B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ قول میدم این اخریش باشه خانم مدیر، :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینجا نه جای دیگه ته امضام من كه مدير نيستم من يه كاربر جزء بيشتر نيستم...مدير، آقاي Rain هستند 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ من كه مدير نيستم من يه كاربر جزء بيشتر نيستم...مدير، آقاي Rain هستند آقا 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ من كه مدير نيستم من يه كاربر جزء بيشتر نيستم...مدير، آقاي Rain هستند منم با همون آقاهه بودم تو چرا به خودت گرفتی کاربر جان 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ آخی یادش بخیر چه دورانی داشتیم من با Rain تو یه پادگان بودیم یادته ؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ آخی یادش بخیر چه دورانی داشتیم من با Rain تو یه پادگان بودیم یادته ؟ عههههههههههههههههههه اینم دومیش 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ عههههههههههههههههههه اینم دومیش آره دیگه کلی این سرهنگ رو سر کار گداشتیم ها 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ آره دیگه کلی این سرهنگ رو سر کار گداشتیم ها مگه یادت نمیاد من تو و این خانم مدیرو یه بار گرفتم گشت ارشاد دانشگاه یادت نییییییییییییییییس؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مگه یادت نمیاد من تو و این خانم مدیرو یه بار گرفتم گشت ارشاد دانشگاه یادت نییییییییییییییییس؟؟؟؟؟؟؟ تو که کلا سر کار بودی با رین چقد ر پشت سرت میخندیدیم یادش بخیر تو صبحگاه میخواستیم سر به تن هیشکی نباشه :w02: 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ من که سربازی نرفتم ولی شنیدم می گن زن هارو سرباز نمی برن پس من هم نمی رم من موندم این سرهنگ ها از دست این رین و آذر افروز چی کشیدن 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ من که سربازی نرفتم ولی شنیدم می گن زن هارو سرباز نمی برن پس من هم نمی رم من موندم این سرهنگ ها از دست این رین و آذر افروز چی کشیدن وای خیلی با حاله وحید همه عمرت بر فناست :icon_pf (34): سرهنگ هیچی هی سر کار میرفت انقده خوب بوووووووووووود 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ وای خیلی با حاله وحید همه عمرت بر فناست :icon_pf (34): سرهنگ هیچی هی سر کار میرفت انقده خوب بوووووووووووود تو اول فرق یه سرهنگو با یه سروان بگو تعداد ستاره هاشم بتوضیح بعد از خدمت حرف بزن خو :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ وای خیلی با حاله وحید همه عمرت بر فناست سرهنگ هیچی هی سر کار میرفت انقده خوب بوووووووووووود یعنی انقده خوبه سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس متنم می خوام برم نمیشه خودمو شکل پسرا در بیارم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم میخوام سرهنگ سرکار بزارم ولی من شنیدم سرهنگ ستاره نداره بلکه سه تا خورشید داره 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی انقده خوبه سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس متنم می خوام برم نمیشه خودمو شکل پسرا در بیارم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم میخوام سرهنگ سرکار بزارم ولی من شنیدم سرهنگ ستاره نداره بلکه سه تا خورشید داره نکنه توام دختری اسمت وحیده ، واااااااااااای اینجا همه اونطورین که به اون میگن قپه مجید جان 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی انقده خوبه سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس متنم می خوام برم نمیشه خودمو شکل پسرا در بیارم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم میخوام سرهنگ سرکار بزارم ولی من شنیدم سرهنگ ستاره نداره بلکه سه تا خورشید داره وحید آخه اوطن پرست چمیدونه سرهنگ چیه که ستاره داره یا خورشید یا ماه ادعا هم داره وحید آره خوبه برو من یه بار دیگه میخوام برم کی به کیه اینجا من تا حالا 3 بار رفتم سربازی هیشکی نفهمید 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ وحید آخه اوطن پرست چمیدونه سرهنگ چیه که ستاره داره یا خورشید یا ماه ادعا هم داره وحید آره خوبه برو من یه بار دیگه میخوام برم کی به کیه اینجا من تا حالا 3 بار رفتم سربازی هیشکی نفهمید 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ کم آوردی سوت بزن >>>>> نه آبجی ما اصولا کم اوردن تو کارمون نیس معمولا به نفع ضعفا کنار میکشیم 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ وحید آخه اوطن پرست چمیدونه سرهنگ چیه که ستاره داره یا خورشید یا ماه ادعا هم داره وحید آره خوبه برو من یه بار دیگه میخوام برم کی به کیه اینجا من تا حالا 3 بار رفتم سربازی هیشکی نفهمید آخ جون پس من هم رفتم. پس میشه اگه خوشم اومد چند بار برم کنه توام دختری اسمت وحیده ، واااااااااااای اینجا همه اونطورین که به اون میگن قپه مجید جان وا مگه نمی دونستی؟؟؟؟؟؟؟ نخیرم وحید اسم عشقمه قپه؟؟؟؟ مجید ؟مجید دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من موندم این راین ارشد کجا رفته که نمیاد از این سربازیش تعریف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ آخ جون پس من هم رفتم. پس میشه اگه خوشم اومد چند بار برم وا مگه نمی دونستی؟؟؟؟؟؟؟ نخیرم وحید اسم عشقمه قپه؟؟؟؟ مجید ؟مجید دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من موندم این راین ارشد کجا رفته که نمیاد از این سربازیش تعریف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ خوشبحال عشقت باباااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خوشبحال عشقت باباااااااااااااااااااااا اااااا چیه حسودیت شد؟؟؟؟؟؟؟؟ اینقدر اسپم نکن از خاطرات سربازیت برامون بگو اگه رفتی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده