!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلام و خداحافظ سلام برای رسم ادب و خداحافظ چون دیگه همو نمیبینیم اون اکانتم بن شده این یکی هم تا چند ساعت دیگه بن میشه ولی بدونین همتونو دوس دارم. . . بوس،بوس:icon_gol: شی شده شی شده؟؟؟؟؟(چی شده؟؟) تازه داریم اشنا میشیم.....حالا چیکا کردی ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ عجب! من تا الان روابط عمومی ندیده بودم یا عجباااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ دادا میخای حمله کنیم ب پروفشون؟ :gnugghender: بچه ها ی چیز جدید کشفیدم.....نقل قول بگیریم از کسی پیغام میاد خیلی ایتم مهمیه ک اظافه شدهولی نه.....فک کنم گاهی بدرد بخوره......ادم میدونه چ کسی ب پستش ج داده....اره پس مهمه 3 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ دادا میخای حمله کنیم ب پروفشون؟ داداش ولشون کن همینجوری دارن تهدید و ارعاب میکنن دیگه وای به حال حمله 3 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ :gnugghender:بچه ها ی چیز جدید کشفیدم.....نقل قول بگیریم از کسی پیغام میاد خیلی ایتم مهمیه ک اظافه شدهولی نه.....فک کنم گاهی بدرد بخوره......ادم میدونه چ کسی ب پستش ج داده....اره پس مهمه جدید اضافه شده؟ 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ جدید اضافه شده؟ من الان متوجه شدم......قیبلا ک پیغام نمیداد ک نقل قول گرفتن.....یا بود من خبر نداشتمیا داری کلمه اظافه ای ک نوششتمو مسخره میکنی؟؟؟؟قبلا ک گفتم من ظ رظا رو ندارماصلا خودم بنت میکنم 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ :gnugghender:بچه ها ی چیز جدید کشفیدم.....نقل قول بگیریم از کسی پیغام میاد خیلی ایتم مهمیه ک اظافه شدهولی نه.....فک کنم گاهی بدرد بخوره......ادم میدونه چ کسی ب پستش ج داده....اره پس مهمه چرا موضوع بثحو عوض میکنی؟ داداش ولشون کن همینجوری دارن تهدید و ارعاب میکنن دیگه وای به حال حمله حالا از من گفتن بود...این تنها کاریه که از دستم بر میومد جدید اضافه شده؟ پ ن پ از زمان ساسانیان اضافه شده ...الان کشف و ضبط شده 4 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ من الان متوجه شدم......قیبلا ک پیغام نمیاد ک نقل قول گرفتن.....یا بود من خبر نداشتم زحمت کشیدن،ولی به هر حال یه دست بزنین به افتخارشون زحمتاشون نادیده گرفته نشه.امکانی که تو سایر انجمنا از بدیهیاته الان اضافه کردن 1 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ حالا از من گفتن بود...این تنها کاریه که از دستم بر میومد پ ن پ از زمان ساسانیان اضافه شده ...الان کشف و ضبط شده وای خدا ترکیدم از خنده تو هم مثل خودم یه اسپمر نابغه ای(تعریف از خود نباشه) 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ چرا موضوع بثحو عوض میکنی؟ اره راس میگی.......کلا من تو کار انحراف بحثممن نمیذارم میلاد برهحمله.......... 3 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ چرا موضوع بثحو عوض میکنی؟ اره راس میگی.......کلا من تو کار انحراف بحثممن نمیذارم میلاد برهحمله.......... مرسی از لطفت فاطمه جان ولی تصمیمو یه نفر میگیره که اصولا نظر کاربر براش مهم نیست.قبلا هم گفتم الانم میگم همتون تو یادم میمونین 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ وای خدا ترکیدم از خنده تو هم مثل خودم یه اسپمر نابغه ای(تعریف از خود نباشه) اخه مگه میشه تو این انجمن بدون اسپم موند!!!! 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ مرسی از لطفت فاطمه جان ولی تصمیمو یه نفر میگیره که اصولا نظر کاربر براش مهم نیست.قبلا هم گفتم الانم میگم همتون تو یادم میمونین نرووووووو میلی نرووو:4564: این تاپیکای گفت و گو و دیونه خونه بدون تو فسیل میشن 3 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اخه مگه میشه تو این انجمن بدون اسپم موند!!!! نه جدا همه تاپیک ها خوراک اسپمه،حیف که دست و بالم بسته اس 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اخه مگه میشه تو این انجمن بدون اسپم موند!!!! وای شما مهندس عمرانید و مدیر تالار ورزش و توی تاپیک گفتمان میم شیمی 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ وای شما مهندس عمرانید و مدیر تالار ورزش و توی تاپیک گفتمان میم شیمی من باعث افتخار این انجمنم 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اونا که همینجوریش فسیل هستن بابا زیاد وقتتو تلف نکن چون باهاشون صحبت میکنی انگار با دیوار صحبت کردی حالا از دیوار یه خاکی میریزه ولی اینا نه اخه مردک تو این وسط گفت وگوی ورزش چ گناهی کرده بود که اونجا نیومدی؟!!! 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ من باعث افتخار این انجمنم گفتمان و مذاکره همیشه جواب میده هاااا. چند نفر ریش سفید رو بفرست جلو آقا میلاد . همین آقا مدیر سایق ورزشی که امضاشو میخوره بعد یهو تاپیک رو کلوز میکنه ی کم کمتر از عمر انجمن ه عمرشون 3 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اخه مردک تو این وسط گفت وگوی ورزش چ گناهی کرده بود که اونجا نیومدی؟!!! نشون بده با کله میام در و دیوارشو رو سرت خراب میکنم 2 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ گفتمان و مذاکره همیشه جواب میده هاااا. چند نفر ریش سفید رو بفرست جلو آقا میلاد . همین آقا مدیر سایق ورزشی که امضاشو میخوره بعد یهو تاپیک رو کلوز میکنه ی کم کمتر از عمر انجمن ه عمرشون چرا ریش سفیدا رو بفرسته جلو من؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده