saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=2] استقلالخوزستان با پيروزي در مسابقه حساس مقابل راهآهن به شرايط بحراني خود سروساماني داد و به مکان يازدهم جدول صعود کرد.[/h][/TD] [TD=align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دیدارهای هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال ایران استقلال خوزستان و راه آهن از ساعت 17 و 20 دقیقه در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف یکدیگر رفتند. هفته دهم لیگبرتر، ورزشگاه تختی اهواز، تماشاچی: 300نفر داور: محمدحسین زاهدیفرد، کمک ها: حسین یوسفی، حمید سبحانی گل: مجیدی(5) استقلال خوزستان اخطار: مهدوی،سیف اللهی(استقلالخوزستان) آبشک (راهآهن) اخراج: محسن ایراننژاد، (51)، محمد آبشک(60)راهآهن، کولیبالی(90)، محمدرضا مهدوی(100) استقلالخوزستان احمدرضا عابدزاده و علی لطیفی دو مربی راهآهن هم از زمین اخراج شدند استقلالخوزستان: پرویز کریمی، موسی کولیبالی، محمد طیبی، میثم مجیدی، هادی خنیفر، رضا کاردوست، محمدرضا مهدوی، ایمان باصفا، دیاوارا(46یزدان عباسیان)(80 فرزاد جعفری)، روحالله سیفاللهی، مهدی مومنی سرمربی: عبدالله ویسی راهآهن: وحید طالبلو، سیداحمد موسوی(54ابراهیم کریمی)، حامد نورمحمدی، محسن ایراننژاد، میلاد محمدی، محمد ستاری، سیامک کوهنورد، محمد آبشک، بهادر عبدی(72 رضا خالقیفر)، امین منوچهری، رامین رضائیان سرمربی: حمید استیلی شرح بازی: پیروزی یک بر صفر استقلالخوزستان مقابل راهآهن این تیم را قبل از تعطیلات به آرامش رساند، این در حالی است که 3 امتیاز بازی امروز با مشقت فراوان و دعوا و درگیری بی سابقه برای استقلالخوزستان به دست آمد که البته راهآهن هم با این شکست به رده چهاردهم جدول سقوط کرد تا شرایطش نسبتا بحرانی شود. در این بازی عجیب 2 پنالتی توسط وحید طالب لو دروازهبان راهآهن مهار شد و البته پرویز کریمی دروازهبان استقلالخوزستان هم بهترین بخت راهآهن را در ثانیه های آخر بازی گرفت تا تیمش برنده از زمین بیرون بیاید. شرح گل: 1ـ صفر(استقلالخوزستان): بعد از اینکه میثم مجیدی ضربه پنالتی را گل نکرد، دوباره صاحب توپ شد و روی سانتر محمدرضا مهدوی با شوت سرضرب دروازه طالب لو را باز کرد. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]آبشک: داور براي استقلال سنگ تمام گذاشت[/h] [h=2] محمد آبشک هم ديگر اخراجي تيم راهآهن در مقابل استقلالخوزستان بود که بسيار هم به عملکرد داوري معترض است.[/h][/TD] [TD=align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] آبشک در مورد این دیدار به "ورزش سه" گفت: ما آمده بودیم که ببریم اما صحبت های ویسی قبل از بازی در مورد داوری کار خودش را کرد و داور این دیدار همه جوره برایشان سنگ تمام گذاشت. ما دقایق اول روی غفلت خودمان پنالتی دادیم اگرچه من می گویم پنالتی نبود. او در مورد عملکرد داوری ادامه داد: به نظر من بازی از دست داور در رفته بود. ما شده ایم موش آزمایشگاهی مدام داورهایی که اولین بار است میخوهند در لیگبرتر سوت بزنند را برای ما میگذارند. تیم ما عالی کارکرد اما به مدد داور باخت. کجای دنیا وسط زمین تمارض میگیرند؟ او سر همین به من اظهار داد 4 دقیقه بعدش هم کارت زرد دوم را داد و در نهایت اخراج شدم. آبشک اینباره افزود: حمیدخان استیلی علاوه بر فوتبال روی مسائل اخلاقی هم خیلی تاکید دارد و ما هم همیشه اخلاق را رعایت میکنیم اما داور سوت های بی مورد میزد. همه دیدند که او با تیم ما چه کار کرد من چیزی ندارم که بگویم در این 11 بازی که انجام دادیم 8 تا از آنها داورانی قضاوت کرده اند که تجربه کافی نداشتند. بازیکن راهآهن در مورد پنالتی هایی که برای حریف گرفته شد نظرش را اینگونه بیان کرد: هیچ کدام از آن دو پنالتی که گرفته شد صبح نبود چون من دقیقا در همان زاویه ای بودم که بازیکن حریف قرار داشت ولی بازیکن ما اصلا او را نزد داور از لحاظ روحی روانی تیم ما را بهم ریخت ما حتی وقتی 10نفره هم بودیم می توانستیم بازنده بازی نباشیم در واقع باید بگویم که ما حریف داور نشدیم. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]حسنزاده: راي کوليبالي صادر شده است[/h] [h=2] رئيس کميته انضباطي گفت: راي مربوط به پرونده سرمربي استقلال خوزستان و هافبک آبيپوشان همزمان ابلاغ نشد.[/h][/TD] [TD=align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] اسماعیل حسنزاده در خصوص اتفاقات دیدار استقلال خوزستان و راهآهن اظهار داشت: گزارش این بازی باید به دست ما برسد تا آن زمان هیچ حرفی نمیزنم. درست است که یکسری صحبتها و مواردی را در اخبار و رسانهها شنیدهام. اما تا زمانی که گزارش بازی به دستمان نرسد نمیتوانیم حرفی در این باره بزنیم. با توجه به اینکه امروز تعطیل است و فردا هم بینالتعطیلین، امیدوارم گزارش بازی به دستمان برسد و در این باره تصمیمگیری کنیم. به گزارش فارس، وی در مورد اینکه روز سهشنبه اعلام کرده بود رای ویسی صادر شده و کادر فنی راهآهن نسبت به این موضوع معترض بودند، خاطرنشان کرد: ما در هفته گذشته چندین پرونده را مورد بررسی قرار دادیم اگر رای مربوطه به دست مسئولان سازمان لیگ میرسید آنرا اجرا میکردند. رئیس کمیته انضباطی در مورد اینکه آیا رای پرونده تیموریان و ویسی همزمان نبوده است، یادآور شد: رای ابلاغ این دو پرونده همزمان نبود ما رای مربوط به ویسی و سایر دوستانی که در آن بازی خاص حرکاتی انجام داده بودند را بررسی کردیم. رای از زمانی که به سازمان لیگ میرسد آنها مکلف هستند اجرا کنند. معمولا چگونگی اجرا و اینکه چه زمانی به دست مسئولان سازمان لیگ میرسد را خبر نداریم و از آن بیاطلاعیم. هیچ تفاوتی در بین افراد وجود ندارد و اگر رای مربوطه به دست آنها میرسید قطعا اجرایی میشد. حسنزاده در مورد اینکه سرمربی راهآهن معتقد بود که اگر کولیبالی به خاطر حرکاتی که در دیدار گذشته مقابل پرسپولیس انجام داد، جریمه میشد، چنین اتفاقاتی رخ نمیداد، گفت: ما کولیبالی را محروم کردیم و رای او هم صادر شده است حالا دیگر در مورد ابلاغ و اجرای آن رای ما اطلاعی نداریم. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]ماجراي درگيري لفظي ويسي و گلمکاني[/h] [h=2] در کنفرانس بعد از بازي بين عبدالله ويسي و اميد گلمکاني ، مدير رسانه اي راه آهن درگيري لفظي پيش آمد.[/h][/TD] [TD=align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]به گزارش خبرنگار " ورزش سه " در اهواز ، در انتهای کنفرانس پس از بازی که با برد استقلال خوزستان همراه بود امید گلمکانی ، مدیر رسانه ای راه آهن به ویسی گفت شما حکمتان صادر شده و نباید در این بازی حضور می داشتید و من صدای آقایان را دارم که گفته اند شما باید محروم می شدید. در جواب او ویسی که آرامش بیشتری داشت گفت من سه شنبه باید به تهران بروم و از خودم دفاع کنم اما اگر در کنار زمین نبودم به نفع تیمم می شد چرا که آرامش بیشتری به تیمم تزریق شده بود. گلمکانی در گفت و گو با " ورزش سه " گفت : من صوت آقای حسن زاده را در اختیار دارم که گفته اند حکم آقای ویسی ابلاغ شده است. من نمی دانم چگونه حکم آقای ویسی و تیموریان با هم ابلاغ شده است اما تنها برای آقای تیموریان اعلام شده است. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده