!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ راستی بچه ها یکی از طرف من اگه وقت داره بره پیش مسئولین بپرسه چرا پروف من وا نمیشه چند روزه.... اعصابمو خراب کرده.....خودمم حوصله ندارم پیگیری کنم....مشکل از مرورگرم هس یا .....؟؟؟؟یا کاپیوترم؟؟ یا..... در ظمن ی مدته ک بعظی پستا و وبلاگا متن هاشون واسم گویا نیستن....ینی حروفشون درواقه فارسیه ولی پی سی من اینگلیسی یا نمیدونم ی جوری نشون میده.....مثل ترکی....چش شده ب نظرتون؟؟با فایر فکس اینجوریه ولی با اکسپلورر نهمنتظر جوابتون هستاما؟؟؟؟ .......... خب همینجا از همگی خدافظی میکنم......اگه مشکل منو کسی میدونه ی جوری بهم بگه همینجا.....بعدا میخونمش.....مقسیبسی خوشحال شدیم از زیارتتون....تا دیداری دوباره بدرود 5 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ کلا گفتم نه خودمو آها خیالم راحت شدمیخواستم کار بدم دستتون 6 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ من گردگیری میکنم شما وایسادی نگاه میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ من گردگیری میکنم شما وایسادی نگاه میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ اوه مرسی واقعا خستگی از تنم دررفت 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ اوه مرسی واقعا خستگی از تنم دررفت 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ دو کلامم صحبت کنین ما صداتونو بشنفیم بدنیستا 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ دو کلامم صحبت کنین ما صداتونو بشنفیم بدنیستا سلااااااااااااام......اخه من خیلی کم حرفمم.حالا هم باید برم......وقت ناهاره....بعدا میبینمتون.. 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ سلااااااااااااام......اخه من خیلی کم حرفمم.حالا هم باید برم......وقت ناهاره....بعدا میبینمتون.. علیک سلام،دخترم/پسرم خوب نیست اینجوریباشه،خوش بگذره 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ علیک سلام،دخترم/پسرم خوب نیست اینجوریباشه،خوش بگذره ب نظرتون من پسرم؟؟؟؟اواتارم دختره ها مرسی میلاد خان......خوش گذشتاسمم فاطمه اس 5 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ ب نظرتون من پسرم؟؟؟؟اواتارم دختره هامرسی میلاد خان......خوش گذشتاسمم فاطمه اس آخه مگه به آواتاره؟خوشوقتم از آشنایی باهاتون فاطمه خانوم 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا چه خبره؟ خبر خاصی نیست فقط داشتیم تاپیک رو گردگیری می کردیم،شما هم یه گوشه کارو بگیر 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ آخه مگه به آواتاره؟خوشوقتم از آشنایی باهاتون فاطمه خانوم مقسیمنم از اشنایی با شما خوشحالمخوب معلومه ک ب اواتارهپس ب چیه؟؟؟؟؟من نمیام عکس ی اقا رو بذارم اواتارم.....چ کاریهالبته خیلی وقتا شده بزنه ب سرم اینکارو بکنم....ولی با نفس.....جنگیدم 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ مقسیمنم از اشنایی با شما خوشحالمخوب معلومه ک ب اواتارهپس ب چیه؟؟؟؟؟من نمیام عکس ی اقا رو بذارم اواتارم.....چ کاریهالبته خیلی وقتا شده بزنه ب سرم اینکارو بکنم....ولی با نفس.....جنگیدم خواهش.نه منظورم این بود که اسم کاربریتون آدمو به شک میندازه حالا با این اسم هر آواتاری میتونی بذاری چون نه مشخصه پسرونه اس نه دخترونه کار بسیار درست و معقولانه ای انجام دادین. . .اینجابرعکس چت آدما زود لو میرن :ws3:3سوت آمار میگیرن ملت 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااام.اینجا چه خبر بوده؟؟ 7 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ خبر خاصی نیست فقط داشتیم تاپیک رو گردگیری می کردیم،شما هم یه گوشه کارو بگیر خب من فقط مهندس ناظرم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده