مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خواهران گرامي كه از ترشيدگي رنج ميبرند و در جستجوي شوهري ايده ال ميگردند اين شكلك را توصيه ميكنيم. حتما استفاده كنيد ، جواب ميده ما که شکرک میزنیم اون پسران که میترشند:hapydancsmil:من نگهبان اینجا بودم.....کی بی اجازه من حرف زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:guntootsmiley2: 7 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ يه دختري هست كه نياز به دعاي شماها داره اسمش بارانه. الان تو كماس. دعا كنين خدا به جوونيش رحم كنه و سلامتيشو بهش برگردونه 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خدا ایشالا شفاش بده و زودی برگرده پیش خونوادش 6 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خدا همه مریضا رو شفا بده،شنیدم نیمار هم کم خونی داره .خخخخخخخخخخ شانسلونا شده بیمارستان اون از مسی هورمونی اینم از این،میگن پیکه هم ایدز داره تیتو هم که سرطان داشت 6 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ خدا همه مریضا رو شفا بده،شنیدم نیمار هم کم خونی داره .خخخخخخخخخخ شانسلونا شده بیمارستان اون از مسی هورمونی اینم از این،میگن پیکه هم ایدز داره تیتو هم که سرطان داشت اینجا بارسایی جماعت زیادنا..، کافیه یه سوت بزنیم تا سر و کله ی همشون پیدا بشه.. 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا بارسایی جماعت زیادنا..، کافیه یه سوت بزنیم تا سر و کله ی همشون پیدا بشه.. میدونم همه جا ریختین مثل . . .از خودت مایه بذار دوست من خودت چیا بلدی؟میبینی که منم تنهام 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ میدونم همه جا ریختین مثل . . .از خودت مایه بذار دوست من خودت چیا بلدی؟میبینی که منم تنهام من صرفاً ترجیح میدم طرف دار تیمی باشم که اکثر بازیکناش رو خودش پرورش داده از جمله همون مسی تا اینکه طرفدار تیمی باشم که چون پ.لش زیاده بازکن بقیه رو میخره و آخرشم نتیجه ی دلخواه نمیگیره اصن رئال مادرید منو یاد استیل آذین خودمون میندازه.... 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ من صرفاً ترجیح میدم طرف دار تیمی باشم که اکثر بازیکناش رو خودش پرورش داده از جمله همون مسیتا اینکه طرفدار تیمی باشم که چون پ.لش زیاده بازکن بقیه رو میخره و آخرشم نتیجه ی دلخواه نمیگیره اصن رئال مادرید منو یاد استیل آذین خودمون میندازه.... منظورت همون تیمی نیست که از بایرن رو میخ 7تا خورد؟یعنی آبکش شایدم یه چیزی اونورتر،چه زود یادتون میره من الان اگه بهت گفته بودم تیمت از رئال11تا و 8 تا خورده گارد میگرفتی یه تیم بی طرف مثال زدم تا موردی پیش نیادبله اینه شانسلونا آقا داریم میتونیم بخریم بیشترشم میدیم واسه بازیکن تا کور شود هرآنکس که نتواند دید شما برو هر وقت تعداد جام های لیگ قهرمانان تیم درپیتت به رئال نزدیک شد بیا کری بخون 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ منظورت همون تیمی نیست که از بایرن رو میخ 7تا خورد؟یعنی آبکش شایدم یه چیزی اونورتر،چه زود یادتون میره من الان اگه بهت گفته بودم تیمت از رئال11تا و 8 تا خورده گارد میگرفتی یه تیم بی طرف مثال زدم تا موردی پیش نیادبله اینه شانسلونا آقا داریم میتونیم بخریم بیشترشم میدیم واسه بازیکن تا کور شود هرآنکس که نتواند دید شما برو هر وقت تعداد جام های لیگ قهرمانان تیم درپیتت به رئال نزدیک شد بیا کری بخون نه که شما به دورتموند نباختید بایرن که خیلی قوی تر از ذورتموند بود والا ما میگم اونا که عرضه ندارن بازیکن پرورش بدن پول میدن پرورش یافته دیگران رو میخرن میدونی قضیه مثل چی میمونه؟ یه کشور جاهن سومی که همه کالاهای اساسیش وارداتیه... 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ نه که شما به دورتموند نباختیدبایرن که خیلی قوی تر از ذورتموند بود والا ما میگم اونا که عرضه ندارن بازیکن پرورش بدن پول میدن پرورش یافته دیگران رو میخرن میدونی قضیه مثل چی میمونه؟ یه کشور جاهن سومی که همه کالاهای اساسیش وارداتیه... ما به دورتموند باختیم ولی با یک گل تفاوت همون دورتموندی که از بایرن تو فینال با یک گل اختلاف باخت همون دورتموندی که همین چند وقت پیش بدون گوتزه بایرن گواردیولا رو با4گل کیسه کرد تو که میگی اینا رو هم بگو نه که الان نسل طلائیتون که داره تموم میشه نسل طلائیه دیگه جاشو گرفته ،عمو جون دوره شانسا تموم شد رفت پی کارش نیمارو هم که از سانتوس خریدین باعرضه ها مثال که میزنی آدم خنده اش میگیره.همین رئال نبود که شانسا رو ظرف 5روز تو دو تا بازی شکست داد؟رو که نیست سنگ پای قزوینه 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ خب به استحضار میرساند همون مسی بقول شما هورمونی، قوانین فیزیک رو رسما به سخره گرفته.. همه ی کارشناسا و غیر کارشناسا در تعیین مرکز ثقلش هنگام دریبل زنی انگشت به دهن موندن..! شماها تا کی میخواید به فعالیت های فوق بشر دوستانه ی ژنرال فرانکو افتخار کنید؟؟ خواهشا به زمان حال نظری بیندازید.. سال به سال دریغ از پارسال.. نیمار هم که هندونه ی دربسته هست فعلا یه جورایی.. ولی خب مهم اینه که در اوج جوانی به خدمت گرفته شده و سالهاست که زیر نظر بوده و مهم تر از همه اینکه به خواهش و التماس ها و پولای کلون مادریدی ها نه گفته .. به همین منظور آینده ی روشنی براش متصور میشه.. در ضمن بارسا الان داره درد رشد رو تجربه میکنه.. تا لاماسیا رو داریم غم نداریم.. تیم صاحب سبک و فلسفه ی مشخص و با ثبات هیچوقت تموم نمیشه دورش.. مطمئن باشین یکه تازی بارسا در ارائه ی بازی های فوق العاده حالا حالا ها ادامه خواهد داشت.. 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ ما به دورتموند باختیم ولی با یک گل تفاوت همون دورتموندی که از بایرن تو فینال با یک گل اختلاف باخت همون دورتموندی که همین چند وقت پیش بدون گوتزه بایرن گواردیولا رو با4گل کیسه کرد تو که میگی اینا رو هم بگونه که الان نسل طلائیتون که داره تموم میشه نسل طلائیه دیگه جاشو گرفته ،عمو جون دوره شانسا تموم شد رفت پی کارش نیمارو هم که از سانتوس خریدین باعرضه ها مثال که میزنی آدم خنده اش میگیره.همین رئال نبود که شانسا رو ظرف 5روز تو دو تا بازی شکست داد؟رو که نیست سنگ پای قزوینه دوبار تونستید ببرید کل اون سالایی که آرزو داشتید ببرید رو یادتون رفت؟ تو چه شرایطی بردید؟! یکم دقت کن... میدونی اون سال بایرن به په اختلافی از دورتموند قهرمان لیگ شد؟ والااااا همه چیز رو تو یکی دوتا بازی که نتایجش به نفعتونه نبینید 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ خب به استحضار میرساند همون مسی بقول شما هورمونی، قوانین فیزیک رو رسما به سخره گرفته.. همه ی کارشناسا و غیر کارشناسا در تعیین مرکز ثقلش هنگام دریبل زنی انگشت به دهن موندن..! شماها تا کی میخواید به فعالیت های فوق بشر دوستانه ی ژنرال فرانکو افتخار کنید؟؟ خواهشا به زمان حال نظری بیندازید.. سال به سال دریغ از پارسال.. نیمار هم که هندونه ی دربسته هست فعلا یه جورایی.. ولی خب مهم اینه که در اوج جوانی به خدمت گرفته شده و سالهاست که زیر نظر بوده و مهم تر از همه اینکه به خواهش و التماس ها و پولای کلون مادریدی ها نه گفته .. به همین منظور آینده ی روشنی براش متصور میشه.. در ضمن بارسا الان داره درد رشد رو تجربه میکنه.. تا لاماسیا رو داریم غم نداریم.. تیم صاحب سبک و فلسفه ی مشخص و با ثبات هیچوقت تموم نمیشه دورش.. مطمئن باشین یکه تازی بارسا در ارائه ی بازی های فوق العاده حالا حالا ها ادامه خواهد داشت.. یعنی واقعا به جمله اولتون کلی خندیدم نگین جایی که باعث ضایع شدن خودتون و بساط خنده و شادی حضار رو فراهم میکنین اولا کدوم کارشناسان؟شما که اینقدر مطمئن صحبت میکنین پس باید برای گفته هاتون دلیلی هم داشته باشی دیگه،مدرک رو کن(نام نشان و سابقه اون کارشناس و اینکه چه سمتی داشته در ورزش علی الخصوص فوتبال)اگر نتونی رو کنی پس تمام حرفات باد هواست و من با افرادی مثل شما که اینقدر راحت عذر میخوام چرت و پرت سر هم میکنن میدن به خورد ملت کاری نخواهم داشت میتونین بعدش تا جایی که میخواین چاپلوسی مسی رو بکنین خودت میگی نیمار هندونه اس ما کی واسه یه هندونه خواهش و تمنا کردیم؟هندونه ها و باقالیا همه میرن شانسلونا ا خداوکیلی قبل از اینکه پست ارسال کنی صحبت های خودتو یه دور مرور کن بعد بفرست تا ضایع نشی اول میگی نیمار هندونه است بعد میگی این هندونه آینده روشنی داره الان چرت و پرت رو برام معنی کردی هاااااادر ضمن دفعه دیگه خواستی قلمبه صحبت کنی اول بدون اون رشد نیست که درد داره، زایمانه . . .احتمالا بارسا وضع حمل کرده با این نتایج درخشاناسم 4تا بازیکن آینده دار لاماسیا رو بگو و اینکه چندسالشونه و تاکی میان تیم اصلی نری سرچ کنی که ازت دل چرکین میشماااااااااااااا سبکتونم دیدیم آخه نگهداشتن توپ بی خود و بی جهت که حرفش اینه توپ فقط پیش ما باشه تا هم تیم حریف خسته شه هم تماشاگری که داره بازی رو نگاه میکنه یعنی یک بازی کسل کننده و بی روح میخوام بدونم تو این4-5ساله که شانسا تیکی تاکا بازی میکنه و واسه خودش سبک دارشدهقبلش چی بازی میکرده که جلو رئال کیسه گل بوده همیشه دفعه بعد خواستی کل بندازی اولا اطلاعاتتو ببر بالا و دوما بدون داری با کی کل میندازی تا خوار و خفیف نشی 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ دوبار تونستید ببرید کل اون سالایی که آرزو داشتید ببرید رو یادتون رفت؟تو چه شرایطی بردید؟! یکم دقت کن... میدونی اون سال بایرن به په اختلافی از دورتموند قهرمان لیگ شد؟ والااااا همه چیز رو تو یکی دوتا بازی که نتایجش به نفعتونه نبینید این باز اومد.کل اول سالا رو میشه بگی؟آخی ما همش دو بار بردیم؟از اول تاسیس باشگاهمون تا الان دو بار بردیم مردم شاهد باشین اساتید متوهم شانسایی روبه این جمله ات میگن «وقتی یه شانسایی توهم میزنه» نکنه میخوای پای داوری رو وسط بکشی هان؟یادت رفته تو تمام ال کلاسیکوهای اخیر غیر از پارسال داور حتما1بازیکن رئال رو اخراج میکرد تا کار برای شانسلونا راحت تر باشه؟یادت رفته تو بازی چمپونزلیگ 2009داور چه جوری سر چلسی رو برید که بالاک و دروگبا اون جور اعتراضشونو نشون دادن که تا مرز محرومیت پیش رفتن؟نه داداش شما یادت نمیاد ما همه چی رو خوب یادمونه ببین استاد(به سبک باباشاه)مهم فینال لیگ قهرمانان بود اگه دورتموند در حدی نبود که به فینال برسه حتما مثل شانسا کیسه گل میشد چه برسه به اینکه با بدشانسی ببازه استاد(بازم به سبک بابا شاه)می فرمودیه،بفرمیو 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ يه دختري هست كه نياز به دعاي شماها داره اسمش بارانه. الان تو كماس. دعا كنين خدا به جوونيش رحم كنه و سلامتيشو بهش برگردونه شوما از کجا شنفتی؟؟؟؟؟ بچه ها واسش دعا کنید.......دوست منه توی مهندسان در ظمن از رئال و اون کریس رونالدو متنفرم...... البته دروازه بانشونو دوس دارم اونم چون دروازه بان اسپانیاس.....فقط همین همه میدونن بارسلونا عشق اس 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ شوما از کجا شنفتی؟؟؟؟؟بچه ها واسش دعا کنید.......دوست منه توی مهندسان در ظمن از رئال و اون کریس رونالدو متنفرم...... البته دروازه بانشونو دوس دارم اونم چون دروازه بان اسپانیاس.....فقط همین همه میدونن بارسلونا عشق اس از همونجا 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ شوما از کجا شنفتی؟؟؟؟؟بچه ها واسش دعا کنید.......دوست منه توی مهندسان در ظمن از رئال و اون کریس رونالدو متنفرم...... البته دروازه بانشونو دوس دارم اونم چون دروازه بان اسپانیاس.....فقط همین همه میدونن بارسلونا عشق اس برای نظرتون احترام قائلم چون دقیقا منم همچین حسی رو نسبت به تیم کوتوله ها و اون هورمونی دارم ایکر که عشقه ،نظیر نداره این بشر، چه از نظر اخلاق چه از نظر قابلیت های فنی در ضمن،«درضمن»اینجوری نوشته میشه نه اونجوری که شما نوشتی من تشکر میکنم 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی واقعا به جمله اولتون کلی خندیدم نگین جایی که باعث ضایع شدن خودتون و بساط خنده و شادی حضار رو فراهم میکنیناولا کدوم کارشناسان؟شما که اینقدر مطمئن صحبت میکنین پس باید برای گفته هاتون دلیلی هم داشته باشی دیگه،مدرک رو کن(نام نشان و سابقه اون کارشناس و اینکه چه سمتی داشته در ورزش علی الخصوص فوتبال)اگر نتونی رو کنی پس تمام حرفات باد هواست و من با افرادی مثل شما که اینقدر راحت عذر میخوام چرت و پرت سر هم میکنن میدن به خورد ملت کاری نخواهم داشت میتونین بعدش تا جایی که میخواین چاپلوسی مسی رو بکنین خودت میگی نیمار هندونه اس ما کی واسه یه هندونه خواهش و تمنا کردیم؟هندونه ها و باقالیا همه میرن شانسلونا ا خداوکیلی قبل از اینکه پست ارسال کنی صحبت های خودتو یه دور مرور کن بعد بفرست تا ضایع نشی اول میگی نیمار هندونه است بعد میگی این هندونه آینده روشنی داره الان چرت و پرت رو برام معنی کردی هاااااادر ضمن دفعه دیگه خواستی قلمبه صحبت کنی اول بدون اون رشد نیست که درد داره، زایمانه . . .احتمالا بارسا وضع حمل کرده با این نتایج درخشاناسم 4تا بازیکن آینده دار لاماسیا رو بگو و اینکه چندسالشونه و تاکی میان تیم اصلی نری سرچ کنی که ازت دل چرکین میشماااااااااااااا سبکتونم دیدیم آخه نگهداشتن توپ بی خود و بی جهت که حرفش اینه توپ فقط پیش ما باشه تا هم تیم حریف خسته شه هم تماشاگری که داره بازی رو نگاه میکنه یعنی یک بازی کسل کننده و بی روح میخوام بدونم تو این4-5ساله که شانسا تیکی تاکا بازی میکنه و واسه خودش سبک دارشدهقبلش چی بازی میکرده که جلو رئال کیسه گل بوده همیشه دفعه بعد خواستی کل بندازی اولا اطلاعاتتو ببر بالا و دوما بدون داری با کی کل میندازی تا خوار و خفیف نشی گرانیگاه یا مرکز ثقل یک دستگاه از ذرات، در فیزیک، نقطه ی مشخصی هست که در بسیاری از مسائل سیستم طوری رفتار میکنه که انگار همه ی جرمش در اون نقطه متمرکزه. گرانیگاه فقط تابعی از مکان و جرم ذراتی هست که سامانه رو تشکیل میدن. در صورتی که ذرات سیستم تا حدودی آزادانه در کنار هم باشن، مثل مجموعه ساچمه هایی که از تفنگ ساچمهای شلیک شده، گرانیگاه اون، نقطهای در فضا و بین گلولهها هست که ممکنه روی هیچ کدوم از اون گلولهها واقع نباشه.گرانیگاه یک جسم همیشه روی مرکز هندسی اون نیست. و نقطه ی دیگه ای هم میتونه گرانیگاه جسم باشه. در مورد مسائلی که باعث انحراف مرکز ثقل از گرانیگاه میشه هم میتونین یه مطالعه ی مختصری داشته باشین و بعد به تماشای چگونگی فرایند دریبل زنی مسی بنشینین.. ایزیگو دومینگوئز مربی دوران کودکی مسی اولین کسی بوده که گفته این پسر قوانین فیزیک رو به بازی گرفته.. فیلم بازی مسی تو 5 سالگی رو میتونین دانلود کنین و ببینین..! خودش گویای همه چیزه..! و اینکه ظاهرا شما اطلاعی از چگونگی روند انتخاب توپ طلا ندارین که چنین سوالی رو میپرسین.. بقال سر کوچه که نمیگه توپ طلا رو بدین به کی.. از تو تخم مرغ شانسی هم اسمش درنمیاد..! توصیه میشه یه مطالعه ای روی این موضوع داشته باشین.. در کنار اون میتونین اظهار نظرهای پله، بکن بائر، یوهان کرایف، الکس فرگوسن، آرسن ونگر، اوتمار هیتسفیلد، اریگو ساچی، پائولو مالدینی، شفچنکو، بوفون، فالکائو، یا دی استفانوی خودتون، زیدان، دل بوسکه، نیستلروی، رونالدوی برزیلی و ... رو در مورد مسی مطالعه کنین تا متوجه بشین نقض قوانین فیزیک در فوتبال یعنی چی..! و اینکه من مطمئنم شما هم پیش خودتون به هوش و خلاقیت فوق العاده ش اذعان دارین و مهم نیست که دوست ندارین این واقعیت رو به زبون بیارین و یا حتی به دلایلی از جمله تعصب دوست داشته باشین انکارش کنین..! بقول هیتسفیلد : «رونالدو پسر خوش شانسی است، چون همیشه بلیط ردیف اول را برای دیدن جوایز مسی بدست می آورد». هندونه ی در بسته یه اصطلاحه.. من چمیدونستم از بین صحبتای من شما قراره به مناقشه ی مثل بپردازین.. منظور از هندونه ی در بسته هم فقط این هست که آیا میتونه ظرفیت بازی در بزرگترین باشگاه جهان و در کنار بزرگترین ستارگان رو داشته باشه یا نه.. وگرنه خود شما هم قبول دارین که نیمار بازیکن با استعدادی هست! اسناد خواهش و تماناهای مادرید هم در روزنامه های فصول گذشته موجوده، یه ورق بزنین مارکا و آ اس خودتونو حداقل.. در مورد درد دوران رشد.. گرچه بازم مناقشه در مثل و فرافکنی هست اما شما وقتی نی نی بودین و داشتین دندون در میاوردین، درد نکشیدین آیا؟ تب نکردین؟ وقتی نوجوون بودین و داشتین قد میکشیدین و استخوان های شما در حال رشد بودن، درد نکشیدین آیا؟ اصلا شما از دردهای رشد چه میدانید؟ «دردهای رشد معمولا نه خطرناک هستند و نه زیانبار؛ اما در عوض یک تشخیص عامیانه راحت (گرچه اندکی بی اعتنا) برای رگ به رگ شدگی های خفیف، فرسودگی عضلانی و عضلات دردناک هستند که گاهگاهی کودکان پرجنب و جوش را گرفتار می کنند». 4تا کافیه؟ باشه تیاگو، دلوفئو، دوس سانتوس، بارترا، مونتویا و ... خب سناشونو دقیق نمیدوم ولی این مسئله اصل قضیه رو زیر سوال نمیبره.. بازیکنای تیم ب هروقت که فرصتی فراهم بشه، به بازی گرفته میشن چه تو بازیای پیش فصل و تدارکاتی، چه بازیای رسمی.. روند تزریق لاماسیایی ها به تیم متوقف نشده هیچوقت که من بخوام تاریخ تعیین کنم.. همین الان کلی لاماسیایی داره تو ترکیب اصلی بازی میکنه.. مهم اینه که باشگاه جوانان بارسا کارخانه ی بازیکن سازی هست، کلی هم صادرات داره.. تمام باشگاههای جهان، از جمله باشگاه مادریدی، آرزوی داشتن چنین سیستم نظام مند و با برنامه ای رو همیشه داشتن و دارن..! بله درسته بازی بارسا برای هواداران تیمای مقابل بایدم کسل کننده باشه، چون همش مجبورن صحنه های بی هدف دویدن بازیکنای محبوبشون رو تماشا کنن و در نهایت به دفاع صرف رو آوردن و عجز و ناتوانی اونها رو..! در ضمن بازی های چشم نواز دوران ریکارد و خیلی قبل تر از اون در زمان کرایف کبیر هم همیشه زبانزد خاص و عام بوده و هست..! بارسا همیشه صاحب سبک بوده و هیچوقت به تقلید نپرداخته و هیچوقت از بازی هجومی خودش دست نکشیده! ای بابا داریم یه بحث دوستانه میکنیم.. من حتی اگه هیچی هم بلد نباشم و تازه به دوران رسیده هم باشم، خوار و خفیف شدن معنایی نداره اصلا... پ.ن: پ.ن2: ایشالا زودی دوستمون شفا پیدا کنه. 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ گرانیگاه یا مرکز ثقل یک دستگاه از ذرات، در فیزیک، نقطه ی مشخصی هست که در بسیاری از مسائل سیستم طوری رفتار میکنه که انگار همه ی جرمش در اون نقطه متمرکزه. گرانیگاه فقط تابعی از مکان و جرم ذراتی هست که سامانه رو تشکیل میدن. در صورتی که ذرات سیستم تا حدودی آزادانه در کنار هم باشن، مثل مجموعه ساچمه هایی که از تفنگ ساچمهای شلیک شده، گرانیگاه اون، نقطهای در فضا و بین گلولهها هست که ممکنه روی هیچ کدوم از اون گلولهها واقع نباشه.گرانیگاه یک جسم همیشه روی مرکز هندسی اون نیست. و نقطه ی دیگه ای هم میتونه گرانیگاه جسم باشه. در مورد مسائلی که باعث انحراف مرکز ثقل از گرانیگاه میشه هم میتونین یه مطالعه ی مختصری داشته باشین و بعد به تماشای چگونگی فرایند دریبل زنی مسی بنشینین.. ایزیگو دومینگوئز مربی دوران کودکی مسی اولین کسی بوده که گفته این پسر قوانین فیزیک رو به بازی گرفته.. فیلم بازی مسی تو 5 سالگی رو میتونین دانلود کنین و ببینین..! خودش گویای همه چیزه..! و اینکه ظاهرا شما اطلاعی از چگونگی روند انتخاب توپ طلا ندارین که چنین سوالی رو میپرسین.. بقال سر کوچه که نمیگه توپ طلا رو بدین به کی.. از تو تخم مرغ شانسی هم اسمش درنمیاد..! توصیه میشه یه مطالعه ای روی این موضوع داشته باشین.. در کنار اون میتونین اظهار نظرهای پله، بکن بائر، یوهان کرایف، الکس فرگوسن، آرسن ونگر، اوتمار هیتسفیلد، اریگو ساچی، پائولو مالدینی، شفچنکو، بوفون، فالکائو، یا دی استفانوی خودتون، زیدان، دل بوسکه، نیستلروی، رونالدوی برزیلی و ... رو در مورد مسی مطالعه کنین تا متوجه بشین نقض قوانین فیزیک در فوتبال یعنی چی..! و اینکه من مطمئنم شما هم پیش خودتون به هوش و خلاقیت فوق العاده ش اذعان دارین و مهم نیست که دوست ندارین این واقعیت رو به زبون بیارین و یا حتی به دلایلی از جمله تعصب دوست داشته باشین انکارش کنین..! بقول هیتسفیلد : «رونالدو پسر خوش شانسی است، چون همیشه بلیط ردیف اول را برای دیدن جوایز مسی بدست می آورد». هندونه ی در بسته یه اصطلاحه.. من چمیدونستم از بین صحبتای من شما قراره به مناقشه ی مثل بپردازین.. منظور از هندونه ی در بسته هم فقط این هست که آیا میتونه ظرفیت بازی در بزرگترین باشگاه جهان و در کنار بزرگترین ستارگان رو داشته باشه یا نه.. وگرنه خود شما هم قبول دارین که نیمار بازیکن با استعدادی هست! اسناد خواهش و تماناهای مادرید هم در روزنامه های فصول گذشته موجوده، یه ورق بزنین مارکا و آ اس خودتونو حداقل.. در مورد درد دوران رشد.. گرچه بازم مناقشه در مثل و فرافکنی هست اما شما وقتی نی نی بودین و داشتین دندون در میاوردین، درد نکشیدین آیا؟ تب نکردین؟ وقتی نوجوون بودین و داشتین قد میکشیدین و استخوان های شما در حال رشد بودن، درد نکشیدین آیا؟ اصلا شما از دردهای رشد چه میدانید؟ «دردهای رشد معمولا نه خطرناک هستند و نه زیانبار؛ اما در عوض یک تشخیص عامیانه راحت (گرچه اندکی بی اعتنا) برای رگ به رگ شدگی های خفیف، فرسودگی عضلانی و عضلات دردناک هستند که گاهگاهی کودکان پرجنب و جوش را گرفتار می کنند». 4تا کافیه؟ باشه تیاگو، دلوفئو، دوس سانتوس، بارترا، مونتویا و ... خب سناشونو دقیق نمیدوم ولی این مسئله اصل قضیه رو زیر سوال نمیبره.. بازیکنای تیم ب هروقت که فرصتی فراهم بشه، به بازی گرفته میشن چه تو بازیای پیش فصل و تدارکاتی، چه بازیای رسمی.. روند تزریق لاماسیایی ها به تیم متوقف نشده هیچوقت که من بخوام تاریخ تعیین کنم.. همین الان کلی لاماسیایی داره تو ترکیب اصلی بازی میکنه.. مهم اینه که باشگاه جوانان بارسا کارخانه ی بازیکن سازی هست، کلی هم صادرات داره.. تمام باشگاههای جهان، از جمله باشگاه مادریدی، آرزوی داشتن چنین سیستم نظام مند و با برنامه ای رو همیشه داشتن و دارن..! بله درسته بازی بارسا برای هواداران تیمای مقابل بایدم کسل کننده باشه، چون همش مجبورن صحنه های بی هدف دویدن بازیکنای محبوبشون رو تماشا کنن و در نهایت به دفاع صرف رو آوردن و عجز و ناتوانی اونها رو..! در ضمن بازی های چشم نواز دوران ریکارد و خیلی قبل تر از اون در زمان کرایف کبیر هم همیشه زبانزد خاص و عام بوده و هست..! بارسا همیشه صاحب سبک بوده و هیچوقت به تقلید نپرداخته و هیچوقت از بازی هجومی خودش دست نکشیده! ای بابا داریم یه بحث دوستانه میکنیم.. من حتی اگه هیچی هم بلد نباشم و تازه به دوران رسیده هم باشم، خوار و خفیف شدن معنایی نداره اصلا... پ.ن: پ.ن2: ایشالا زودی دوستمون شفا پیدا کنه. گفتم سند و مدرک رو کن رفتی انشا نوشتی؟آقا جان یا من حرفی رو نمیزنم یا با مدرک حرف میزنم اون که میگی مربی دوران کودکی مسی بوده خب دیگه تکلیفش معلومه چون اگه این حرفو نزنه کی بزنه؟حتما توقع داری یه رئالی بیاد از مسی تون تعریف کنه؟گفتم یه فرد بی طرف اسم بیار اولا اینجوری فرت و فرت اسم اوردن هم منم بلدم اسم کلی آدمو بدون سند و مدرک بیارم که از رونالدو تعریف کرده باشن بعد بگم بیا اینم مدرک ببین هزار بار گفتم بازم میگم اصولا با آدمایی که چرت و پرت سرهم میکنن و میدن به خورد مردم کاری ندارم شما اگه تونستی 4تا مدرک درست درمون از صحبتهای اینایی که گفتی بهم بدی اونوقته که شاید قبول کنم برای این کارم باید لینک بدی نه اینکه خودت اسم4تا آدمو بیاری و بگی اینم مدرک.درمرحله بعد بنده هیچ گاه از اون کوتوله هورمونی خوشم نیومده و اصلا آدم حسابش نمیکنم چه برسه به اینکه بخوام به توانایی های نداشته اش و اونچه به گفته شما هوش و خلاقیتهایمان داشته باشم درضمن شما که اینقدر در جریان انتخاب توپ طلائین و پشت پرده تشریف دارین بگین ببینیم اون پشت چطوری زد و بند میکنن که 4تا 4تا یه کوتوله توپ طلا رو میبره ببین تا زمانی که پلاتینی کثیف در صدریوفاست هیچ وقت یه رئالی به حقش نمیرسه خیالت راحت باشه.این پلاتینی بیشعور یوفا رو به گه کشونده و در دوره ایشون بوده که شانسا به جایی رسیده هروقت یه مرد اومد و در صدر یوفا جای این بیشعورو گرفت اونوقت میبینین دوره طلائی به چی میگن بزرگترین باشگاه جهان؟از نظر تعداد صندلی های ورزشگاهش گفتین دیگه؟تا حدودی از این نظر درسته من یه سوال از شما دارم،چرا از طرف منم دارین صحبت میکنین؟من به یاد نمیارم گفته باشم اون هندونه بازیکن بااستعدادی هست فعلا که هندونه شما دچار کم خونیه من الان به شما گفتم چرت و پرت نگین و روهوا حرف نزنین آخه تاکی میخواین به شعور حداقل بازدیدکننده ای که این صفحه رو خواهد خوند توهین کنین(البته این رسم هواداران شانساست اونا بااین مکتب بزرگ شدن)برای بار هزار و یکم شما که میگی رئال برای نیم کیلو هندونه التماس کرده برو 4تا لینک از التماساش برام بذار تا منم باور کنم.یا4تا لینک بده از صفحات روزنامه های مارکا و آس(آس درسته نه آاس) نه به خدا آقا به چه زبونی بگم من وقتی رشد کردم و بزرگ شدم هیچ دردی از ناحیه هیچ استخونی تحمل نکردم ، اگه که اینجوری باشه که پدر ملت درمیاد تا 10سانت به طول قدشون اضافه شه دوباره چرت و پرت گفتین شما؟بابا رو چه حسابی دارین این حرفا رو میزنین تمومش کنین این حرفای بی حساب و کتابو. . .خیرسرمون تو انجمن علمی هستیما در مورد بازیکنان لاماسیا جواب سوالمو بلد نبودین مجبور نبودی اسم بیاری چرا کامل جواب ندادی؟گفتم که چندسالشونه ؟کی میرسن تیم اصلی اصلا میرسن؟عمراااااااااااا روچه حسابی میگین باشگاه مادریدی آرزوی داشتن یه لاماسیا رو داره؟نقل قول از کی کردین؟بازم لینک بازم منبع بدین تا به عنوان یه دروغگوی متوهم شناخته نشین خوبه که پای تلویزیون میشینی دوباره یه نگاه به بازی کسالت بار تیمت بندازی همون موقع که بعد از ارسال1000تا پاس بی هدف و بدون نتیجه با یه حمله برقا آسای رئال و با گل ناب رونالدو تور دروازه تون پاره میشهکی گفته دوران کرایف تیمتون بازی چشم نواز داشته؟آهان هموئن زمانی رو میگین که لوئس انریکه از ردوندوی رئال لایی میخورد؟ از صحبتهاتون مشخصه با ظهور تیمی به اسم شانسا تو این چندسال اخیر شانسایی شدین نه مثل ما رئالیا که از اولی که فوتبالو شناختیم طرفدار این تیم باریشه و صاحب سبک و پرافتخارترین تیم باشگاهی دنیا بودیمو هستیم و خواهیم بود تا زمان مرگ درضمن در مورد خوار و خفیف شدن پیشنهاد میکنم یه دور دیگه بازی شانسا-بایرن رو میخ رو بشینین دوباره ببینین،چقدر زود یادتون رفته منم برای شفای عاجل همه شانسایی های متوهم دعا میکنم لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ برای نظرتون احترام قائلم چون دقیقا منم همچین حسی رو نسبت به تیم کوتوله ها و اون هورمونی دارمایکر که عشقه ،نظیر نداره این بشر، چه از نظر اخلاق چه از نظر قابلیت های فنی در ضمن،«درضمن»اینجوری نوشته میشه نه اونجوری که شما نوشتی من تشکر میکنم هورمونی؟؟؟؟کوتوله؟؟؟؟ اره واسه همینه نامبر وان هس توی کل دنیااون رونالدو هم از حسودی داره میمیره در ظمن میدونم درظمن چطوریه....من ظ در ظمن رو ندارم ....کیبوردم خرابه با سپاس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده