MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ گفتمان و مذاکره همیشه جواب میده هاااا. چند نفر ریش سفید رو بفرست جلو آقا میلاد . همین آقا مدیر سایق ورزشی که امضاشو میخوره بعد یهو تاپیک رو کلوز میکنه ی کم کمتر از عمر انجمن ه عمرشون ینی من کمتر از 4 سال دیگه زنده ام؟ :4564::4564: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ نشون بده با کله میام در و دیوارشو رو سرت خراب میکنم یا حضرت بیژن ... 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ چرا ریش سفیدا رو بفرسته جلو من؟ واس اینکه مواظبت باشن 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ ینی من کمتر از 4 سال دیگه زنده ام؟ :4564::4564: نه ماشاله عمرت که از من بیشتره 3 سال و اندی!!!! 3 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ واس اینکه مواظبت باشن نه بابا من که آزاری ندارم 2 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ یا حضرت بیژن ... مقبره اش کجاست برم دخیل ببندم بنم نکنن؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ نه ماشاله عمرت که از من بیشتره 3 سال و اندی!!!! عمر دست خداست ...! 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلام اردشیر عزیزچرا با دعوا اومدی تو پروفم؟؟؟؟یکم این میلاد رو ارشاد کنرفته با از ما بهترون شاخ ب شاخ شدههی میگم بچه ببین داری با کی حرف میزنی گوشش نمیده کهالان هم قراره بره تو بلک لیست 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلام اردشیر عزیزچرا با دعوا اومدی تو پروفم؟؟؟؟یکم این میلاد رو ارشاد کنرفته با از ما بهترون شاخ ب شاخ شدههی میگم بچه ببین داری با کی حرف میزنی گوشش نمیده کهالان هم قراره بره تو بلک لیست خفن میای میری... کت و شلوار من کو؟ آره متوجه شدم... عمره دیگه.. چه دیر بود آشنایی با میلاد خان و چه زود بود خداحافظی از وی باز گردوغبار تالار را خواهد گرفت ؟ من که نمیدونم جریان چی بوده دقیقا.. اما یه چیزی هست, اینکه مدیر بودن سخته. نمیشه همه رو راضی نگه داشت. حفظ مصالح جمع مهه. مدیرامون از ما بهترون نیستن ,بلکه بچه هایی هستن مثل خود ما که هم زحمت میکشن هم تلاش میکنن تالار بهتر شه. امیدوارم رفع سوء تفاهم شه میلاد بمونه بینمون. خیلی باحال و پرانرژی ه. دوستش دارم . 7 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ خفن میای میری... کت و شلوار من کو؟ آره متوجه شدم... عمره دیگه.. چه دیر بود آشنایی با میلاد خان و چه زود بود خداحافظی از وی باز گردوغبار تالار را خواهد گرفت ؟ من که نمیدونم جریان چی بوده دقیقا.. اما یه چیزی هست. مدیر بودن سخته. نمیشه همه رو راضی نگه داشت. حفظ مصالح جمع مهه. مدیرامون از ما بهترون نیستن که, بچه هایی هستن مثل خود ما که هم زحمت میکشن هم تلاش میکنن تالار بهتر شه. امیدوارم رفع سوء تفاهم شه میلاد بمونه بینمون. خیلی باحال و پرانرژی ه. دوستش دارم . منم امیدوارم بمونم(که بعیده یه عده بذارن) ممنونم از لطفتون لایق اینهمه تعریف نیستم 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ آقا میلاد لطف کنین اگه مشکلی هست و یا از دست کسی ناراحتین با خودش درمیون بذارین و یا تو تاپیک مخصوص به خودش اعتراض خودتون رو با لحنی صمیمانه تر و مناسب تر در میون بذارین پست های نامناسب رو پاک کردم دوستانی که از اون پست ها نقل قول گرفته بودن هم پست هاشون پاک شد عذر میخوام 8 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اوه ... صاحبش اومد... الان میندازتمون بیرون:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ اوه ... صاحبش اومد... الان میندازتمون بیرون:icon_pf (34): چرا بندازم بیرون؟ این حرفا چیه؟ خونه خودتونه 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ چرا بندازم بیرون؟ این حرفا چیه؟ خونه خودتونه اعتراض دارم بندازینش بیرون یکم بخندیم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ اعتراض دارمبندازینش بیرون یکم بخندیم :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ اعتراض دارمبندازینش بیرون یکم بخندیم :gnugghender: این دو هفته ای که نبودی اینقد بهت خندیدیم 6 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااااااااااااااااام 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااااااااااااااااام سهلااااااااااااااااااام . 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سهلااااااااااااااااااام .خوبی فرنوش جونم؟ 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ این دو هفته ای که نبودی اینقد بهت خندیدیم همون دیگه، بلد نیستی با دوستت بخندی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده