amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ کاری به بچه های تالار ما نداشته باشیناجرات دارین صبر کنین خودشون بیان:vahidrk: این جمعه خینش ریختست...باور نداری از خودش بپرس... لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خون من هیچوقت ریخته نمیشود قربانت گردم...(ویلای من)زمون ما مدالا جیره بندی شده بود...یکی که اول میشد مدالشو با چک و لغد میگرفتن میدادن به اونیکی...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خواهیم دید مث اینکه توام باهاس حاجی رو ببینی... حاجی کیه ؟ موهای منو میکشی 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ . موهای همدیگه رو میکشیدکلی خندیدم.. 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ حاجی کیه ؟ موهای منو میکشی حاجی دیگه... دست رو بزرگترت بلند میکنی؟!:zadan: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ موهای همدیگه رو میکشیدکلی خندیدم.. سلام عرض شد امین خیلی پسره بدیه ، دست روی خانوما بلند میکنه 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ حاجی دیگه...دست رو بزرگترت بلند میکنی؟!:zadan: اسمش رو بگو من از کجا بودنم حاجی کیه تو دست روی خانومی مثل من بلند میکنی ؟ 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عرض شد امین خیلی پسره بدیه ، دست روی خانوما بلند میکنه معرفی میکنم...علی از همکاران مکانیکی... بدو برو جاویدو بردار بیار... لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اسمش رو بگو من از کجا بودنم حاجی کیه تو دست روی خانومی مثل من بلند میکنی ؟ حاجی معروفه...نیاز به معرفی نداره!:icon_razz: من بلند نکردم حاجی بود... لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عرض شد امین خیلی پسره بدیه ، دست روی خانوما بلند میکنه درود و عرض ادب مگه نشنیدی که میگن چوب پسرا برای دخترا گله، هر دختری نخوره خله الان شما جز دخترای عاقل شدین 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ معرفی میکنم...علی از همکاران مکانیکی... بدو برو جاویدو بردار بیار... علی آقا مثل شما نیستن ، کاملا از رفتارشون مشخصه جاوید کجایی که من به خاطر دفاع از تو چه زجرهایی که متحمل نشدم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ درود و عرض ادبمگه نشنیدی که میگن چوب پسرا برای دخترا گله، هر دختری نخوره خله الان شما جز دخترای عاقل شدین منو باش که از رفتار شما تعریف کردم گفتم با بقیه فرق میکنید . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ علی آقا مثل شما نیستن ، کاملا از رفتارشون مشخصه جاوید کجایی که من به خاطر دفاع از تو چه زجرهایی که متحمل نشدم جوک نگو...ما مکانیکا عمراً پشت همو خالی کنیم... جاوید داره ماکارونی می خوره...دستور پختشم من دادم بهش... حالا چرا آف میای؟! لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ معرفی میکنم...علی از همکاران مکانیکی... بدو برو جاویدو بردار بیار... خوشم می اد که پشت کردی به تالار مکانیک 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خوشم می اد که پشت کردی به تالار مکانیک دیدم جاوید اونجا بحث سی یا سی را انداخته...گفتم اومده تالار مارو منهدم کنه...منم اومدم تالار اینارو قدری نوازش کنم... لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خوشم می اد که پشت کردی به تالار مکانیک جوک نگو...ما مکانیکا عمراً پشت همو خالی کنیم...جاوید داره ماکارونی می خوره...دستور پختشم من دادم بهش... حالا چرا آف میای؟! مث اینکه خراب کردم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی. لحظات خوبی سپری شد.. کوچیک همه ی بچه های مکانیک و شیمی هستم یه گل برای مینا از طرف من و امین: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ جوک نگو...ما مکانیکا عمراً پشت همو خالی کنیم...جاوید داره ماکارونی می خوره...دستور پختشم من دادم بهش... حالا چرا آف میای؟! عهههههه ، خیلی هم عالی ، ماکارونی هم دیگه دستور پخت میخواد :viannen_38: چون دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی. لحظات خوبی سپری شد.. کوچیک همه ی بچه های مکانیک و شیمی هستمیه گل برای مینا از طرف من و امین: ؟ کجا پس علی آقا 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی. لحظات خوبی سپری شد.. کوچیک همه ی بچه های مکانیک و شیمی هستمیه گل برای مینا از طرف من و امین: خواهش میکنم ، البته من معماری هستمااا ممنون 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ منم خوشحال شدم از مصاحبت باهاتون...ایشالا دفعه بعد با آمادگی کامل بیاید تا کامل از خچالتتون درآیم!:guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده