MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ و علیکم السلامنوکرم شما خوب بودی بهتر شدی؟ ما نیز سلامتی تقریبی اره منم بهترم .... حالا شی کارا میکنی؟خوش میگذره؟ 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ بسه دیگه قربون صدقه رفتن بحثو عوض کنین 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ اره منم بهترم .... حالا شی کارا میکنی؟خوش میگذره؟ والا راستش امروز از ساعت 7 صبح تا 2 بعد از ظهر با دوستم بیمارستان گردی داشتیم... چشم پزشکی، دندان پزشکی، گوش و حلق و بینی ، عکس برداری ، اعصاب و روان...!!!! خوش هم گذشت ولی جای کسی که خالی نمیمونه تو بیمارستان.. 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ والا راستش امروز از ساعت 7 صبح تا 2 بعد از ظهر با دوستم بیمارستان گردی داشتیم...چشم پزشکی، دندان پزشکی، گوش و حلق و بینی ، عکس برداری ، اعصاب و روان...!!!! خوش هم گذشت ولی جای کسی که خالی نمیمونه تو بیمارستان.. چکاب کامل؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ بسه دیگه قربون صدقه رفتن بحثو عوض کنین اندر احوالات سنا خانم؟ درباره چی بحث کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ بسه دیگه قربون صدقه رفتن بحثو عوض کنین علیک سلام ... چ بحثی مثلا؟! والا راستش امروز از ساعت 7 صبح تا 2 بعد از ظهر با دوستم بیمارستان گردی داشتیم...چشم پزشکی، دندان پزشکی، گوش و حلق و بینی ، عکس برداری ، اعصاب و روان...!!!! خوش هم گذشت ولی جای کسی که خالی نمیمونه تو بیمارستان.. ب سلامتی 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ چکاب کامل؟ خیر... داستان داره بیخیال... دوستم فردا میره زیر تیغ جراحی... 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ اندر احوالات سنا خانم؟درباره چی بحث کنیم؟ واااااااااااااااااااااااااااااای همه خوبن:icon_pf (34): بحث های علمی منو به زور میخوان ببرن کیش با کسی که سایه شو با تیر میزنم چیکار باید بکنم 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ ب سلامتی سلامت باشی... جنابتان ورزشکار هستید یا ورزشکاران را دوس میدارید؟ 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااااااااااااای همه خوبن:icon_pf (34):بحث های علمی منو به زور میخوان ببرن کیش با کسی که سایه شو با تیر میزنم چیکار باید بکنم کاری نمیخاد بکنی ...باهاش برو مشکلی نی سلامت باشی...جنابتان ورزشکار هستید یا ورزشکاران را دوس میدارید؟ من هر دوشم...تو شطور؟ 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااااااااااااای همه خوبن:icon_pf (34):بحث های علمی منو به زور میخوان ببرن کیش با کسی که سایه شو با تیر میزنم چیکار باید بکنم اونو با تیر بزن منو بجاش ببر... 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ اونو با تیر بزن منو بجاش ببر... تیر داری؟ 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ من هر دوشم...تو شطور؟ من یه زمانی ورزشکار بودم...الانم گاهی فوتبال و فوتسال و شنا و والیبال و... دور همی میریم... اهل چه ورزشی هستی؟ 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ کاری نمیخاد بکنی ...باهاش برو مشکلی نی نمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ تیر داری؟ برا تو خطرناکه...عکسش رو برام بفرست... 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ کاری نمیخاد بکنی ...باهاش برو مشکلی نی نمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااام اینجانب من هم شناگر ماهریم مربی شنا غریق نجات 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ برا تو خطرناکه...عکسش رو برام بفرست... از آدمی که بدم میاد عکس دارم؟ 4 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ برا تو خطرناکه...عکسش رو برام بفرست... نی نی اسباب بازیاتو بذار مامانت میادا 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ از آدمی که بدم میاد عکس دارم؟ یه عکس ازش بگیر بفرست برا من خــــــــــــــو...!!! میتونی اسم و آدرس هم بدی... 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ نی نی اسباب بازیاتو بذار مامانت میادا هه هه ماخ!!! اسباب بازیای من برات خطرناکه کوشولو...!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده