amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 15 تیر، 2015 حالا اگه کسی خواست یاد بگیره چی؟خداییش بلد نیستم که بخوام گوشه کاریو بگیرم.:دی خيال كردي ما همه علامه دهريم؟ هيشكي هيچي بلد نيست. خيالت راحت :دي خرجش فقط يكم سرچ و يكم فشار آوردن به دوگوله است 3
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 15 تیر، 2015 خيال كردي ما همه علامه دهريم؟هيشكي هيچي بلد نيست. خيالت راحت :دي خرجش فقط يكم سرچ و يكم فشار آوردن به دوگوله است اوکی دادا بگو بازش کنه. مرسی 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 16 تیر، 2015 پيگير دسترسي هاتون هستم دوستان. يك نقص فني وجود داره. هر وقت رفع بشه دسترسيهاتون اوكي ميشه 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 16 تیر، 2015 پيگير دسترسي هاتون هستم دوستان. يك نقص فني وجود داره. هر وقت رفع بشه دسترسيهاتون اوكي ميشه مرسی گلم منتظریم :w140: 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 16 تیر، 2015 پيگير دسترسي هاتون هستم دوستان. يك نقص فني وجود داره. هر وقت رفع بشه دسترسيهاتون اوكي ميشه مرسی امیر 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 16 تیر، 2015 سلااااااااااام. دوستان اطلاعاتی درباره ی ساخت غشا به وسیله پلیمریزاسیون درجا ندارین؟؟ 1
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 16 تیر، 2015 سلام به مهندسان دوست داشتني نفت و گاز و متان و پليمر و ساير فاميل هاي وابسته دوستان اگر يه روزي قصد خير و فرصت و رغبتي داشتيد خيلي ممنون ميشم اگر يك مقايسه اي بين وضعيت گازي ايران و جهان برامون داشته باشيد. باشد كه ما نيز هي مطالب خوب شما رو بخونيم و هي حظ ببريم كه اين براي ما بهتر است اگر بدانيم! با تشكر شادي هايتان قرين كمپرسور 3
wheeler 8640 ارسال شده در 16 تیر، 2015 خب خب طبق دستور مقام معظم رهبری انجمن آیت الله عارف از این به بعد تالار طراحی عمومی میشه دیگه چی میخواید ؟ بازم بگید من آدم بدی هستم 3
wheeler 8640 ارسال شده در 16 تیر، 2015 سلام به مهندسان دوست داشتني نفت و گاز و متان و پليمر و ساير فاميل هاي وابسته دوستان اگر يه روزي قصد خير و فرصت و رغبتي داشتيد خيلي ممنون ميشم اگر يك مقايسه اي بين وضعيت گازي ايران و جهان برامون داشته باشيد. باشد كه ما نيز هي مطالب خوب شما رو بخونيم و هي حظ ببريم كه اين براي ما بهتر است اگر بدانيم! با تشكر شادي هايتان قرين كمپرسور دوست گلم چه اطلاعاتی میخوای ؟ مقایسه ؟ یا اینکه چقدر دیگه داریم ؟ دقیقا چی لازم داری ؟ بگو تا زیرو بمشو بریزیم وسط 3
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 16 تیر، 2015 دوست گلم چه اطلاعاتی میخوای ؟ مقایسه ؟ یا اینکه چقدر دیگه داریم ؟ دقیقا چی لازم داری ؟ بگو تا زیرو بمشو بریزیم وسط هردوي اين مباحث جالب هستند و من به شخصه دوست دارم دربارش برامون بگيد. اول مقايسه از نظر ظرفيت و اينكه چقدر استفاده ميشه و چطور و بعد اينكه چقدر ديگه داريم كه طبعاً موضوع خوندني اي هست. حقيقتش هم اينكه جرقه ي اين كنجكاوي رو همين پست شما ( اين پست #4 ) برام ايجاد كرده و دوست دارم بازهم بيشتر در اين مورد بشنوم يقيناً اين اطلاعات فارغ از استفاده ي عمومي، براي ما رفقاي برق خصوصاً از نوع قدرتي هم خيلي جالب و قابل تامله من بنده ي آن دمم كه مهندس حميد گويد يك پست دگر بخوان و من نتوانم ! اين چنين سراپا گوشيم 3
wheeler 8640 ارسال شده در 16 تیر، 2015 هردوي اين مباحث جالب هستند و من به شخصه دوست دارم دربارش برامون بگيد.اول مقايسه از نظر ظرفيت و اينكه چقدر استفاده ميشه و چطور و بعد اينكه چقدر ديگه داريم كه طبعاً موضوع خوندني اي هست. حقيقتش هم اينكه جرقه ي اين كنجكاوي رو همين پست شما ( اين پست #4 ) برام ايجاد كرده و دوست دارم بازهم بيشتر در اين مورد بشنوم يقيناً اين اطلاعات فارغ از استفاده ي عمومي، براي ما رفقاي برق خصوصاً از نوع قدرتي هم خيلي جالب و قابل تامله من بنده ي آن دمم كه مهندس حميد گويد يك پست دگر بخوان و من نتوانم ! اين چنين سراپا گوشيم خیلی هم خوبه اتفاقا ما دیشب بود یا پریشب دوباره بحث های طراحی واحدهای مختلف پتروشیمی و پالایشگاهی رو شروع کردیم و برای بخش های مختلف به بچه های برق و الکترونیک نیاز داریم در مورد بحث گاز هم به چشم همه رو توضیح میدم یا اصلا نظرت چیه در مورد این موضوع یک تاپیک بزنیم و جامع تر روش بحث کنیم ؟ 6
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 16 تیر، 2015 خیلی هم خوبهاتفاقا ما دیشب بود یا پریشب دوباره بحث های طراحی واحدهای مختلف پتروشیمی و پالایشگاهی رو شروع کردیم و برای بخش های مختلف به بچه های برق و الکترونیک نیاز داریم در مورد بحث گاز هم به چشم همه رو توضیح میدم یا اصلا نظرت چیه در مورد این موضوع یک تاپیک بزنیم و جامع تر روش بحث کنیم ؟ آقا با تاپيك خيلي موافقم. از همه نظر عاليه. منظم و منسجم. به قول زبل خان خوووب و روون اون طرح ها رو هم تقريباً دنبال كردم و باعث افتخاره كه بگم همه جوره حاضرم در كنار تيم باشم و در خدمت يكايكتون حسابي ياد بگيرم اصلا شما زمين بدين واحد نيروگاهي تحويل بگيرين سرمايه از ادمين كار از من 6
wheeler 8640 ارسال شده در 17 تیر، 2015 آقا با تاپيك خيلي موافقم. از همه نظر عاليه. منظم و منسجم. به قول زبل خان خوووب و روون اون طرح ها رو هم تقريباً دنبال كردم و باعث افتخاره كه بگم همه جوره حاضرم در كنار تيم باشم و در خدمت يكايكتون حسابي ياد بگيرم اصلا شما زمين بدين واحد نيروگاهي تحويل بگيرين سرمايه از ادمين كار از من [h=1]مقايسه وضعيت گازي ايران و جهان و بهترین تکنیک های استفاده از گاز طبیعی[/h] خدمتت عزیز 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 تیر، 2015 [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(اردیبهشت ماه 1394)[/h] 5
faaarnaz 5345 ارسال شده در 23 تیر، 2015 سلام به بچه های میم شیمی یادش به خیر من یه موقع خیلی دوس داشتم میم شیمی بخونم 3
Aliii aghili 13 ارسال شده در 24 دی، 2015 سلام دوستان خیلی خوشحالم که با این سایت اشنا شدم که مهندسان شیمی میتونن با هم تبادل اطلاعات کنیم و گپ بزنیم. اگه موافقین یه صفحه توی گروه های اجتماعی داشته باشیم و دوره هم جمع بشیم. ممنون از همه 3
Adel00 5292 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 درود فراوان بیایید همه باهم واژگان پارسی را جایگزین واژه های بیگانه کنیم.. :a030: 1
ارسال های توصیه شده