Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۶ موضوعاتش جنایی هست ؟مجموعه ای هست ؟ آره جنایی معماییی....عالیه عالی...من بازم میخوام سری جدید پس کی میاد 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ چشم میبینم..شرلوک محشره ببینید عالیه حتمن یه سریال جدیدم نتفلیکس اخیرن منتشر کرده. 13 reason why خیلی سر و صدا کرده تو فضای مجازی. گویا توییت هاش از سریالایی مثل تاج و تخت هم بیشتره خودم البته وقت نشد ببینم فقط یه قسمت دیدم خوب بود. تعریفشو خیییلی شنیدم. فضا تینیجری و دبیرستانیه ولی گویا خیلی خوش ساخت و سطح بالاست. هر 13 قسمتش هم یکجا منتشر شد. سریال stranger things هم فکر کنم قبلن یه اشاره ای کردم. محصول دیگه ی شبکه قدرتمند نتفلیکس که بشدت خوش ساخت و درجه یکه. که خیلی هم مورد استقبال و تحسین منتقدین قرار گرفت. کلا هم 8 قسمته. من که لذتشو بردم. پیشنهاد میکنم حتمن ببینید 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حتمن یه سریال جدیدم نتفلیکس اخیرن منتشر کرده. 13 reason why خیلی سر و صدا کرده تو فضای مجازی. گویا توییت هاش از سریالایی مثل تاج و تخت هم بیشتره خودم البته وقت نشد ببینم فقط یه قسمت دیدم خوب بود. تعریفشو خیییلی شنیدم. فضا تینیجری و دبیرستانیه ولی گویا خیلی خوش ساخت و سطح بالاست. هر 13 قسمتش هم یکجا منتشر شد. سریال stranger things هم فکر کنم قبلن یه اشاره ای کردم. محصول دیگه ی شبکه قدرتمند نتفلیکس که بشدت خوش ساخت و درجه یکه. که خیلی هم مورد استقبال و تحسین منتقدین قرار گرفت. کلا هم 8 قسمته. من که لذتشو بردم. پیشنهاد میکنم حتمن ببینید فدا مدا...تو خط فیلم کره ای هم هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ فدا مدا...تو خط فیلم کره ای هم هستی؟ :icon_gol: والا سریال کره ای که نه اصلن ندیدم، ولی تو سینما فقط دو سه تا کارگردان رو خیلی علاقه دارم کاراشونو همیشه دنبال میکنم . کیم کی دوک و پارک چان ووک که عاشقشونم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سریال فرندز چطوره ؟ ارزش دیدن داره ؟ انقد قشنگ هست که پیگیر موضوعش بشی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ :icon_gol:والا سریال کره ای که نه اصلن ندیدم، ولی تو سینما فقط دو سه تا کارگردان رو خیلی علاقه دارم کاراشونو همیشه دنبال میکنم . کیم کی دوک و پارک چان ووک که عاشقشونم من 2 تا سریال کره ای خیلی دوست دارم خیلی خوش ساخت بودن یکی تو که از ستاره ها آمده ای....و دریم های خیلی قشنگن 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سریال فرندز چطوره ؟ارزش دیدن داره ؟ انقد قشنگ هست که پیگیر موضوعش بشی ؟ بله اقا. فک کن یه درصد نداشته نباشه دیدن فرندز اوجب واجبتانه اصلن ببین لذتشو ببر 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سریال فقط west world سریال قشنگیه ، شخصیت ویلیام رو دوست داشتم ( اگه اسمشُ درست یادم باشه ) فصل دومش معلوم نیست کی بیاد .. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اخیرن سریال The Big Bang Theory رو شروع کردم. فصل دوشم الان. تا اینجا که خیلی دوست داشتم. جنس طنزشو. البته شنیدم این فصلای اخر حسابی ضعیف شده ، ولی فعلن که اولاشم خیلی فانه من با شخصیتای این سریال زندگی کردم ینی محشره 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سریال فقط west world لعنتی با روح و روان آدم بازی میکنه قبول داری؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سریال فقط Got viking th100 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ لعنتی با روح و روان آدم بازی میکنه قبول داری؟ اره واقعا درک این سریال برای هر کسی امکا ن پذیر نیست 1 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ارهواقعا درک این سریال برای هر کسی امکا ن پذیر نیست آی گفتی طرف نفهمیده چی بوده باز انتقادم میکنه که سریال آبکی ایه و فلان 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۶ the leftovers فصل اول تا وسطاشو زورکی دیدم، موند تا چند ماه بعد هر از گاهی یه ذره که صرفا ببینم آخرش چی میشه . فصل دوم رو که شروع کردم دو روزه همه ده قسمت و دو قسمتی که از فصل سه اومده رو تموم کردم .... از فصل دوم خیلی قشنگ داره میره جلو ... حیف که فصل سوم ، فصل آخره 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ انیمه بازان عزیز بشتابید فصل دوم انیمه سریالی موفق Attack on Titan چند هفته ای هست که شروع شده. فصل یکش که خیلی خوش ساخت و هیجانی بود. این فصل هم بشدت درگیر کننده ست و با شتاب و هیجانی چند برابر داره میره جلو. به شخصه یکی از علاقه مندان این سریالم. فصل اول فکر میکنم حدود 20 قسمت اینا بود. که هر قسمتش 20 دقیقه ست. وقت گیر نیست اصلن پیشنهاد میکنم ببینید اطلاعات سریال: ژانر : انیمیشن , اکشن , ماجراجویی ۸٫۸/۱۰ زبان : ژاپنی ستارگان : Marina Inoue, Yuki Kaji, Yui Ishikawa وضعيت: در حال پخش ( ۲۰۱۳ – ) داستان انیمه به صدها سال قبل باز میگردد. جایی که انسانها بدست تایتانها کشته میشدند اما عده اندکی از آنها موفق شدند در شهری با دیوارهای بسیار بلند (حتی بلندتر از بزرگترین تایتانها) پناه بگیرند و جان سالم بدر ببرند. صد سال به همین منوال میگذرد تا اینکه… 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ البته الان میخوام سریال هانیبال رو شروع کنم موضوعش جالبه ! البته میگن باید چند قسمت اول رو تحمل کرد دو فصل ازین سریال رو دیدم اینکه فقط صحنه هایی که قاتل های سریالی بوجود میارن خیلی هنرمندانه هست هر کدومش یه سبک خاصه .. تو این سریال فجیع ترین قتل هارو به تصویر کشیدن ، طوری که بعضی جاها حال ادم بد میشه در کل نبینید 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آقا یه سریال معرفی کنید در حد got و اینا الان تنها سریالی که هر هفته میبینم the100 اونم پنج شنبه ها میاد یه ماه هم وقفه داشت ........... 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آقا یه سریال معرفی کنید در حد got و اینا الان تنها سریالی که هر هفته میبینم the100 اونم پنج شنبه ها میاد یه ماه هم وقفه داشت ........... the100 رو خیلی دوست دارم ببینم، ولی میخوام تا ی مدت سریال نبینم آدمُ از زندگی میندازه من هر دفعه میگم شبی ی قسمت ببینم ! ولی نمیشه لعنتی .. 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ the100 رو خیلی دوست دارم ببینم، ولی میخوام تا ی مدت سریال نبینمآدمُ از زندگی میندازه من هر دفعه میگم شبی ی قسمت ببینم ! ولی نمیشه لعنتی .. سریال اش خوبه ها ولی .........نمیگم اسپویل میشه اره مثلا میخواستم برم سروقت سوپرنچرال یاخدا 12 سیزده فصله یه قسمت گرفتم دیدم بد دانلود شده دیگه قسمت نشد ببینم حس دوباره دان کردن نبود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده