saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ [h=2] ورزش سه - تيتر يک امروز روزنامه هفت صبح به خانم نجمه خدمتي که اولين طلاي بازي هاي آسيايي را براي کشورمان بدست آورد اختصاص يافت.[/h] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] [/TD] [/TR] [/TABLE] 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ با کمی اغماض دو اشکال اساسی به ایشون مترتب هس 1- چادر این خانم کو؟ 2- انتشار تصویر ایشون در حالی که بخشی از موهاشون دیده میشه چه معنی داره؟ یعنی قهرمانی در آسیا و این زخارف پست دنیوی ارزش زیرپا گذاشتن فرامین اسلامی رو داشته ؟ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ با کمی اغماض دو اشکال اساسی به ایشون مترتب هس1- چادر این خانم کو؟ 2- انتشار تصویر ایشون در حالی که بخشی از موهاشون دیده میشه چه معنی داره؟ یعنی قهرمانی در آسیا و این زخارف پست دنیوی ارزش زیرپا گذاشتن فرامین اسلامی رو داشته ؟ تو رو میبریم جای جنتی. کارت بهتر از اونه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ تو رو میبریم جای جنتی. کارت بهتر از اونه البته من با دید اغماض به این مسئله نگه کردم و الا حکمی کمتر از شلاق نداشت 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ البته من با دید اغماض به این مسئله نگه کردم و الا حکمی کمتر از شلاق نداشت بخشش لازم نیست، اعدامش کنید. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بخشش لازم نیست، اعدامش کنید. بابا احمد خاتمی که نیستم باو 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ با این حاشیه سازی شما فک کنم دیگه کلا از ورزش استفا بده 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ خدمت سربازی رفته؟! . . . آهان...اون مال فوتبالیستا بود...قاطی کردم...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ خیلی دختر ناز و دوست داشتنی ایی بود. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ یه عکس دارم ازش بفرستم ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توو پیج موسوی (والیبالیست) زده بودن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ با کمی اغماض دو اشکال اساسی به ایشون مترتب هس1- چادر این خانم کو؟2- انتشار تصویر ایشون در حالی که بخشی از موهاشون دیده میشه چه معنی داره؟یعنی قهرمانی در آسیا و این زخارف پست دنیوی ارزش زیرپا گذاشتن فرامین اسلامی رو داشته ؟طلاشو بگیرم،بفرستم برات،راضی میشی؟ :دی 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ خیلی دختر ناز و دوست داشتنی ایی بود. بود؟ یعنی خدا رحمتش کنه؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده