R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ چه قشنگ میرقصی سوده جون مینا جون منم همش در حال رفرش انجمنم آره منم از بس رفرش کردم حالم دیگه داره بد میشه بچه ها بفرمایید ناهار : 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ آره منم از بس رفرش کردم حالم دیگه داره بد میشه بچه ها بفرمایید ناهار : نوش جون 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ نوش جون من امروز خورشت بادمجان درست کردم ، الان مامانم اومد خونه دیگه کم کم باید بریم برای ناهار جای همه دوستان خالی کل آشپزی خونه با منه عجب اشتباهی کردم گفتم به آشپزی علاقه دارمااااا 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ من امروز خورشت بادمجان درست کردم ، الان مامانم اومد خونه دیگه کم کم باید بریم برای ناهار جای همه دوستان خالی کل آشپزی خونه با منه عجب اشتباهی کردم گفتم به آشپزی علاقه دارمااااا وای بادمجون بهترین غذای دنیا نوش جون جای منم بخور حسابی وقت میگیره آشپزی اما لذت بخشه خیلی 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ جان؟ فک کنم اشتباه اومدم....اینجا کابارست؟! کدوم جاویدو قراره ذبح کنید من برم بگم بچه های مکانیک بیان اینجا تماشا! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ این حرفا چیه یعنی جنبمون در حد لالیگاست! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ باید بدیم جلو در اینجا یه پارچه سیاهی چیزی ببندن... خانوما هم لطفاً حجاباشونو رعایت کنن. لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ جان؟فک کنم اشتباه اومدم....اینجا کابارست؟! کدوم جاویدو قراره ذبح کنید من برم بگم بچه های مکانیک بیان اینجا تماشا! نبینم کسی با جاوید کاری داشته باشه هااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ نبینم کسی با جاوید کاری داشته باشه هااااااااااااا حالا کدوم جاویدو میگید؟ ببینم تو لیست سیاه من نیستش....میزنیم خینشو میریزیم بعداً مشمول القلمبه داش عزرائیل میشیم... تو چرا اینقدر مدالات زیاد بید؟! لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ جان؟فک کنم اشتباه اومدم....اینجا کابارست؟! کدوم جاویدو قراره ذبح کنید من برم بگم بچه های مکانیک بیان اینجا تماشا! باید بدیم جلو در اینجا یه پارچه سیاهی چیزی ببندن...خانوما هم لطفاً حجاباشونو رعایت کنن. لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ حالا کدوم جاویدو میگید؟ببینم تو لیست سیاه من نیستش....میزنیم خینشو میریزیم بعداً مشمول القلمبه داش عزرائیل میشیم... تو چرا اینقدر مدالات زیاد بید؟! آقای شریفی ju ju لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ آقای شریفی ju ju خینش ریختست.....تمام! لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ حالا کدوم جاویدو میگید؟ببینم تو لیست سیاه من نیستش....میزنیم خینشو میریزیم بعداً مشمول القلمبه داش عزرائیل میشیم... تو چرا اینقدر مدالات زیاد بید؟! JU JU به پا این وسط خون خودت ریخته نشه چون تلاشم زیاد بید 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ JU JU به پا این وسط خون خودت ریخته نشه چون تلاشم زیاد بید خون من هیچوقت ریخته نمیشود قربانت گردم...(ویلای من) زمون ما مدالا جیره بندی شده بود...یکی که اول میشد مدالشو با چک و لغد میگرفتن میدادن به اونیکی...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مث اینکه توام باهاس حاجی رو ببینی... لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خینش ریختست.....تمام! کاری به بچه های تالار ما نداشته باشینا جرات دارین صبر کنین خودشون بیان:vahidrk: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ برو تاریخ بخون بعد بیاتنها رشته ای که زیر مجموعه ما نبوده برقه به این برکت :دی بدون شوخی مهندسی برق هم قبلا گرایشی از مهندسی مکانیک بوده میوتنید سرچ کنید.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده