unstoppable 5989 ارسال شده در 3 آبان، 2013 تو خجالت نميكشي مكالمات مردمو ميخوني؟ بي حيا. فضول. كچل من رفته بودم جویای احوای شم ، جنابعالی با صدای بلند خواستگاری کردی ، منم شنیدم... حالا ما يه خواستگاري رفتيم. هنوز نه به داره نه به باره خوب منم که اونجا برات خواستگاری کردم کـــــــــــــه... فکر کنم اگه یه دوست دارم بگی ، بشه... 5
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 3 آبان، 2013 من رفته بودم جویای احوای شم ، جنابعالی با صدای بلند خواستگاری کردی ، منم شنیدم... خوب منم که اونجا برات خواستگاری کردم کـــــــــــــه... فکر کنم اگه یه دوست دارم بگی ، بشه... عمرا بگم 5
unstoppable 5989 ارسال شده در 3 آبان، 2013 عمرا بگم چـــــــراااااااااااااااااااااااااا؟!؟!؟! خجالت میکشی؟ 4
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 3 آبان، 2013 چـــــــراااااااااااااااااااااااااا؟!؟!؟!خجالت میکشی؟ خجالت؟ داوش گلم خجالت پيش ما شرمندس! اگه خجالت ميكشيدم كه نميرفتم خواستگاري بعضي مسائل هست كه نميشه جلو دخترا گفت. 5
unstoppable 5989 ارسال شده در 3 آبان، 2013 خجالت؟ داوش گلم خجالت پيش ما شرمندس!اگه خجالت ميكشيدم كه نميرفتم خواستگاري بعضي مسائل هست كه نميشه جلو دخترا گفت. آهــــــــــــــــا...نکنه میخوای بهش بگی ض.ع.ی.ف.ه ؟!؟!؟!؟! پس باید به داد حاج خانم برسم... 5
mim-shimi 25686 ارسال شده در 3 آبان، 2013 به سلامتی ایشالا هر چی خیر ه پیش بیاد چندی هستین آقا امیر؟ 5
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 3 آبان، 2013 به سلامتی ایشالا هر چی خیر ه پیش بیاد چندی هستین آقا امیر؟ باز اين كنجكاوي خانوما گل كرد 5
mim-shimi 25686 ارسال شده در 3 آبان، 2013 باز اين كنجكاوي خانوما گل كرد خوبه خانوم نیستین که انقد رو سنتون حساسین 5
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 3 آبان، 2013 خوبه خانوم نیستین که انقد رو سنتون حساسین الان ميتونين شب بخوابين؟ فكر كنم خوابتون نبره 5
!BARAN 4887 ارسال شده در 3 آبان، 2013 چرا روسایت اشکال میزاری؟مشکلی نداره که من هم پروف شما رو دیدم هم خودم... من همچنان نمیتونم......بابا پیامای مهمی از کاخ سفید رسیده دستم...... احمد رضا يه سوالي برام پيش اومده اين آواتارت چيه؟ سنوگرافيه؟ اینم خیلی باحال بود....بسی خندیدیم اینو میگمنه این اینارو از کجا میارین 6
M!LAD 542 ارسال شده در 3 آبان، 2013 دوستان دارالمجانین نواندیشان چند تاپیک اونطرفتره،خوشحال میشم تشریف بیارین 5
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 3 آبان، 2013 خواهران گرامي كه از ترشيدگي رنج ميبرند و در جستجوي شوهري ايده ال ميگردند اين شكلك را توصيه ميكنيم. حتما استفاده كنيد ، جواب ميده 7
!BARAN 4887 ارسال شده در 4 آبان، 2013 خواهران گرامي كه از ترشيدگي رنج ميبرند و در جستجوي شوهري ايده ال ميگردند اين شكلك را توصيه ميكنيم. حتما استفاده كنيد ، جواب ميده :vahidrk::icon_razz: 7
ارسال های توصیه شده