*atefeh* 13017 ارسال شده در 6 دی، 2014 امروز میلاد باسعادت اختر تابناک خانواده ساغرینا، ساغر خانم عزیز هستش saghar... :welcome: تولدت مبارک خام خانماااااااااااااا انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری :w330::happybday: 22
.Apameh 25173 ارسال شده در 6 دی، 2014 تولدت مبارک عزیـــــــــــزم به همه خوبی ها برســـــــــــــــی:heartshape2:
ali jaafari 1206 ارسال شده در 6 دی، 2014 تعداد شمع ها رو كه ميشمارم ميبينم . حدودا 30 تايي هست . ايشالا 120 سالگيشون رو جشن بگيريم.
سنا سادات 2449 ارسال شده در 6 دی، 2014 تولدت مبارك مامي جوووووووووووووووووووووووووووووووووون:hapydancsmil: اينم كادو
saghar... 6666 ارسال شده در 6 دی، 2014 امروز میلاد باسعادت اختر تابناک خانواده ساغرینا، ساغر خانم عزیز هستشsaghar... :welcome: تولدت مبارک خام خانماااااااااااااا انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری :w330::happybday: مرسی عاطفه جونم از لطفت خیلی سورپرایزم کردی خانومی:hapydancsmil:
saghar... 6666 ارسال شده در 6 دی، 2014 به به تولدت مبارک همشهری ایشالا به پای هم پیر شین ممنونم همشهری خیلی لطف کردین کسی به پای من پیر نمیشه فعلا خودم به پای خودم پیر میشم
saghar... 6666 ارسال شده در 6 دی، 2014 به به مثل اينكه كيك افتاديم ، مبارك باشه. ممنون اقا علی بفرمایید میل کنید:cakesmileyf: نوش جونتون
saghar... 6666 ارسال شده در 6 دی، 2014 تولدت مبارک عزیـــــــــــزم به همه خوبی ها برســـــــــــــــی:heartshape2: مرسی زهرای عزیزم خیلی لطف کردی خانومی:w72: فدات شم
saghar... 6666 ارسال شده در 6 دی، 2014 تعداد شمع ها رو كه ميشمارم ميبينم . حدودا 30 تايي هست . ايشالا 120 سالگيشون رو جشن بگيريم. نه شما اونا رو 21 تا ببینین چون 21ساله شدم ایشا....
saghar... 6666 ارسال شده در 6 دی، 2014 تولدت مبارك مامي جوووووووووووووووووووووووووووووووووون:hapydancsmil:اينم كادو فدای دخترم بشم من:dancegirl2: مرسی گلم چه علوسک خوشگلی:hapydancsmil:
*atefeh* 13017 سازنده ارسال شده در 6 دی، 2014 مرسی عاطفه جونم از لطفتخیلی سورپرایزم کردی خانومی:hapydancsmil: غربونط اذیضم
pary naz 2414 ارسال شده در 6 دی، 2014 سلام ساغر جان عزیز دل تولدت مبارک وان شالله صد وبیست ساله شی و همیشه خوشبخت وموفق وسربلندباشی پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک این چندمین تولد توست؟ و چندمین انبساط مجدد کائنات؟ این چندمین بارخلقت است؟ و چندمین انفجار سکوت؟ چندمین لبخند آفرینش؟ خورشید را چندمین بار است که میبینی؟ و پروانه ساعتها چندمین بار است که میچرخد؟ و ثانیه چندمین بار است که به احترام تو برمیخیزد؟ چندمین بار است که مجدداً نفس میکشی؟ چندمین دم!؟ چندمین آن!؟ آه که تو چقدر خوشبختی! و جهان چه پرغوغاست که بینهایتمین تولد تو را جشن میگیرد . . .
saghar... 6666 ارسال شده در 6 دی، 2014 سلام ساغر جان عزیز دلتولدت مبارک وان شالله صد وبیست ساله شی و همیشه خوشبخت وموفق وسربلندباشی پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک این چندمین تولد توست؟ و چندمین انبساط مجدد کائنات؟ این چندمین بارخلقت است؟ و چندمین انفجار سکوت؟ چندمین لبخند آفرینش؟ خورشید را چندمین بار است که میبینی؟ و پروانه ساعتها چندمین بار است که میچرخد؟ و ثانیه چندمین بار است که به احترام تو برمیخیزد؟ چندمین بار است که مجدداً نفس میکشی؟ چندمین دم!؟ چندمین آن!؟ آه که تو چقدر خوشبختی! و جهان چه پرغوغاست که بینهایتمین تولد تو را جشن میگیرد . . . ممنونم پری ناز عزیزم:w72: خیلی محبت کردی نازنینم:boos: بابت شعر زیبایی که نوشتی هم یه دنیا ممنون:flowerysmile:
saghar... 6666 ارسال شده در 6 دی، 2014 پری خوشگلم تولدت مبارک:hapydancsmil::icon_gol: مرسی اسما جونی خودم:rose: فدات عشقم
ارسالهای توصیه شده