!BARAN 4887 ارسال شده در 6 آبان، 2013 راستی بچه ها یکی از طرف من اگه وقت داره بره پیش مسئولین بپرسه چرا پروف من وا نمیشه چند روزه.... اعصابمو خراب کرده.....خودمم حوصله ندارم پیگیری کنم....مشکل از مرورگرم هس یا .....؟؟؟؟یا کاپیوترم؟؟ یا..... در ظمن ی مدته ک بعظی پستا و وبلاگا متن هاشون واسم گویا نیستن....ینی حروفشون درواقه فارسیه ولی پی سی من اینگلیسی یا نمیدونم ی جوری نشون میده.....مثل ترکی....چش شده ب نظرتون؟؟با فایر فکس اینجوریه ولی با اکسپلورر نهمنتظر جوابتون هستاما؟؟؟؟ .......... خب همینجا از همگی خدافظی میکنم......اگه مشکل منو کسی میدونه ی جوری بهم بگه همینجا.....بعدا میخونمش.....مقسیبسی خوشحال شدیم از زیارتتون....تا دیداری دوباره بدرود 5
!BARAN 4887 ارسال شده در 9 آبان، 2013 دو کلامم صحبت کنین ما صداتونو بشنفیم بدنیستا سلااااااااااااام......اخه من خیلی کم حرفمم.حالا هم باید برم......وقت ناهاره....بعدا میبینمتون.. 4
M!LAD 542 ارسال شده در 9 آبان، 2013 سلااااااااااااام......اخه من خیلی کم حرفمم.حالا هم باید برم......وقت ناهاره....بعدا میبینمتون.. علیک سلام،دخترم/پسرم خوب نیست اینجوریباشه،خوش بگذره 5
!BARAN 4887 ارسال شده در 9 آبان، 2013 علیک سلام،دخترم/پسرم خوب نیست اینجوریباشه،خوش بگذره ب نظرتون من پسرم؟؟؟؟اواتارم دختره ها مرسی میلاد خان......خوش گذشتاسمم فاطمه اس 5
M!LAD 542 ارسال شده در 9 آبان، 2013 ب نظرتون من پسرم؟؟؟؟اواتارم دختره هامرسی میلاد خان......خوش گذشتاسمم فاطمه اس آخه مگه به آواتاره؟خوشوقتم از آشنایی باهاتون فاطمه خانوم 4
M!LAD 542 ارسال شده در 9 آبان، 2013 اینجا چه خبره؟ خبر خاصی نیست فقط داشتیم تاپیک رو گردگیری می کردیم،شما هم یه گوشه کارو بگیر 4
!BARAN 4887 ارسال شده در 10 آبان، 2013 آخه مگه به آواتاره؟خوشوقتم از آشنایی باهاتون فاطمه خانوم مقسیمنم از اشنایی با شما خوشحالمخوب معلومه ک ب اواتارهپس ب چیه؟؟؟؟؟من نمیام عکس ی اقا رو بذارم اواتارم.....چ کاریهالبته خیلی وقتا شده بزنه ب سرم اینکارو بکنم....ولی با نفس.....جنگیدم 4
M!LAD 542 ارسال شده در 10 آبان، 2013 مقسیمنم از اشنایی با شما خوشحالمخوب معلومه ک ب اواتارهپس ب چیه؟؟؟؟؟من نمیام عکس ی اقا رو بذارم اواتارم.....چ کاریهالبته خیلی وقتا شده بزنه ب سرم اینکارو بکنم....ولی با نفس.....جنگیدم خواهش.نه منظورم این بود که اسم کاربریتون آدمو به شک میندازه حالا با این اسم هر آواتاری میتونی بذاری چون نه مشخصه پسرونه اس نه دخترونه کار بسیار درست و معقولانه ای انجام دادین. . .اینجابرعکس چت آدما زود لو میرن :ws3:3سوت آمار میگیرن ملت 4
سنا سادات 2449 ارسال شده در 10 آبان، 2013 خبر خاصی نیست فقط داشتیم تاپیک رو گردگیری می کردیم،شما هم یه گوشه کارو بگیر خب من فقط مهندس ناظرم 7
ارسال های توصیه شده