mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عزیز دلم مرسی خوبم ، تو چطوری گلم ؟ سلامت باشی ، شما خسته نباشی راستی یادم رفت ازت بپرسم کنکور چطور بود؟ منم خوبم خدا رو شکر دقیقا ماه پیش همچین موقعی تموم شد از خودم راضی بودم یکی دو تا درسش خیلی بد بود. همه شاکی شدن توکل به خدا.ماکه تلاشمونو کردیم بقیش دسته اوس کریمه 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ منم خوبم خدا رو شکردقیقا ماه پیش همچین موقعی تموم شد از خودم راضی بودم یکی دو تا درسش خیلی بد بود. همه شاکی شدن توکل به خدا.ماکه تلاشمونو کردیم بقیش دسته اوس کریمه آره میدونم منم شرکت کردم ولی آزمایشی خب خدا رو شکر ، انشالله که حتما قبول میشی عزیزم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلوم سودی اومتهاجازه سلام سودی جونم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اینم به افتخار حضور مینا جون و سودی گله:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلوم سودی اومتهاجازه سلاااااااااااااااااااااام گلم خوبی؟ خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اینم به افتخار حضور مینا جون و سودی گله:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی عزیزم حالا اسم این شیرینی چی هست ؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ آره میدونم منم شرکت کردم ولی آزمایشی خب خدا رو شکر ، انشالله که حتما قبول میشی عزیزم ایشالا مرسی عزیزم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خو نمیگین من دلم میخوات اینا چیه میذالی مدیر؟ نفرین میتونمااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم حالا اسم این شیرینی چی هست ؟ نمیدونم والا تو سینیش بود،گفتم آقا از اینا به باقلوا ها می خوره فکر کنم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم والاتو سینیش بود،گفتم آقا از اینا به باقلوا ها می خوره فکر کنم آره بهش میخوره باقلوا باشه ، بازم ممنون 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ آخ جون كل كل رشته اي آخه بقيه رشته ها هم شدند مكانيك؟ :vahidrk: :vahidrk: میاما 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خب چیکار کنیم الان؟ منو دعوت کردین اینجا ....حداقل یه گوسفندی ، شتری جاویدی چیزی ذبح میکردین 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خو نمیگین من دلم میخواتاینا چیه میذالی مدیر؟ نفرین میتونمااااااااااااااا انقده گشنم لامصب انجمن نمیذاره برم غذا بذارم گرم شه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خب چیکار کنیم الان؟منو دعوت کردین اینجا ....حداقل یه گوسفندی ، شتری جاویدی چیزی ذبح میکردین از این حرفا نداریما با هم مهربون باشین 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ آره بهش میخوره باقلوا باشه ، بازم ممنون خواهش عزیزم قابل شما بیش از این حرفاس 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ انقده گشنملامصب انجمن نمیذاره برم غذا بذارم گرم شه آی گفتی انجمن اصلا نمیذاره به کارام برسم ، از صبح تا حالا میخوام پروژه هام رو انجام بدم ولی این صفحه انجمن رو نمی تونم ببندم ، بیشتر از 15 مین دووم نمیارم و باز میام چک میکنم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ چه قشنگ میرقصی سوده جون مینا جون منم همش در حال رفرش انجمنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده