Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ این انیمه خیلی قشنگه، داستان عالی، هیجان فوق العاده، تعلیق، شخصیت ها، کلا همه چی عالیه :hapydancsmil: مرحبا فصل دو که اصلن طوفانی داره پیش میره 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مرحبا فصل دو که اصلن طوفانی داره پیش میره یعنی تا این حد میتونه جذاب باشه ؟! مخاطبش چه رده سنی هستن ؟ 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ یعنی تا این حد میتونه جذاب باشه ؟! مخاطبش چه رده سنی هستن ؟ میگم من شخصن خیلی علاقه دارم بش. والا این انیمه چون یه مقدار صحنه های خشن داره خیلی مناسب سن های پایین نیست، ولی برا ماها رواله. 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ میگم من شخصن خیلی علاقه دارم بش.والا این انیمه چون یه مقدار صحنه های خشن داره خیلی مناسب سن های پایین نیست، ولی برا ماها رواله. سوباسا هم انیمه خوبی بود 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۶ مینی سریالی که اخیرن دیدم و خوشم اومد از ساختارش. مقداری شبیه به سریال stranger thins هم هست. کلا 8 قسمته. موضوع جالب و درگیر کننده ای داره. درباره تحقیق بر روی زندگی پس از مرگ هست و جهان های دیگه هست، ازمایش بر روی کسانی که تجربه ی نزدیک به مرگ رو داشتن و اتفاقاتی که در ادامه میفته ... سریال خوش ساخت و جالبیه. پیشنهاد میکنم ببینید. The OA ستارگان : Brit Marling, Scott Wilson, Jason Isaacs کارگردان : Zal Batmanglij, Brit Marling وضعيت: پایان فصل اول ( ۲۰۱۶ – ) ژانر : درام , معمایی خلاصه: داستان سریال درباره پرری جانسون، دختری است که پس از گذشت هفت سال از ناپدید شدندش، پیدا میشود. او در گذشته نابینا بوده در حالی که اکنون سالم است و مشکلی ندارد. اما او درباره اتفاقاتی که در ظی این سالها برایش رخ داده هیچ حرفی نمیزند… 1 لینک به دیدگاه
rozbeharad 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۶ مینی سریالی که اخیرن دیدم و خوشم اومد از ساختارش. مقداری شبیه به سریال stranger thins هم هست. کلا 8 قسمته. موضوع جالب و درگیر کننده ای داره. درباره تحقیق بر روی زندگی پس از مرگ هست و جهان های دیگه هست، ازمایش بر روی کسانی که تجربه ی نزدیک به مرگ رو داشتن و اتفاقاتی که در ادامه میفته ... سریال خوش ساخت و جالبیه. پیشنهاد میکنم ببینید. The OA ستارگان : Brit Marling, Scott Wilson, Jason Isaacs کارگردان : Zal Batmanglij, Brit Marling وضعيت: پایان فصل اول ( ۲۰۱۶ – ) ژانر : درام , معمایی خلاصه: داستان سریال درباره پرری جانسون، دختری است که پس از گذشت هفت سال از ناپدید شدندش، پیدا میشود. او در گذشته نابینا بوده در حالی که اکنون سالم است و مشکلی ندارد. اما او درباره اتفاقاتی که در ظی این سالها برایش رخ داده هیچ حرفی نمیزند… باسلام این سریال ساخت کدوم کشور و لینک دانلودش رو برام ارسال میکنم با سپاس فراوان فرستاده شده از SM-T285ِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۶ باسلام این سریال ساخت کدوم کشور و لینک دانلودش رو برام ارسال میکنم با سپاس فراوان فرستاده شده از SM-T285ِ من با Tapatalk سلام، پوزش بابت تاخیر هر دو سریال ساخت آمریکا و محصول شبکه نتفلیکس هست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
sarabahram 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۸ سلام به همگی دوستان من جزو کسانی هستم که حداقل هفته ایی یک سریال میبینم میتونیم درباره سریالهایی که دیدم باهاتون صحبت کنم. پیشنهادم اینه هر هفته یک سریال معرفی کنیم و درباره ش گفتگو کنیم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۸ در در 20 اردیبهشت 1396 در 23:52، Shiva-M گفته است : انیمه بازان عزیز بشتابید فصل دوم انیمه سریالی موفق Attack on Titan چند هفته ای هست که شروع شده. فصل یکش که خیلی خوش ساخت و هیجانی بود. این فصل هم بشدت درگیر کننده ست و با شتاب و هیجانی چند برابر داره میره جلو. به شخصه یکی از علاقه مندان این سریالم. فصل اول فکر میکنم حدود 20 قسمت اینا بود. که هر قسمتش 20 دقیقه ست. وقت گیر نیست اصلن پیشنهاد میکنم ببینید اطلاعات سریال: ژانر : انیمیشن , اکشن , ماجراجویی ۸٫۸/۱۰ زبان : ژاپنی ستارگان : Marina Inoue, Yuki Kaji, Yui Ishikawa وضعيت: در حال پخش ( ۲۰۱۳ – ) داستان انیمه به صدها سال قبل باز میگردد. جایی که انسانها بدست تایتانها کشته میشدند اما عده اندکی از آنها موفق شدند در شهری با دیوارهای بسیار بلند (حتی بلندتر از بزرگترین تایتانها) پناه بگیرند و جان سالم بدر ببرند. صد سال به همین منوال میگذرد تا اینکه… انیمه خیلی خوبیه حتما پیشنهاد میشه 2 لینک به دیدگاه
sarabahram 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ تو سریالهای به روز bodyguard رو بهتون پیشنهاد میکنم بازیرگر نقش اصلیش هم جایزه گلدن گروپ رو گرفته ریچارد مدن اگه کسی دیده درباره ش گفتو کنیم .جدیدتر ازاون messiah اون هم بحث برانگیزه در ضمن اگه پیشنهادی برای دیدن دارین بگین 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، sarabahram گفته است : تو سریالهای به روز bodyguard رو بهتون پیشنهاد میکنم بازیرگر نقش اصلیش هم جایزه گلدن گروپ رو گرفته ریچارد مدن اگه کسی دیده درباره ش گفتو کنیم .جدیدتر ازاون messiah اون هم بحث برانگیزه در ضمن اگه پیشنهادی برای دیدن دارین بگین یه توضیحی هم درباره موضوعیت سریالا میگین؟ من فعلا مشغول دیدم سریالای قدیمی تر هستم که ندیدم 2 لینک به دیدگاه
sarabahram 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۸ در در 10 بهمن 1398 در 17:33، Mohammad Aref گفته است : یه توضیحی هم درباره موضوعیت سریالا میگین؟ من فعلا مشغول دیدم سریالای قدیمی تر هستم که ندیدم سریال بادی گارد درباره یک پلیس وظیفه شناس انگلیسی است که ناخودآگاه وارد یک جریان تروریستی میشه و اون زن تروریسم عرب رو منصرف میکنه و این اتفاق زندگی اونو عوض میکنه با دیدن این سریال به بازی های پشت پرده سیاسی پی میبریم و البته ماجرای عاشقانه این پلیس با یک مقام بلندپایه هم جالب جلو میره اما درباره سریال مسیح : این سریال واقعا یک چالش بزرگ دهنی رو ایجاد میکنه چون درباره یک پسرایرانی است که ادعای پیامبری میکنه در سال 2020 بعضی ها اونو مسیح موعود میدونن بعضی دجال و امریکایی ها انو بیمار روانی این پسر سوریه فلطسین آمریکا و اسراییل رو بهم میریزه و غوغایی به پا میکنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده