*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ امروز میلاد باسعادت اختر تابناک خانواده ساغرینا، ساغر خانم عزیز هستش saghar... :welcome: تولدت مبارک خام خانماااااااااااااا انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری :w330::happybday: 22 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ به به تولدت مبارک همشهری ایشالا به پای هم پیر شین لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ به به مثل اينكه كيك افتاديم ، مبارك باشه. لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیـــــــــــزم به همه خوبی ها برســـــــــــــــی:heartshape2: لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ تعداد شمع ها رو كه ميشمارم ميبينم . حدودا 30 تايي هست . ايشالا 120 سالگيشون رو جشن بگيريم. لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارك مامي جوووووووووووووووووووووووووووووووووون:hapydancsmil: اينم كادو لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ امروز میلاد باسعادت اختر تابناک خانواده ساغرینا، ساغر خانم عزیز هستشsaghar... :welcome: تولدت مبارک خام خانماااااااااااااا انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری :w330::happybday: مرسی عاطفه جونم از لطفت خیلی سورپرایزم کردی خانومی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ به به تولدت مبارک همشهری ایشالا به پای هم پیر شین ممنونم همشهری خیلی لطف کردین کسی به پای من پیر نمیشه فعلا خودم به پای خودم پیر میشم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ به به مثل اينكه كيك افتاديم ، مبارك باشه. ممنون اقا علی بفرمایید میل کنید:cakesmileyf: نوش جونتون لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیـــــــــــزم به همه خوبی ها برســـــــــــــــی:heartshape2: مرسی زهرای عزیزم خیلی لطف کردی خانومی:w72: فدات شم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ تعداد شمع ها رو كه ميشمارم ميبينم . حدودا 30 تايي هست . ايشالا 120 سالگيشون رو جشن بگيريم. نه شما اونا رو 21 تا ببینین چون 21ساله شدم ایشا.... لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارك مامي جوووووووووووووووووووووووووووووووووون:hapydancsmil:اينم كادو فدای دخترم بشم من:dancegirl2: مرسی گلم چه علوسک خوشگلی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ تبریک میگم ..(: خیلی متشکرم دوست عزیزم زنده باشین:rose: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ مرسی عاطفه جونم از لطفتخیلی سورپرایزم کردی خانومی:hapydancsmil: غربونط اذیضم لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سلام ساغر جان عزیز دل تولدت مبارک وان شالله صد وبیست ساله شی و همیشه خوشبخت وموفق وسربلندباشی پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک این چندمین تولد توست؟ و چندمین انبساط مجدد کائنات؟ این چندمین بارخلقت است؟ و چندمین انفجار سکوت؟ چندمین لبخند آفرینش؟ خورشید را چندمین بار است که میبینی؟ و پروانه ساعتها چندمین بار است که میچرخد؟ و ثانیه چندمین بار است که به احترام تو برمیخیزد؟ چندمین بار است که مجدداً نفس میکشی؟ چندمین دم!؟ چندمین آن!؟ آه که تو چقدر خوشبختی! و جهان چه پرغوغاست که بینهایتمین تولد تو را جشن میگیرد . . . لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ پری خوشگلم تولدت مبارک:hapydancsmil::icon_gol: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سلام ساغر جان عزیز دلتولدت مبارک وان شالله صد وبیست ساله شی و همیشه خوشبخت وموفق وسربلندباشی پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک این چندمین تولد توست؟ و چندمین انبساط مجدد کائنات؟ این چندمین بارخلقت است؟ و چندمین انفجار سکوت؟ چندمین لبخند آفرینش؟ خورشید را چندمین بار است که میبینی؟ و پروانه ساعتها چندمین بار است که میچرخد؟ و ثانیه چندمین بار است که به احترام تو برمیخیزد؟ چندمین بار است که مجدداً نفس میکشی؟ چندمین دم!؟ چندمین آن!؟ آه که تو چقدر خوشبختی! و جهان چه پرغوغاست که بینهایتمین تولد تو را جشن میگیرد . . . ممنونم پری ناز عزیزم:w72: خیلی محبت کردی نازنینم:boos: بابت شعر زیبایی که نوشتی هم یه دنیا ممنون:flowerysmile: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ پری خوشگلم تولدت مبارک:hapydancsmil::icon_gol: مرسی اسما جونی خودم:rose: فدات عشقم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده