unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ تو خجالت نميكشي مكالمات مردمو ميخوني؟ بي حيا. فضول. كچل من رفته بودم جویای احوای شم ، جنابعالی با صدای بلند خواستگاری کردی ، منم شنیدم... حالا ما يه خواستگاري رفتيم. هنوز نه به داره نه به باره خوب منم که اونجا برات خواستگاری کردم کـــــــــــــه... فکر کنم اگه یه دوست دارم بگی ، بشه... 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ من رفته بودم جویای احوای شم ، جنابعالی با صدای بلند خواستگاری کردی ، منم شنیدم... خوب منم که اونجا برات خواستگاری کردم کـــــــــــــه... فکر کنم اگه یه دوست دارم بگی ، بشه... عمرا بگم 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ عمرا بگم چـــــــراااااااااااااااااااااااااا؟!؟!؟! خجالت میکشی؟ 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ چـــــــراااااااااااااااااااااااااا؟!؟!؟!خجالت میکشی؟ خجالت؟ داوش گلم خجالت پيش ما شرمندس! اگه خجالت ميكشيدم كه نميرفتم خواستگاري بعضي مسائل هست كه نميشه جلو دخترا گفت. 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ خجالت؟ داوش گلم خجالت پيش ما شرمندس!اگه خجالت ميكشيدم كه نميرفتم خواستگاري بعضي مسائل هست كه نميشه جلو دخترا گفت. آهــــــــــــــــا...نکنه میخوای بهش بگی ض.ع.ی.ف.ه ؟!؟!؟!؟! پس باید به داد حاج خانم برسم... 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ به سلامتی ایشالا هر چی خیر ه پیش بیاد چندی هستین آقا امیر؟ 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ به سلامتی ایشالا هر چی خیر ه پیش بیاد چندی هستین آقا امیر؟ باز اين كنجكاوي خانوما گل كرد 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ باز اين كنجكاوي خانوما گل كرد خوبه خانوم نیستین که انقد رو سنتون حساسین 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ خوبه خانوم نیستین که انقد رو سنتون حساسین الان ميتونين شب بخوابين؟ فكر كنم خوابتون نبره 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ چرا روسایت اشکال میزاری؟مشکلی نداره که من هم پروف شما رو دیدم هم خودم... من همچنان نمیتونم......بابا پیامای مهمی از کاخ سفید رسیده دستم...... احمد رضا يه سوالي برام پيش اومده اين آواتارت چيه؟ سنوگرافيه؟ اینم خیلی باحال بود....بسی خندیدیم اینو میگمنه این اینارو از کجا میارین 6 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان دارالمجانین نواندیشان چند تاپیک اونطرفتره،خوشحال میشم تشریف بیارین 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خواهران گرامي كه از ترشيدگي رنج ميبرند و در جستجوي شوهري ايده ال ميگردند اين شكلك را توصيه ميكنيم. حتما استفاده كنيد ، جواب ميده 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خواهران گرامي كه از ترشيدگي رنج ميبرند و در جستجوي شوهري ايده ال ميگردند اين شكلك را توصيه ميكنيم. حتما استفاده كنيد ، جواب ميده :vahidrk::icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده