رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام و خداحافظ

سلام برای رسم ادب و خداحافظ چون دیگه همو نمیبینیم اون اکانتم بن شده این یکی هم تا چند ساعت دیگه بن میشه ولی بدونین همتونو دوس دارم. . .

بوس،بوس:ws3::a030::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

شی شده شی شده؟؟؟؟؟:ws52:(چی شده؟؟:ws38:)

تازه داریم اشنا میشیم.....حالا چیکا کردی :banel_smiley_4:؟؟؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 2.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دادا میخای حمله کنیم ب پروفشون؟:w02:

:ws3::gnugghender:

بچه ها ی چیز جدید کشفیدم.....نقل قول بگیریم از کسی پیغام میاد :ws28:خیلی ایتم مهمیه ک اظافه شده:ws28:ولی نه.....فک کنم گاهی بدرد بخوره......ادم میدونه چ کسی ب پستش ج داده....اره پس مهمه:w16::a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بچه ها ی چیز جدید کشفیدم.....نقل قول بگیریم از کسی پیغام میاد :ws28:خیلی ایتم مهمیه ک اظافه شده:ws28:ولی نه.....فک کنم گاهی بدرد بخوره......ادم میدونه چ کسی ب پستش ج داده....اره پس مهمه:w16::a030:

جدید اضافه شده؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من الان متوجه شدم......قیبلا ک پیغام نمیداد ک نقل قول گرفتن.....:ws52:یا بود من خبر نداشتم:ws38:یا داری کلمه اظافه ای ک نوششتمو مسخره میکنی؟؟؟؟:w000::ws3:قبلا ک گفتم من ظ رظا رو ندارم:ws3:اصلا خودم بنت میکنم:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

چرا موضوع بثحو عوض میکنی؟:w02:

داداش ولشون کن همینجوری دارن تهدید و ارعاب میکنن دیگه وای به حال حمله:ws3:

حالا از من گفتن بود...این تنها کاریه که از دستم بر میومد:ws3:

پ ن پ از زمان ساسانیان اضافه شده ...الان کشف و ضبط شده:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من الان متوجه شدم......قیبلا ک پیغام نمیاد ک نقل قول گرفتن.....:ws52:یا بود من خبر نداشتم:ws38:

زحمت کشیدن،ولی به هر حال یه دست بزنین به افتخارشون زحمتاشون نادیده گرفته نشه.امکانی که تو سایر انجمنا از بدیهیاته الان اضافه کردن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

حالا از من گفتن بود...این تنها کاریه که از دستم بر میومد:ws3:

پ ن پ از زمان ساسانیان اضافه شده ...الان کشف و ضبط شده:ws3:

وای خدا ترکیدم از خنده تو هم مثل خودم یه اسپمر نابغه ای(تعریف از خود نباشه):ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا موضوع بثحو عوض میکنی؟:w02:

اره راس میگی.......کلا من تو کار انحراف بحثم:ws3:من نمیذارم میلاد بره:w000:حمله..........pirateshipff.gif

مرسی از لطفت فاطمه جان ولی تصمیمو یه نفر میگیره که اصولا نظر کاربر براش مهم نیست.قبلا هم گفتم الانم میگم همتون تو یادم میمونین:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وای خدا ترکیدم از خنده تو هم مثل خودم یه اسپمر نابغه ای(تعریف از خود نباشه):ws3:

اخه مگه میشه تو این انجمن بدون اسپم موند!!!!:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرسی از لطفت فاطمه جان ولی تصمیمو یه نفر میگیره که اصولا نظر کاربر براش مهم نیست.قبلا هم گفتم الانم میگم همتون تو یادم میمونین:icon_gol:

نرووووووو میلی نرووو:4564::4564::4564:

این تاپیکای گفت و گو و دیونه خونه بدون تو فسیل میشن:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اخه مگه میشه تو این انجمن بدون اسپم موند!!!!:ws3:

وای شما مهندس عمرانید و مدیر تالار ورزش و توی تاپیک گفتمان میم شیمی:ws3::w02::whistle:63izs7n.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
اونا که همینجوریش فسیل هستن بابا زیاد وقتتو تلف نکن چون باهاشون صحبت میکنی انگار با دیوار صحبت کردی حالا از دیوار یه خاکی میریزه ولی اینا نه:ws3:

اخه مردک تو این وسط گفت وگوی ورزش چ گناهی کرده بود که اونجا نیومدی؟!!!:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من باعث افتخار این انجمنم:ws28:

گفتمان و مذاکره همیشه جواب میده هاااا. چند نفر ریش سفید رو بفرست جلو آقا میلاد . همین آقا مدیر سایق ورزشی که امضاشو میخوره بعد یهو تاپیک رو کلوز میکنه:w02: ی کم کمتر از عمر انجمن ه عمرشون:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اخه مردک تو این وسط گفت وگوی ورزش چ گناهی کرده بود که اونجا نیومدی؟!!!:w000:

نشون بده با کله میام در و دیوارشو رو سرت خراب میکنم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
گفتمان و مذاکره همیشه جواب میده هاااا. چند نفر ریش سفید رو بفرست جلو آقا میلاد . همین آقا مدیر سایق ورزشی که امضاشو میخوره بعد یهو تاپیک رو کلوز میکنه:w02: ی کم کمتر از عمر انجمن ه عمرشون:ws3:

چرا ریش سفیدا رو بفرسته جلو من؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...