amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ حالا اگه کسی خواست یاد بگیره چی؟خداییش بلد نیستم که بخوام گوشه کاریو بگیرم.:دی خيال كردي ما همه علامه دهريم؟ هيشكي هيچي بلد نيست. خيالت راحت :دي خرجش فقط يكم سرچ و يكم فشار آوردن به دوگوله است 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ خيال كردي ما همه علامه دهريم؟هيشكي هيچي بلد نيست. خيالت راحت :دي خرجش فقط يكم سرچ و يكم فشار آوردن به دوگوله است اوکی دادا بگو بازش کنه. مرسی 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ پيگير دسترسي هاتون هستم دوستان. يك نقص فني وجود داره. هر وقت رفع بشه دسترسيهاتون اوكي ميشه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ پيگير دسترسي هاتون هستم دوستان. يك نقص فني وجود داره. هر وقت رفع بشه دسترسيهاتون اوكي ميشه مرسی گلم منتظریم :w140: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ پيگير دسترسي هاتون هستم دوستان. يك نقص فني وجود داره. هر وقت رفع بشه دسترسيهاتون اوكي ميشه مرسی امیر 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلااااااااااام. دوستان اطلاعاتی درباره ی ساخت غشا به وسیله پلیمریزاسیون درجا ندارین؟؟ 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به مهندسان دوست داشتني نفت و گاز و متان و پليمر و ساير فاميل هاي وابسته دوستان اگر يه روزي قصد خير و فرصت و رغبتي داشتيد خيلي ممنون ميشم اگر يك مقايسه اي بين وضعيت گازي ايران و جهان برامون داشته باشيد. باشد كه ما نيز هي مطالب خوب شما رو بخونيم و هي حظ ببريم كه اين براي ما بهتر است اگر بدانيم! با تشكر شادي هايتان قرين كمپرسور 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ خب خب طبق دستور مقام معظم رهبری انجمن آیت الله عارف از این به بعد تالار طراحی عمومی میشه دیگه چی میخواید ؟ بازم بگید من آدم بدی هستم 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به مهندسان دوست داشتني نفت و گاز و متان و پليمر و ساير فاميل هاي وابسته دوستان اگر يه روزي قصد خير و فرصت و رغبتي داشتيد خيلي ممنون ميشم اگر يك مقايسه اي بين وضعيت گازي ايران و جهان برامون داشته باشيد. باشد كه ما نيز هي مطالب خوب شما رو بخونيم و هي حظ ببريم كه اين براي ما بهتر است اگر بدانيم! با تشكر شادي هايتان قرين كمپرسور دوست گلم چه اطلاعاتی میخوای ؟ مقایسه ؟ یا اینکه چقدر دیگه داریم ؟ دقیقا چی لازم داری ؟ بگو تا زیرو بمشو بریزیم وسط 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ دوست گلم چه اطلاعاتی میخوای ؟ مقایسه ؟ یا اینکه چقدر دیگه داریم ؟ دقیقا چی لازم داری ؟ بگو تا زیرو بمشو بریزیم وسط هردوي اين مباحث جالب هستند و من به شخصه دوست دارم دربارش برامون بگيد. اول مقايسه از نظر ظرفيت و اينكه چقدر استفاده ميشه و چطور و بعد اينكه چقدر ديگه داريم كه طبعاً موضوع خوندني اي هست. حقيقتش هم اينكه جرقه ي اين كنجكاوي رو همين پست شما ( اين پست #4 ) برام ايجاد كرده و دوست دارم بازهم بيشتر در اين مورد بشنوم يقيناً اين اطلاعات فارغ از استفاده ي عمومي، براي ما رفقاي برق خصوصاً از نوع قدرتي هم خيلي جالب و قابل تامله من بنده ي آن دمم كه مهندس حميد گويد يك پست دگر بخوان و من نتوانم ! اين چنين سراپا گوشيم 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ هردوي اين مباحث جالب هستند و من به شخصه دوست دارم دربارش برامون بگيد.اول مقايسه از نظر ظرفيت و اينكه چقدر استفاده ميشه و چطور و بعد اينكه چقدر ديگه داريم كه طبعاً موضوع خوندني اي هست. حقيقتش هم اينكه جرقه ي اين كنجكاوي رو همين پست شما ( اين پست #4 ) برام ايجاد كرده و دوست دارم بازهم بيشتر در اين مورد بشنوم يقيناً اين اطلاعات فارغ از استفاده ي عمومي، براي ما رفقاي برق خصوصاً از نوع قدرتي هم خيلي جالب و قابل تامله من بنده ي آن دمم كه مهندس حميد گويد يك پست دگر بخوان و من نتوانم ! اين چنين سراپا گوشيم خیلی هم خوبه اتفاقا ما دیشب بود یا پریشب دوباره بحث های طراحی واحدهای مختلف پتروشیمی و پالایشگاهی رو شروع کردیم و برای بخش های مختلف به بچه های برق و الکترونیک نیاز داریم در مورد بحث گاز هم به چشم همه رو توضیح میدم یا اصلا نظرت چیه در مورد این موضوع یک تاپیک بزنیم و جامع تر روش بحث کنیم ؟ 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی هم خوبهاتفاقا ما دیشب بود یا پریشب دوباره بحث های طراحی واحدهای مختلف پتروشیمی و پالایشگاهی رو شروع کردیم و برای بخش های مختلف به بچه های برق و الکترونیک نیاز داریم در مورد بحث گاز هم به چشم همه رو توضیح میدم یا اصلا نظرت چیه در مورد این موضوع یک تاپیک بزنیم و جامع تر روش بحث کنیم ؟ آقا با تاپيك خيلي موافقم. از همه نظر عاليه. منظم و منسجم. به قول زبل خان خوووب و روون اون طرح ها رو هم تقريباً دنبال كردم و باعث افتخاره كه بگم همه جوره حاضرم در كنار تيم باشم و در خدمت يكايكتون حسابي ياد بگيرم اصلا شما زمين بدين واحد نيروگاهي تحويل بگيرين سرمايه از ادمين كار از من 6 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ دو دقه نبودماچی میگفتین؟ مطمئنی فقط دو دقه نبودی؟ 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ آقا با تاپيك خيلي موافقم. از همه نظر عاليه. منظم و منسجم. به قول زبل خان خوووب و روون اون طرح ها رو هم تقريباً دنبال كردم و باعث افتخاره كه بگم همه جوره حاضرم در كنار تيم باشم و در خدمت يكايكتون حسابي ياد بگيرم اصلا شما زمين بدين واحد نيروگاهي تحويل بگيرين سرمايه از ادمين كار از من [h=1]مقايسه وضعيت گازي ايران و جهان و بهترین تکنیک های استفاده از گاز طبیعی[/h] خدمتت عزیز 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(اردیبهشت ماه 1394)[/h] 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به بچه های میم شیمی یادش به خیر من یه موقع خیلی دوس داشتم میم شیمی بخونم 3 لینک به دیدگاه
Aliii aghili 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان خیلی خوشحالم که با این سایت اشنا شدم که مهندسان شیمی میتونن با هم تبادل اطلاعات کنیم و گپ بزنیم. اگه موافقین یه صفحه توی گروه های اجتماعی داشته باشیم و دوره هم جمع بشیم. ممنون از همه 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ درود فراوان بیایید همه باهم واژگان پارسی را جایگزین واژه های بیگانه کنیم.. :a030: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده