فرشته* 142 ارسال شده در 1 آذر، 2010 اینجا که از اونجا هم خلوت تره چلا مورچه پر نمیزنه ماشالا حتمن این مهتی و ممد رفتن مسجد ، ایول چقده با ایمان تشریف دارن ...ای بابا 2
فرشته* 142 ارسال شده در 2 آذر، 2010 سلام سلام من اومدم. زودی بیایید حاضری بزنید ببینم اینجا دفتر حضور غیابشونو فقط ما پر کردیم ، ماشالا تو چه قسمت باحالی هم فعالیت میکنیم به هر حال من فرشته ی خدا بر روی زمین آدمیان : حاضر 2
فرشته* 142 ارسال شده در 2 آذر، 2010 راستی پریسا من دوتا ستاره دارم ولی تو یکی دلت بسوزه خیلی زیاد از این به بعد طبق دستور فرمانده میری جلو:w410: 2
فرشته* 142 ارسال شده در 2 آذر، 2010 منم که هستم سلام به روی ماهت به چشمونه سیاهت به ......... بسته دیگه پررو میشی میگما نبودم دلتون برام تنگ شده بودا درسته؟ 2
sharifi-eng 104 ارسال شده در 2 آذر، 2010 منم که هستم سلام به روی ماهت به چشمونه سیاهت به ......... بسته دیگه پررو میشی میگما نبودم دلتون برام تنگ شده بودا درسته؟ نه . . میگم اینجا که دیگه تشکراش محدود نیست ؟ بالاخره داداشت مزدوج شد؟ 2
sharifi-eng 104 ارسال شده در 2 آذر، 2010 راستی مهتی اینجا یه ذره آواتورات با کلاس میزنه :jawdrop: یعنی چی؟ 2
فرشته* 142 ارسال شده در 2 آذر، 2010 نه . . میگم اینجا که دیگه تشکراش محدود نیست ؟ بالاخره داداشت مزدوج شد؟ داداشم 25 عروسیشه مهتی دارم دق میکنم ، دلم برا داداشم یه ذره میشه ، فکرشو کن دیگه با هم بیرون نمیریم ایکاش میشد باهاش ......... 1
sharifi-eng 104 ارسال شده در 2 آذر، 2010 داداشم 25 عروسیشه مهتی دارم دق میکنم ، دلم برا داداشم یه ذره میشه ، فکرشو کن دیگه با هم بیرون نمیریم ایکاش میشد باهاش ......... باهاش چی؟؟؟؟؟:167: :ubhuekdv133q83a7yy7 :3384s: 1
فرشته* 142 ارسال شده در 2 آذر، 2010 باهاش چی؟؟؟؟؟:167::ubhuekdv133q83a7yy7 :3384s: تو چمیفهمی عشخ ینی چی:w00: اینقدر این داداشمو دوس دارم ، همیشه همه رازای زندگیمو بهش گفتم حتی رازایی که دوستامم ازش خبر ندارن بی احساس 1
sharifi-eng 104 ارسال شده در 2 آذر، 2010 تو چمیفهمی عشخ ینی چی:w00:اینقدر این داداشمو دوس دارم ، همیشه همه رازای زندگیمو بهش گفتم حتی رازایی که دوستامم ازش خبر ندارن بی احساس اگر دوسش داری باید براش خواهری کنی... درضمن سفر قندهار که نمیخواد بره همش چندتا خونه اونورتر میخواد زندگی کنه... 1
فرشته* 142 ارسال شده در 2 آذر، 2010 اگر دوسش داری باید براش خواهری کنی...درضمن سفر قندهار که نمیخواد بره همش چندتا خونه اونورتر میخواد زندگی کنه... پس من چی ؟ منم همیشه براش دعا میکنم خوشبخت خوشبخت بشه خیلی خوشبخت خانومشم خیلی مهربونه زده رو دست من ولی خدا کنه همیشه یادش بمونه که یه آبجی داره که خیلی دوسش داره واقعن هر چی به زمان عروسیش نزدیکتر میشیم بیشتر دلم میگیره ........خیلی 1
فرشته* 142 ارسال شده در 2 آذر، 2010 مهتی من برم یکم دعا بخونم فرداشب من 11 میام تو کی میای؟ کلن برنامه فرداتو بده ببینم میخای چیکارا کنی ، ساعت ملاقات با دوس دخملتم بده
sharifi-eng 104 ارسال شده در 2 آذر، 2010 پس من چی ؟ منم همیشه براش دعا میکنم خوشبخت خوشبخت بشه خیلی خوشبخت خانومشم خیلی مهربونه زده رو دست من ولی خدا کنه همیشه یادش بمونه که یه آبجی داره که خیلی دوسش داره واقعن هر چی به زمان عروسیش نزدیکتر میشیم بیشتر دلم میگیره ........خیلی خب این طبیعیه... یاد شب عروسیه خواهر بزرگم افتادم... هرچند غرورم اجازه نمیداد ولی کم مونده بود گریه کنم ........... به هر حال این چیزا طبیعیه و یه روزی باید باهاشون روبرو بشیم برادرت چندسالشه؟ 1
sharifi-eng 104 ارسال شده در 2 آذر، 2010 مهتی من برم یکم دعا بخونم فرداشب من 11 میام تو کی میای؟ کلن برنامه فرداتو بده ببینم میخای چیکارا کنی ، ساعت ملاقات با دوس دخملتم بده ok ما رو هم تو دعات فراموش نکنی.... حالا تا فردا هم خدا بزرگه سعی میکنم 11 شب بیام البته احتمالا ظهر هم یکی دوباری onمیشم(البته فقط برای چند دقیقه)... 1
فرشته* 142 ارسال شده در 2 آذر، 2010 خب این طبیعیه...یاد شب عروسیه خواهر بزرگم افتادم... هرچند غرورم اجازه نمیداد ولی کم مونده بود گریه کنم ........... به هر حال این چیزا طبیعیه و یه روزی باید باهاشون روبرو بشیم برادرت چندسالشه؟ 24 سالشه طفلک حتمن وقتی عروسی کنه بازم منو دوس داره تو هنوز آبجیتو دوس داری ؟ البته اون از تو بزرگتره و ازدواج کرده ببین مهتی منو یاد داداشم انداختی داغ دلم تازه شد:ws44: 1
فرشته* 142 ارسال شده در 4 آذر، 2010 سلام مهتی بازم مرام و معرفت خودت اما بیشتر خودم و خودم معلوم نس کجاها پرسه میزنی بخدا ، خاچ خانوم دلش خوشه یه پسر رشید تحویل جامعه داده 1
ارسال های توصیه شده