M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ هورمونی؟؟؟؟کوتوله؟؟؟؟ اره واسه همینه نامبر وان هس توی کل دنیااون رونالدو هم از حسودی داره میمیره در ظمن میدونم درظمن چطوریه....من ظ در ظمن رو ندارم ....کیبوردم خرابه با سپاس آره نامبروانه با اون قد رشیدش نامبروانه تو نامردی(وقتی با دست گل میزنه و داور قبول میکنه)تو زد و بند(وقتی پلاتینی علنا قبل از مراسم انتخاب بهترین بازیکن اسم اونو میاره که روی آرا تاثیر بذاره)نامبروانه تو فرار مالیاتی(که همه میدونیم حتی تو اون قضیه همه تقصیرا رو انداخت گردن پدرش چقدر این کارشم اخلاقی بود،آخه کی میاد به این شکل به پدرش بی احترامی کنه؟) نامبروانه تو کتک کاری (هنوز قضایای کتک کاری اون بچه رو قبل از جام2006 یادمون نرفته)دیگه تو چی نامبروانه،فوتبال؟شوخی میکنی اونجا که کریس داره پادشاهی میکنه خب اگه کیبوردت خرابه مجبور نیستی جملاتی رو که نمیتونی تایپ کنی،چوبت نمیزنن با تعجب از روی زیاد این شانسایی ها 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ آره نامبروانه با اون قد رشیدش نامبروانه تو نامردی(وقتی با دست گل میزنه و داور قبول میکنه)تو زد و بند(وقتی پلاتینی علنا قبل از مراسم انتخاب بهترین بازیکن اسم اونو میاره که روی آرا تاثیر بذاره)نامبروانه تو فرار مالیاتی(که همه میدونیم حتی تو اون قضیه همه تقصیرا رو انداخت گردن پدرش چقدر این کارشم اخلاقی بود،آخه کی میاد به این شکل به پدرش بی احترامی کنه؟)نامبروانه تو کتک کاری (هنوز قضایای کتک کاری اون بچه رو قبل از جام2006 یادمون نرفته)دیگه تو چی نامبروانه،فوتبال؟شوخی میکنی اونجا که کریس داره پادشاهی میکنه خب اگه کیبوردت خرابه مجبور نیستی جملاتی رو که نمیتونی تایپ کنی،چوبت نمیزنن با تعجب از روی زیاد این شانسایی ها بگم؟؟؟؟؟بگم؟؟؟؟؟نه نمیگم.....من زیاد تو نخ خراب کاریاش نیستم......فقط میدونم کریس داره میسوزهاینو عمیقا از ته قلبم درک میکنم.....فک کنم خودتون هم متوجه شده باشید...بدون شوخی میگم....این حسو ب همه القا میکنه...انگار دوس داره خرخره مسی رو بجوه +مجبورم از بعظی کلمات استفاده کنم.....معادل ندارن 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ اگه براتون سوء تفاهم پیش اومده معذرت میخوام آقا میلاد.. من برای شفای دوستمون دعا کردم.. چون کامنتتون به دور از ادب و سراسر توهینه پاسختون رو نمیدم. موفق باشید. لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ بگم؟؟؟؟؟بگم؟؟؟؟؟نه نمیگم.....من زیاد تو نخ خراب کاریاش نیستم......فقط میدونم کریس داره میسوزهاینو عمیقا از ته قلبم درک میکنم.....فک کنم خودتون هم متوجه شده باشید...بدون شوخی میگم....این حسو ب همه القا میکنه...انگار دوس داره خرخره مسی رو بجوه+مجبورم از بعظی کلمات استفاده کنم.....معادل ندارن الله اکبر شما همینو بدونی که کریس سرور مسیه کفایت میکنهبه قول معروف خدا رئالو آفرید تا شانسا بی سرور نمونه خوش باشی و خوش بگذره 1 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستای خوبم خوبین؟ عجب بحث علمی راه انداختین 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ اگه براتون سوء تفاهم پیش اومده معذرت میخوام آقا میلاد.. من برای شفای دوستمون دعا کردم.. چون کامنتتون به دور از ادب و سراسر توهینه پاسختون رو نمیدم. موفق باشید. نمیدونم اسمتون چیه آقا یا خانوم z.b نه من مثل بعضی دوستان که همینجا ازشون تشکر میکنم برای قوه خیال و خیال پردازیشون متوهم نیستم ،نه اینکه کامنت شما نمونه بارز یه نامه فدایت شوم برای رئالیای عزیز بود دوستانی که در حد کل کل نیستن وقت خودشونو بیهوده تلف نکنن ما تو این راه مو سفید کردیم من تشکر میکنم 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ الله اکبر شما همینو بدونی که کریس سرور مسیه کفایت میکنهبه قول معروف خدا رئالو آفرید تا شانسا بی سرور نمونه خوش باشی و خوش بگذره اصلا هم اینطور نیس:vahidrk: بچه ها حالا دعوا نکنید.......من یکم شوخی میکنم......احترام همدیگرو داشته باشیم اقا صلوات بفرستید 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ اصلا هم اینطور نیس:vahidrk: بچه ها حالا دعوا نکنید.......من یکم شوخی میکنم......احترام همدیگرو داشته باشیم اقا صلوات بفرستید باشه،من همینجا اگه به کسی بی احترامی شد عذر میخوام 4 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم اسمتون چیه آقا یا خانوم z.b نه من مثل بعضی دوستان که همینجا ازشون تشکر میکنم برای قوه خیال و خیال پردازیشون متوهم نیستم ،نه اینکه کامنت شما نمونه بارز یه نامه فدایت شوم برای رئالیای عزیز بود دوستانی که در حد کل کل نیستن وقت خودشونو بیهوده تلف نکنن ما تو این راه مو سفید کردیم من تشکر میکنم کل کل کردن و گوشه کنایه زدن با استفاده از الفاظ رکیک برای به کرسی نشوندن حرف و بی احترامی کردن خیلی فرق میکنه. پ.ن: صلوات 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستای خوبمخوبین؟ عجب بحث علمی راه انداختین سلام.....ممنون.....شما خوبید؟؟؟؟ اره خیعلی علمیه.....از اون سر م شیمی داره داره میاد علمش اصن چ منی میده در مورد فیتبال اینجا بحث کنیم:ws3: 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم اسمتون چیه آقا یا خانوم z.b نه من مثل بعضی دوستان که همینجا ازشون تشکر میکنم برای قوه خیال و خیال پردازیشون متوهم نیستم ،نه اینکه کامنت شما نمونه بارز یه نامه فدایت شوم برای رئالیای عزیز بود دوستانی که در حد کل کل نیستن وقت خودشونو بیهوده تلف نکنن ما تو این راه مو سفید کردیم من تشکر میکنم حالا شما خودتو ناراحت نکن. مسئله فوتبال دیگه اینقدا هم لازم نیست واسش انرژی بذاری. 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام.....ممنون.....شما خوبید؟؟؟؟اره خیعلی علمیه.....از اون سر م شیمی داره داره میاد علمش اصن چ منی میده در مورد فیتبال اینجا بحث کنیم:ws3: شکر منم خوبم. درمورد کاربرد مهندسی شیمی در فوتباله مبحثش مهندسی شیمی اپلیکیشن زیاد داره ولی نه تا این حد فیتبال؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ باشه،من همینجا اگه به کسی بی احترامی شد عذر میخوام افرین پسر خوب......zb عزیز ب دل نگیرید.....احساس بدی پیدا میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ کل کل کردن و گوشه کنایه زدن با استفاده از الفاظ رکیک برای به کرسی نشوندن حرف و بی احترامی کردن خیلی فرق میکنه. پ.ن: صلوات کجا و در کدوم کامنت از الفاظ رکیک استفاده کردم؟شاید شما نمیدونی معنی الفاظ رکیک چی هست؟من غیر از حقیقت چیزی رو نگفتم و نخواهم گفت چون مکتب رئال مکتب حقیقته مثل شانسا نیستیم که با زد و بند و لابی به جایی برسیم.در مورد بی احترامی شما که هرحرفی رو تایپ میکنی و میگی توقع نداشته باش طرفت بشینه یه جا بگه بفرما بیا بزن تو سرما اصن پ.ن:کامنت مشقی نفرستین 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ حالا شما خودتو ناراحت نکن. مسئله فوتبال دیگه اینقدا هم لازم نیست واسش انرژی بذاری. باهات موافقم عزیز 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ افرین پسر خوب......zb عزیز ب دل نگیرید.....احساس بدی پیدا میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم نمیدونم چرا دکمه تشکرم پریده:icon_pf (34): ولی در هر صورت تشکر میکنم 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ افرین پسر خوب......zb عزیز ب دل نگیرید.....احساس بدی پیدا میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه بابا من دلخور نیستم اصلا اصلا... از همه عذر میخوام.. قصد متشنج کردن جو رو نداشتم.. 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ شکر منم خوبم.درمورد کاربرد مهندسی شیمی در فوتباله مبحثش مهندسی شیمی اپلیکیشن زیاد داره ولی نه تا این حد فیتبال؟؟؟ اره.....من میگم فیتبال مهندسی شیمی اپلیکیشنش کجا بود؟؟؟من فقط بیکاریشو میبینم عزیزو لا غیر....هر روز میزنم تو سر خودموالا بوخودا 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ اره.....من میگم فیتبالمهندسی شیمی اپلیکیشنش کجا بود؟؟؟من فقط بیکاریشو میبینم عزیزو لا غیر....هر روز میزنم تو سر خودموالا بوخودا شاید حتما چون فک میکنین دخترین واسه خودتون اپلیکیشن کمی می بینین بیکاری که برای همست. 5 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ شاید حتما چون فک میکنین دخترین واسه خودتون اپلیکیشن کمی می بینینبیکاری که برای همست. سلااااااااااااااااام شما که کار داشتین 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده