رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 2.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

راستی بچه ها یکی از طرف من اگه وقت داره بره پیش مسئولین بپرسه چرا پروف من وا نمیشه چند روزه....:banel_smiley_4:

اعصابمو خراب کرده.....خودمم حوصله ندارم پیگیری کنم....مشکل از مرورگرم هس یا .....؟؟؟؟:ws38:یا کاپیوترم؟؟

یا.....:ws52:

در ظمن ی مدته ک بعظی پستا و وبلاگا متن هاشون واسم گویا نیستن....ینی حروفشون درواقه فارسیه ولی پی سی من اینگلیسی یا نمیدونم ی جوری نشون میده.....مثل ترکی....چش شده ب نظرتون؟؟با فایر فکس اینجوریه ولی با اکسپلورر نه:ws38:منتظر جوابتون هستاما؟؟؟؟:w16:

..........

خب همینجا از همگی خدافظی میکنم......اگه مشکل منو کسی میدونه ی جوری بهم بگه همینجا.....بعدا میخونمش.....مقسی:icon_gol:بسی خوشحال شدیم از زیارتتون....:ws37:تا دیداری دوباره بدرود:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دو کلامم صحبت کنین ما صداتونو بشنفیم بدنیستا:ws3:

سلااااااااااااام......اخه من خیلی کم حرفمم.حالا هم باید برم......وقت ناهاره....بعدا میبینمتون..:ws3:1_002.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلااااااااااااام......اخه من خیلی کم حرفمم.حالا هم باید برم......وقت ناهاره....بعدا میبینمتون..:ws3:1_002.gif

علیک سلام،دخترم/پسرم:ws3:

خوب نیست اینجوری:ws37:باشه،خوش بگذره:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
علیک سلام،دخترم/پسرم

:ws3:

خوب نیست اینجوری:ws37:باشه،خوش بگذره:a030:

ب نظرتون من پسرم؟؟؟؟eghfal.gifاواتارم دختره ها

:banel_smiley_4:مرسی میلاد خان......خوش گذشتmypersianforum%20(531).gifاسمم فاطمه اس:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ب نظرتون من پسرم؟؟؟؟eghfal.gifاواتارم دختره ها

:banel_smiley_4:مرسی میلاد خان......خوش گذشتmypersianforum%20(531).gifاسمم فاطمه اس:w16:

آخه مگه به آواتاره؟:ws3:خوشوقتم از آشنایی باهاتون فاطمه خانوم:a030::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آخه مگه به آواتاره؟:ws3:خوشوقتم از آشنایی باهاتون فاطمه خانوم:a030::icon_gol:

مقسی:ws37:منم از اشنایی با شما خوشحالم:w16:خوب معلومه ک ب اواتاره:ws3:پس ب چیه؟؟؟؟؟:banel_smiley_4::ws3:من نمیام عکس ی اقا رو بذارم اواتارم.....چ کاریه:ws3:البته خیلی وقتا شده بزنه ب سرم اینکارو بکنم....ولی با نفس.....:ws52:جنگیدم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مقسی:ws37:منم از اشنایی با شما خوشحالم:w16:خوب معلومه ک ب اواتاره:ws3:پس ب چیه؟؟؟؟؟:banel_smiley_4::ws3:من نمیام عکس ی اقا رو بذارم اواتارم.....چ کاریه:ws3:البته خیلی وقتا شده بزنه ب سرم اینکارو بکنم....ولی با نفس.....:ws52:جنگیدم:ws3:

خواهش.نه منظورم این بود که اسم کاربریتون آدمو به شک میندازه حالا با این اسم هر آواتاری میتونی بذاری چون نه مشخصه پسرونه اس نه دخترونه :a030:

کار بسیار درست و معقولانه ای انجام دادین. . .اینجابرعکس چت آدما زود لو میرن :ws3:3سوت آمار میگیرن ملت:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...