amin 202 مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2013 کاری به بچه های تالار ما نداشته باشیناجرات دارین صبر کنین خودشون بیان:vahidrk: این جمعه خینش ریختست...باور نداری از خودش بپرس...
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 خون من هیچوقت ریخته نمیشود قربانت گردم...(ویلای من)زمون ما مدالا جیره بندی شده بود...یکی که اول میشد مدالشو با چک و لغد میگرفتن میدادن به اونیکی...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خواهیم دید مث اینکه توام باهاس حاجی رو ببینی... حاجی کیه ؟ موهای منو میکشی 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2013 حاجی کیه ؟ موهای منو میکشی حاجی دیگه... دست رو بزرگترت بلند میکنی؟!:zadan:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 موهای همدیگه رو میکشیدکلی خندیدم.. سلام عرض شد امین خیلی پسره بدیه ، دست روی خانوما بلند میکنه 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 حاجی دیگه...دست رو بزرگترت بلند میکنی؟!:zadan: اسمش رو بگو من از کجا بودنم حاجی کیه تو دست روی خانومی مثل من بلند میکنی ؟ 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2013 سلام عرض شد امین خیلی پسره بدیه ، دست روی خانوما بلند میکنه معرفی میکنم...علی از همکاران مکانیکی... بدو برو جاویدو بردار بیار...
amin 202 مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2013 اسمش رو بگو من از کجا بودنم حاجی کیه تو دست روی خانومی مثل من بلند میکنی ؟ حاجی معروفه...نیاز به معرفی نداره!:icon_razz: من بلند نکردم حاجی بود...
alimec 23102 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 سلام عرض شد امین خیلی پسره بدیه ، دست روی خانوما بلند میکنه درود و عرض ادب مگه نشنیدی که میگن چوب پسرا برای دخترا گله، هر دختری نخوره خله الان شما جز دخترای عاقل شدین 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 معرفی میکنم...علی از همکاران مکانیکی... بدو برو جاویدو بردار بیار... علی آقا مثل شما نیستن ، کاملا از رفتارشون مشخصه جاوید کجایی که من به خاطر دفاع از تو چه زجرهایی که متحمل نشدم 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 درود و عرض ادبمگه نشنیدی که میگن چوب پسرا برای دخترا گله، هر دختری نخوره خله الان شما جز دخترای عاقل شدین منو باش که از رفتار شما تعریف کردم گفتم با بقیه فرق میکنید . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2013 علی آقا مثل شما نیستن ، کاملا از رفتارشون مشخصه جاوید کجایی که من به خاطر دفاع از تو چه زجرهایی که متحمل نشدم جوک نگو...ما مکانیکا عمراً پشت همو خالی کنیم... جاوید داره ماکارونی می خوره...دستور پختشم من دادم بهش... حالا چرا آف میای؟!
alimec 23102 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 معرفی میکنم...علی از همکاران مکانیکی... بدو برو جاویدو بردار بیار... خوشم می اد که پشت کردی به تالار مکانیک 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2013 خوشم می اد که پشت کردی به تالار مکانیک دیدم جاوید اونجا بحث سی یا سی را انداخته...گفتم اومده تالار مارو منهدم کنه...منم اومدم تالار اینارو قدری نوازش کنم...
alimec 23102 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 خوشم می اد که پشت کردی به تالار مکانیک جوک نگو...ما مکانیکا عمراً پشت همو خالی کنیم...جاوید داره ماکارونی می خوره...دستور پختشم من دادم بهش... حالا چرا آف میای؟! مث اینکه خراب کردم 2
alimec 23102 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 مرسی. لحظات خوبی سپری شد.. کوچیک همه ی بچه های مکانیک و شیمی هستم یه گل برای مینا از طرف من و امین: 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 جوک نگو...ما مکانیکا عمراً پشت همو خالی کنیم...جاوید داره ماکارونی می خوره...دستور پختشم من دادم بهش... حالا چرا آف میای؟! عهههههه ، خیلی هم عالی ، ماکارونی هم دیگه دستور پخت میخواد :viannen_38: چون دوست دارم 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 مرسی. لحظات خوبی سپری شد.. کوچیک همه ی بچه های مکانیک و شیمی هستمیه گل برای مینا از طرف من و امین: ؟ کجا پس علی آقا 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 مرسی. لحظات خوبی سپری شد.. کوچیک همه ی بچه های مکانیک و شیمی هستمیه گل برای مینا از طرف من و امین: خواهش میکنم ، البته من معماری هستمااا ممنون 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2013 منم خوشحال شدم از مصاحبت باهاتون...ایشالا دفعه بعد با آمادگی کامل بیاید تا کامل از خچالتتون درآیم!:guntootsmiley2:
ارسال های توصیه شده