Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ بابا حرفه ای!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اون علامت تعجب رو هم بکن تو حلقت 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ اون علامت تعجب رو هم بکن تو حلقت زرشککککککک:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان عزیز یک عدد سؤال دارم...!!! سایتی رو سراغ دارین که 40-50 صفحه رو 3-4روزه یا نهایتاً یک هفته ای ترجمه کنه؟! خودتان چطور؟ (بدون بنده!) 2 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان عزیز یک عدد سؤال دارم...!!!سایتی رو سراغ دارین که 40-50 صفحه رو 3-4روزه یا نهایتاً یک هفته ای ترجمه کنه؟! خودتان چطور؟ (بدون بنده!) فایلتو بذار ببینن! یکنواخت و کسل کننده س ولی شدنی! خودت چیکاره ای پس؟؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان عزیز یک عدد سؤال دارم...!!!سایتی رو سراغ دارین که 40-50 صفحه رو 3-4روزه یا نهایتاً یک هفته ای ترجمه کنه؟! خودتان چطور؟ (بدون بنده!) چقد توشه؟ 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ آقایون و خانوما یکی نیس به داد من برسه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان عزیز یک عدد سؤال دارم...!!!سایتی رو سراغ دارین که 40-50 صفحه رو 3-4روزه یا نهایتاً یک هفته ای ترجمه کنه؟! خودتان چطور؟ (بدون بنده!) جو جو راس می گه چند می دی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ آقایون و خانوما یکی نیس به داد من برسه؟؟ چی شده؟ 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ آقایون و خانوما یکی نیس به داد من برسه؟؟ ما چسب صنعتی تا حالا نخواستیم تولید کنیم ولی کلی چسب و سریش و چسبونک رو پیچوندیم! یه جا طرح تیپشو دیده بودم برو سایت شهرکهای صنعتی قسمت طرح تیپ مطمئنا یه فایل پی دی افی پیدا می کنی! 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ آقایون و خانوما یکی نیس به داد من برسه؟؟ یکی به اسم کاربری levrone عزیز هست! خیلی عملیاتیه فکر کنم چسب صنعتی براش چیزی نباشه از سیر تا پیازشو بهت می گه فقط به حرفاش خوب گوش بده؛ پیداش کن! همین جا هست. 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ ما چسب صنعتی تا حالا نخواستیم تولید کنیم ولی کلی چسب و سریش و چسبونک رو پیچوندیم!یه جا طرح تیپشو دیده بودم برو سایت شهرکهای صنعتی قسمت طرح تیپ مطمئنا یه فایل پی دی افی پیدا می کنی! الان چجوری باس تشکر کنم؟؟!!:hapydancsmil: واقعا ممنون از راهنمایی مفیدت:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ الان چجوری باس تشکر کنم؟؟!!:hapydancsmil: واقعا ممنون از راهنمایی مفیدت:icon_gol: تونستی چیزی پیدا کنی؟؟؟ هیچی تشکر لازم نیس! 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ تونستی چیزی پیدا کنی؟؟؟ هیچی تشکر لازم نیس! بله تو اون سایت ک گفتی دو تا واحد صنعتی مرتبط پیدا کردم. برم بشینم بخونمش 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ بله تو اون سایت ک گفتی دو تا واحد صنعتی مرتبط پیدا کردم. برم بشینم بخونمش 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ فایلتو بذار ببینن! یکنواخت و کسل کننده س ولی شدنی! خودت چیکاره ای پس؟؟ من اگه کاره ای بودم که ترجمه میکردم...!!! برای یه نفر دیگه است...!!! 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ چقد توشه؟ در حال حاضر هیچی!!!!! قیمت بدین به طرف بگم ببینم چی میگه...!!! 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ آقایون و خانوما یکی نیس به داد من برسه؟؟ وایسا دارم میام....:th_running1: تا "داد" ت چقدر راهه؟! 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ جو جو راس می گه چند می دی؟؟؟ هیچی....!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده