گذشت....همش سرم گرم بود...بسیارم عالی... فقط الان برای شروع من نمیدونم باید چه کنیم که تقسیم وظایف انجام بشه...!!! ینی نمیدونم وظایف چیا هستن.... راهنمایی لطفاً اونجا توضيح دادم كه 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان عزيزي كه دانشجو هستن توجه كنن: امتحانات از آنچه فکر می کنید به شما نزدیکترند 3 لینک به دیدگاه
مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان عزيزي كه دانشجو هستن توجه كنن: امتحانات از آنچه فکر می کنید به شما نزدیکترند درود عزیز امتحانا 15 دی ماه شروع میشه ها!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ درود عزیزامتحانا 15 دی ماه شروع میشه ها!!!!!!! فكر ميكني خيلي مونده. چشم رو هم بذاري ميبيني امتحانا شروع شده 2 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان عزيزي كه دانشجو هستن توجه كنن: امتحانات از آنچه فکر می کنید به شما نزدیکترند ما که دیگه دانشجو نیستیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده