Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ تووووووووووووووووووووووووف به این زندگی 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ دقیقا کدوم زندگی؟ آخه شما به این میگین زندگی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ دقیقا کدوم زندگی؟ آخه شما به این میگین زندگی؟ تو چرا از من نقل قول نمیگیری؟ چرا به من توهین میکنی؟ چرا علی آقاتون رو ناراحت میکنی؟ چرا با من که حرف میزنی روت سمت بقال سر کوچتونه؟ این سوالا رو جواب بده اول بعد من میگم به چی میگن زندگی؟ 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ تو چرا از من نقل قول نمیگیری؟چرا به من توهین میکنی؟ چرا علی آقاتون رو ناراحت میکنی؟ چرا با من که حرف میزنی روت سمت بقال سر کوچتونه؟ این سوالا رو جواب بده اول بعد من میگم به چی میگن زندگی؟ اعصاب ندارما میزنم له و پهتون میکنم:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ اعصاب ندارما میزنم له و پهتون میکنم:vahidrk: حالا شد روح علی (alichem ) رو شاد کردی 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ حالا شدروح علی (alichem ) رو شاد کردی استغفرا... حرمت پدریتونو نگه داشتم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ حالا شدروح علی (alichem ) رو شاد کردی اومدیم ملاقات alichem وو داریم میریم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر دوستان فرق رشته مهندسی شیمی با صنایع شیمیایی چیه تا حد خیلی زیادی مثل هم هستن.و بیشتر درساشون مشترکه. 1 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همه ی دوستان خوبین انشاا... خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم خوشحالم می بینم اینجا هنوز سرپاست 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همه ی دوستان خوبین انشاا... خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم خوشحالم می بینم اینجا هنوز سرپاست به به سلام آقا محمد احوالات شما؟ چه خبرا؟ خوش اومدین مجدد 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااااااااام:hapydancsmil::5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااااااااام:hapydancsmil::5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلااااااااااااااااااااااااااااااام گلم خوبی؟:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااااااااااااااام گلمخوبی؟:hapydancsmil: خوفم عزیزم. محفل ما امشب خیلی سوت و کور بود، گفتم بیام به شما سر بزنم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوفم عزیزم.محفل ما امشب خیلی سوت و کور بود، گفتم بیام به شما سر بزنم:hapydancsmil: خوش اومدی عشقم چه خبرا؟ 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوش اومدی عشقمچه خبرا؟ مرسی جیگر. هیچ خبر. داداش حمیدم رفته عقدکنون داداشش، محفل مون بی پدر شده مام که دعوت نشدیم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی جیگر.هیچ خبر. داداش حمیدم رفته عقدکنون داداشش، محفل مون بی پدر شده مام که دعوت نشدیم به سلامتی همیشه به شادی آقا حمید تکرو؟ حالا چه وقت عقد ه؟مگه بهدازظهر نیس؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به سلامتیهمیشه به شادی آقا حمید تکرو؟ حالا چه وقت عقد ه؟مگه بهدازظهر نیس؟ سلامت باشی. بله همون حمیدی که تک میره، با اون که شهر میسازه اشتباه نشه فخط. اون اصنشم داداشم نیست از دیشب ... منم شنیده بودم عقدکنون بعدظهره تازشم زیاد به آقایوون ربطی نداره ولی 1هفته س که داداشم درگیره 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامت باشی.بله همون حمیدی که تک میره، با اون که شهر میسازه اشتباه نشه فخط. اون اصنشم داداشم نیست از دیشب ... منم شنیده بودم عقدکنون بعدظهره تازشم زیاد به آقایوون ربطی نداره ولی 1هفته س که داداشم درگیره ای ول خوبه پس چرا خواهرشونو دعوت نکردن؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده