رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

گفتمان و مذاکره همیشه جواب میده هاااا. چند نفر ریش سفید رو بفرست جلو آقا میلاد . همین آقا مدیر سایق ورزشی که امضاشو میخوره بعد یهو تاپیک رو کلوز میکنه:w02: ی کم کمتر از عمر انجمن ه عمرشون:ws3:

ینی من کمتر از 4 سال دیگه زنده ام؟:4564: :4564::4564::4564::4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 2.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام اردشیر عزیز:ws37:چرا با دعوا اومدی تو پروفم؟؟؟؟:ws3:یکم این میلاد رو ارشاد کن:ws3:رفته با از ما بهترون شاخ ب شاخ شده:ws3:هی میگم بچه ببین داری با کی حرف میزنی گوشش نمیده که:banel_smiley_4::ws3:الان هم قراره بره تو بلک لیست:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام اردشیر عزیز:ws37:چرا با دعوا اومدی تو پروفم؟؟؟؟:ws3:یکم این میلاد رو ارشاد کن:ws3:رفته با از ما بهترون شاخ ب شاخ شده:ws3:هی میگم بچه ببین داری با کی حرف میزنی گوشش نمیده که:banel_smiley_4::ws3:الان هم قراره بره تو بلک لیست:4564:

خفن میای میری:ws3:... کت و شلوار من کو؟:sigh:

آره متوجه شدم:sigh:... عمره دیگه.. چه دیر بود آشنایی با میلاد خان و چه زود بود خداحافظی از وی:4564:

باز گردوغبار تالار را خواهد گرفت ؟:sigh:

من که نمیدونم جریان چی بوده دقیقا.. اما یه چیزی هست, اینکه مدیر بودن سخته. نمیشه همه رو راضی نگه داشت. حفظ مصالح جمع مهه. مدیرامون از ما بهترون نیستن ,بلکه بچه هایی هستن مثل خود ما که هم زحمت میکشن هم تلاش میکنن تالار بهتر شه.

امیدوارم رفع سوء تفاهم شه میلاد بمونه بینمون. خیلی باحال و پرانرژی ه. دوستش دارم :ws37: .

• Like 7
لینک به دیدگاه
خفن میای میری:ws3:... کت و شلوار من کو؟:sigh:

آره متوجه شدم:sigh:... عمره دیگه.. چه دیر بود آشنایی با میلاد خان و چه زود بود خداحافظی از وی:4564:

باز گردوغبار تالار را خواهد گرفت ؟:sigh:

من که نمیدونم جریان چی بوده دقیقا.. اما یه چیزی هست. مدیر بودن سخته. نمیشه همه رو راضی نگه داشت. حفظ مصالح جمع مهه. مدیرامون از ما بهترون نیستن که, بچه هایی هستن مثل خود ما که هم زحمت میکشن هم تلاش میکنن تالار بهتر شه.

امیدوارم رفع سوء تفاهم شه میلاد بمونه بینمون. خیلی باحال و پرانرژی ه. دوستش دارم :ws37: .

منم امیدوارم بمونم(که بعیده یه عده بذارن:ws3:)

ممنونم از لطفتون لایق اینهمه تعریف نیستم:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

آقا میلاد لطف کنین اگه مشکلی هست و یا از دست کسی ناراحتین با خودش درمیون بذارین و یا تو تاپیک مخصوص به خودش اعتراض خودتون رو با لحنی صمیمانه تر و مناسب تر در میون بذارین:a030:

پست های نامناسب رو پاک کردم

دوستانی که از اون پست ها نقل قول گرفته بودن هم پست هاشون پاک شدhanghead.gif

عذر میخوام:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...