B nam o neshan 12214 ارسال شده در 17 آذر، 2012 قول میدم این اخریش باشه خانم مدیر، :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینجا نه جای دیگه ته امضام من كه مدير نيستم من يه كاربر جزء بيشتر نيستم...مدير، آقاي Rain هستند 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 17 آذر، 2012 من كه مدير نيستم من يه كاربر جزء بيشتر نيستم...مدير، آقاي Rain هستند آقا 2
Lean 56968 ارسال شده در 17 آذر، 2012 من كه مدير نيستم من يه كاربر جزء بيشتر نيستم...مدير، آقاي Rain هستند منم با همون آقاهه بودم تو چرا به خودت گرفتی کاربر جان 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 17 آذر، 2012 آخی یادش بخیر چه دورانی داشتیم من با Rain تو یه پادگان بودیم یادته ؟ 2
Lean 56968 ارسال شده در 17 آذر، 2012 آخی یادش بخیر چه دورانی داشتیم من با Rain تو یه پادگان بودیم یادته ؟ عههههههههههههههههههه اینم دومیش 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 17 آذر، 2012 عههههههههههههههههههه اینم دومیش آره دیگه کلی این سرهنگ رو سر کار گداشتیم ها 2
Lean 56968 ارسال شده در 17 آذر، 2012 آره دیگه کلی این سرهنگ رو سر کار گداشتیم ها مگه یادت نمیاد من تو و این خانم مدیرو یه بار گرفتم گشت ارشاد دانشگاه یادت نییییییییییییییییس؟؟؟؟؟؟؟ 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 17 آذر، 2012 مگه یادت نمیاد من تو و این خانم مدیرو یه بار گرفتم گشت ارشاد دانشگاه یادت نییییییییییییییییس؟؟؟؟؟؟؟ تو که کلا سر کار بودی با رین چقد ر پشت سرت میخندیدیم یادش بخیر تو صبحگاه میخواستیم سر به تن هیشکی نباشه :w02: 3
vahid88 9651 ارسال شده در 17 آذر، 2012 من که سربازی نرفتم ولی شنیدم می گن زن هارو سرباز نمی برن پس من هم نمی رم من موندم این سرهنگ ها از دست این رین و آذر افروز چی کشیدن 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 17 آذر، 2012 من که سربازی نرفتم ولی شنیدم می گن زن هارو سرباز نمی برن پس من هم نمی رم من موندم این سرهنگ ها از دست این رین و آذر افروز چی کشیدن وای خیلی با حاله وحید همه عمرت بر فناست :icon_pf (34): سرهنگ هیچی هی سر کار میرفت انقده خوب بوووووووووووود 3
Lean 56968 ارسال شده در 17 آذر، 2012 وای خیلی با حاله وحید همه عمرت بر فناست :icon_pf (34): سرهنگ هیچی هی سر کار میرفت انقده خوب بوووووووووووود تو اول فرق یه سرهنگو با یه سروان بگو تعداد ستاره هاشم بتوضیح بعد از خدمت حرف بزن خو :icon_razz: 2
vahid88 9651 ارسال شده در 17 آذر، 2012 وای خیلی با حاله وحید همه عمرت بر فناست سرهنگ هیچی هی سر کار میرفت انقده خوب بوووووووووووود یعنی انقده خوبه سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس متنم می خوام برم نمیشه خودمو شکل پسرا در بیارم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم میخوام سرهنگ سرکار بزارم ولی من شنیدم سرهنگ ستاره نداره بلکه سه تا خورشید داره 3
Lean 56968 ارسال شده در 17 آذر، 2012 یعنی انقده خوبه سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس متنم می خوام برم نمیشه خودمو شکل پسرا در بیارم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم میخوام سرهنگ سرکار بزارم ولی من شنیدم سرهنگ ستاره نداره بلکه سه تا خورشید داره نکنه توام دختری اسمت وحیده ، واااااااااااای اینجا همه اونطورین که به اون میگن قپه مجید جان 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 17 آذر، 2012 یعنی انقده خوبه سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس متنم می خوام برم نمیشه خودمو شکل پسرا در بیارم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم میخوام سرهنگ سرکار بزارم ولی من شنیدم سرهنگ ستاره نداره بلکه سه تا خورشید داره وحید آخه اوطن پرست چمیدونه سرهنگ چیه که ستاره داره یا خورشید یا ماه ادعا هم داره وحید آره خوبه برو من یه بار دیگه میخوام برم کی به کیه اینجا من تا حالا 3 بار رفتم سربازی هیشکی نفهمید 3
Lean 56968 ارسال شده در 17 آذر، 2012 وحید آخه اوطن پرست چمیدونه سرهنگ چیه که ستاره داره یا خورشید یا ماه ادعا هم داره وحید آره خوبه برو من یه بار دیگه میخوام برم کی به کیه اینجا من تا حالا 3 بار رفتم سربازی هیشکی نفهمید 2
Lean 56968 ارسال شده در 17 آذر، 2012 کم آوردی سوت بزن >>>>> نه آبجی ما اصولا کم اوردن تو کارمون نیس معمولا به نفع ضعفا کنار میکشیم 2
vahid88 9651 ارسال شده در 17 آذر، 2012 وحید آخه اوطن پرست چمیدونه سرهنگ چیه که ستاره داره یا خورشید یا ماه ادعا هم داره وحید آره خوبه برو من یه بار دیگه میخوام برم کی به کیه اینجا من تا حالا 3 بار رفتم سربازی هیشکی نفهمید آخ جون پس من هم رفتم. پس میشه اگه خوشم اومد چند بار برم کنه توام دختری اسمت وحیده ، واااااااااااای اینجا همه اونطورین که به اون میگن قپه مجید جان وا مگه نمی دونستی؟؟؟؟؟؟؟ نخیرم وحید اسم عشقمه قپه؟؟؟؟ مجید ؟مجید دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من موندم این راین ارشد کجا رفته که نمیاد از این سربازیش تعریف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Lean 56968 ارسال شده در 17 آذر، 2012 آخ جون پس من هم رفتم. پس میشه اگه خوشم اومد چند بار برم وا مگه نمی دونستی؟؟؟؟؟؟؟ نخیرم وحید اسم عشقمه قپه؟؟؟؟ مجید ؟مجید دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من موندم این راین ارشد کجا رفته که نمیاد از این سربازیش تعریف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ خوشبحال عشقت باباااااااااااااااااااااااااااا 2
vahid88 9651 ارسال شده در 17 آذر، 2012 خوشبحال عشقت باباااااااااااااااااااااا اااااا چیه حسودیت شد؟؟؟؟؟؟؟؟ اینقدر اسپم نکن از خاطرات سربازیت برامون بگو اگه رفتی 2
ارسال های توصیه شده