رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

کلا گفتم نه خودمو:ws3:

• Like 6
  • پاسخ 2.1k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در

راستی بچه ها یکی از طرف من اگه وقت داره بره پیش مسئولین بپرسه چرا پروف من وا نمیشه چند روزه....:banel_smiley_4:

اعصابمو خراب کرده.....خودمم حوصله ندارم پیگیری کنم....مشکل از مرورگرم هس یا .....؟؟؟؟:ws38:یا کاپیوترم؟؟

یا.....:ws52:

در ظمن ی مدته ک بعظی پستا و وبلاگا متن هاشون واسم گویا نیستن....ینی حروفشون درواقه فارسیه ولی پی سی من اینگلیسی یا نمیدونم ی جوری نشون میده.....مثل ترکی....چش شده ب نظرتون؟؟با فایر فکس اینجوریه ولی با اکسپلورر نه:ws38:منتظر جوابتون هستاما؟؟؟؟:w16:

..........

خب همینجا از همگی خدافظی میکنم......اگه مشکل منو کسی میدونه ی جوری بهم بگه همینجا.....بعدا میخونمش.....مقسی:icon_gol:بسی خوشحال شدیم از زیارتتون....:ws37:تا دیداری دوباره بدرود:w16:

• Like 5
ارسال شده در
کلا گفتم نه خودمو:ws3:
آها خیالم راحت شد

میخواستم کار بدم دستتون:ws3:

• Like 6
ارسال شده در

گردگیری:gnugghender:

• Like 3
ارسال شده در
گردگیری:gnugghender:

:whistle:

• Like 3
ارسال شده در
:whistle:

من گردگیری میکنم شما وایسادی نگاه میکنی؟:w000::banel_smiley_4:

• Like 3
ارسال شده در
من گردگیری میکنم شما وایسادی نگاه میکنی؟:w000::banel_smiley_4:

4u2ap3b.gif

• Like 3
ارسال شده در
4u2ap3b.gif

:ws3:اوه مرسی واقعا خستگی از تنم دررفت:a030:

• Like 3
ارسال شده در
:ws3:اوه مرسی واقعا خستگی از تنم دررفت:a030:

63izs7n.gif:ws3:

• Like 4
ارسال شده در
63izs7n.gif:ws3:

دو کلامم صحبت کنین ما صداتونو بشنفیم بدنیستا:ws3:

• Like 3
ارسال شده در
دو کلامم صحبت کنین ما صداتونو بشنفیم بدنیستا:ws3:

سلااااااااااااام......اخه من خیلی کم حرفمم.حالا هم باید برم......وقت ناهاره....بعدا میبینمتون..:ws3:1_002.gif

• Like 4
ارسال شده در
سلااااااااااااام......اخه من خیلی کم حرفمم.حالا هم باید برم......وقت ناهاره....بعدا میبینمتون..:ws3:1_002.gif

علیک سلام،دخترم/پسرم:ws3:

خوب نیست اینجوری:ws37:باشه،خوش بگذره:a030:

• Like 5
ارسال شده در
علیک سلام،دخترم/پسرم

:ws3:

خوب نیست اینجوری:ws37:باشه،خوش بگذره:a030:

ب نظرتون من پسرم؟؟؟؟eghfal.gifاواتارم دختره ها

:banel_smiley_4:مرسی میلاد خان......خوش گذشتmypersianforum%20(531).gifاسمم فاطمه اس:w16:

• Like 5
ارسال شده در
ب نظرتون من پسرم؟؟؟؟eghfal.gifاواتارم دختره ها

:banel_smiley_4:مرسی میلاد خان......خوش گذشتmypersianforum%20(531).gifاسمم فاطمه اس:w16:

آخه مگه به آواتاره؟:ws3:خوشوقتم از آشنایی باهاتون فاطمه خانوم:a030::icon_gol:

• Like 4
ارسال شده در

اینجا چه خبره؟:whistle:

• Like 4
ارسال شده در
اینجا چه خبره؟:whistle:

خبر خاصی نیست فقط داشتیم تاپیک رو گردگیری می کردیم،شما هم یه گوشه کارو بگیر:ws3:

• Like 4
ارسال شده در
آخه مگه به آواتاره؟:ws3:خوشوقتم از آشنایی باهاتون فاطمه خانوم:a030::icon_gol:

مقسی:ws37:منم از اشنایی با شما خوشحالم:w16:خوب معلومه ک ب اواتاره:ws3:پس ب چیه؟؟؟؟؟:banel_smiley_4::ws3:من نمیام عکس ی اقا رو بذارم اواتارم.....چ کاریه:ws3:البته خیلی وقتا شده بزنه ب سرم اینکارو بکنم....ولی با نفس.....:ws52:جنگیدم:ws3:

• Like 4
ارسال شده در
مقسی:ws37:منم از اشنایی با شما خوشحالم:w16:خوب معلومه ک ب اواتاره:ws3:پس ب چیه؟؟؟؟؟:banel_smiley_4::ws3:من نمیام عکس ی اقا رو بذارم اواتارم.....چ کاریه:ws3:البته خیلی وقتا شده بزنه ب سرم اینکارو بکنم....ولی با نفس.....:ws52:جنگیدم:ws3:

خواهش.نه منظورم این بود که اسم کاربریتون آدمو به شک میندازه حالا با این اسم هر آواتاری میتونی بذاری چون نه مشخصه پسرونه اس نه دخترونه :a030:

کار بسیار درست و معقولانه ای انجام دادین. . .اینجابرعکس چت آدما زود لو میرن :ws3:3سوت آمار میگیرن ملت:w58:

• Like 4
ارسال شده در

سلاااااااااااااااام.اینجا چه خبر بوده؟؟:banel_smiley_4:

• Like 7
ارسال شده در
خبر خاصی نیست فقط داشتیم تاپیک رو گردگیری می کردیم،شما هم یه گوشه کارو بگیر:ws3:
خب من فقط مهندس ناظرم:ws28:
  • Like 7
  • اضافه کردن...