saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ [h=3]تهران-ایرنا- دوستی اینترنتی دختری در یکی از شبکه های اجتماعی منجر به انعکاس عکس و فیلم های شخصی وی شد.[/h] به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا ، سرهنگ گسید مصطفی مرتضوی ' رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اصفهان افزود: در پی شکایت دختری جوان مبنی بر اینکه فردی فیلم ها و تصاویر شخصی و کاملا محرمانه وی را به دست آورده و با سوء استفاده از این تصاویر و فیلم ها قصد اخاذی و انتشار آن در فضای مجازی را دارد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت. وی ادامه داد: با انجام تحقیقات و بررسی های تخصصی در فضای سایبر توسط کارشناسان پلیس فتا، متهم شناسایی و دستگیر شد. مرتضوی گفت: متهم در بازجویی های خود ضمن اعتراف صریح به بزه ارتکابی عنوان داشت با شاکی در یکی شبکه اجتماعی آشنا شده و پس از مدتی اعتماد او را جلب کردم و او نیز فیلم ها و تصاویر خصوصی و محرمانه خود را برای من ارسال کرد که پس از دریافت اطلاعات شخصی شاکی، وی را تهدید به انتشار آنها در فضای مجازی کردم. وی افزود: با اعترافات متهم، وی همراه پرونده به دادسرا اعزام و قرار مناسب قانونی برای وی صادر شد. این مقام انتظامی با اشاره به برخورد شدید قانون با چنین افرادی در پایان به هموطنان توصیه کرد: در شبکه های اجتماعی مجازی به افراد آنلاین اعتماد نکنید. عکس ها و فیلم های شخصی خود را در اختیار افراد غریبه قرار ندهید. دوستی های مجازی می تواند عواقب جبران ناپذیری برای کاربران داشته باشد لذا به همه جوانان و نوجوانان توصیه می شود از عضویت در سایت های دوست یابی و همچنین گفتگوی اینترنتی در شبکه های اجتماعی مجازی پرهیز کنند. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ الان یعنی دختره مقصر نیست ؟ این اشتباه دختره بوده یا ضعف امنیتی فضای مجازی؟ 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ الان یعنی دختره مقصر نیست ؟این اشتباه دختره بوده یا ضعف امنیتی فضای مجازی؟ مقصر هردو هستن به نظر من ربطی به اینترنت و فضای مجازی نداره 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ استفاده از فضای مجازی هم معایب مزایا داره متاسفانه بعضی ها بیشتر به جنبه منفی توجه دارند 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ دوستی های مجازی می تواند عواقب جبران ناپذیری برای کاربران داشته باشد لذا به همه جوانان و نوجوانان توصیه می شود از عضویت در سایت های دوست یابی و همچنین گفتگوی اینترنتی در شبکه های اجتماعی مجازی پرهیز کنند. دستشون درد نکنه نصیحت خیلی خوبی بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده