jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خب منم از همین تعجب میکنم!با اینکه دیدی دست مردم پس برا چی فک میکنی خانما ارضا نمیشن . . !؟ من نگفتم ارضا نمیشن اما طبق قانون هیچ دختر باکره ای نمی تونه صیغه کنه و رابطه ی جنسی داشته باشه تو از پدرت اجازه بگیری حله!:ws2: نه عزیزم حل نیست بعد چرا باید اجازه باشه؟ چه دلیل داره یه دختر برای ارضای خودش از پدرش اجازه بگیره لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ من فكر نكنم اين جزو زندگي عادي هر انساني باشه!!! پس صيغه بايد حدو مرز داشته باشه!؟؟؟ مي شه اين حد و مرزو مشخص كنين!!! يعني از چه حدي فراتر بره بده؟؟؟ من منظورم صیغه نیست. از اینکه اینجا این بحث رو میکنم معضرت میخوام. حالا تو این تاپیک نوشته شده صیغه و ربطش داده به یه دین خاص. شما فکر میکنی رابطه داشتن عادی نیست؟ همونطور که هر انسانی نفس میکشه و غذا میخوره این هم یکی از کارهای عادی انسان هستش که بهش نیاز داره. نظر شما درباره یه فرد 25 تا 30 ساله که هنوز نتونسته ارتباط برقرار کنه چیه؟ اون باید چیکار کنه؟ شاید یکی باشه که دوست نداشته باشه که با یه زن تو یه خونه زندگی کنه. اون چی؟ این که باید حد و مرز داشته باشه درسته. مثل اینه که بگی غذا رو به اندازه بخور به نظر من قانون خاصی نمیشه گذاشت. مثلا یکی غذا زیاد میخوره و یکی کم. اما هردو به غذا احتیاج دارن. در کل به نظر من وقتی دو نفر عاقل و بالغ تصمیم به این رابطه میگیرن ، کسی حق دخالت نداره چون من که چیز بدی توش نمیبینم. 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ رفقا از بحث اصلی نزنید به خاکی چاکرتون صیغه هم فک کنم همون معشوقه باشه تو اروپا للبته این از نوع اسلامیشه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ من منظورم صیغه نیست.از اینکه اینجا این بحث رو میکنم معضرت میخوام. حالا تو این تاپیک نوشته شده صیغه و ربطش داده به یه دین خاص. شما فکر میکنی رابطه داشتن عادی نیست؟ همونطور که هر انسانی نفس میکشه و غذا میخوره این هم یکی از کارهای عادی انسان هستش که بهش نیاز داره. نظر شما درباره یه فرد 25 تا 30 ساله که هنوز نتونسته ارتباط برقرار کنه چیه؟ اون باید چیکار کنه؟ شاید یکی باشه که دوست نداشته باشه که با یه زن تو یه خونه زندگی کنه. اون چی؟ این که باید حد و مرز داشته باشه درسته. مثل اینه که بگی غذا رو به اندازه بخور به نظر من قانون خاصی نمیشه گذاشت. مثلا یکی غذا زیاد میخوره و یکی کم. اما هردو به غذا احتیاج دارن. در کل به نظر من وقتی دو نفر عاقل و بالغ تصمیم به این رابطه میگیرن ، کسی حق دخالت نداره چون من که چیز بدی توش نمیبینم. داداش روحی اون موقع باید هیچ انسانی هیچوخت تو سر خودش نزنه که اااای وای بدبخت شدم رفت منم منظورم فقط این مسئله نیستا کلا می گم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ کسی که بش اعتقاد داره انجامش میده، کسی هم که نداره که نداره حالا ما برا چی بزنیم تو سرو کله هم؟؟؟؟؟؟؟ این بحثا رو گذاشتن تا دوتا چشم ما بیاد روش زوم کنه بعد دیگه چشی نمیمونه تا بقیه مسائلو ببینه لطفا چشماتون رو روی بقیه مسائل زوم کنین!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ کسی که بش اعتقاد داره انجامش میده، کسی هم که نداره که ندارهحالا ما برا چی بزنیم تو سرو کله هم؟؟؟؟؟؟؟ این بحثا رو گذاشتن تا دوتا چشم ما بیاد روش زوم کنه بعد دیگه چشی نمیمونه تا بقیه مسائلو ببینه لطفا چشماتون رو روی بقیه مسائل زوم کنین!!!!!! داداشی رو چی زوم کنیم رو هرچی زوم می کنیم چشامونو می خوان از حدقه دربیارن لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ من نگفتم ارضا نمیشناما طبق قانون هیچ دختر باکره ای نمی تونه صیغه کنه و رابطه ی جنسی داشته باشه آهان از اون لحاظ . . .! خب من هیچ اطلاعی در این مورد ندارم . . .! لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ لطفا چشماتون رو روی بقیه مسائل زوم کنین!!!!!! لینک به دیدگاه
eris 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا چقدر شبیه یه جاییه ولی بهتر از اونجا به نظر میاد. کلا یه چیزایی هستند که توی اخلاق قرار میگیرند. اینکار از نظر اخلاقی زشته. حالا هر خدا یا هر پیغمبری حلالش کرده باشه. کانت معتقده چیزی از نظر اخلاقی درسته که بخوایم جهان شمولش کنیم . حالا کدوم مردی دوست داره این مسئله جهان شمول بشه و خانومها از جمله خانوم خودش هم اینکارو بکنه؟؟؟ پس مشکل داره. شک نکنید مردی که صیغه میکنه خیلی چیزا رو درک نمیکنه. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا چقدر شبیه یه جاییه ولی بهتر از اونجا به نظر میاد. کلا یه چیزایی هستند که توی اخلاق قرار میگیرند. اینکار از نظر اخلاقی زشته. حالا هر خدا یا هر پیغمبری حلالش کرده باشه. کانت معتقده چیزی از نظر اخلاقی درسته که بخوایم جهان شمولش کنیم . حالا کدوم مردی دوست داره این مسئله جهان شمول بشه و خانومها از جمله خانوم خودش هم اینکارو بکنه؟؟؟ پس مشکل داره. شک نکنید مردی که صیغه میکنه خیلی چیزا رو درک نمیکنه. حالا حتما باید بعد عضو شدن می اومدی اینجا اولین پستت رو میزاشتی بچه 1 لینک به دیدگاه
eris 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ حالا حتما باید بعد عضو شدن می اومدی اینجا اولین پستت رو میزاشتی بچه عجب سوتی ای دادم الان همه فکر میکنند منحرفم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ عجب سوتی ای دادم الان همه فکر میکنند منحرفم:banel_smiley_52: نه بابا اصلا اینجوریا نیس جمع خودمونیه راحت باش:Ghelyon: لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ بالاخرا ما نفهمیدیم خوبه یا بده... بیاین نظرتونو بدین تا ببینیم چه جوریاس به نظر من تو دوران مجردی عیب نداره ولی خوب نمیصرفه! صیغه مثل چاقو میمونه اگه باهاش میوه پوست بکنی خوبه ولی اگه باهاش ادم بکشی خوب بده البته باید بلد باشی یه وقت دستتو نبری نه هر که چهره برافروخت دلبری داند نه هر که اینه سازد سکندری داند هزار نکته باریکتر ز مو اینجاست نه هر که سر بتراشد قلندری داند لینک به دیدگاه
eris 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خب اولین پست من در این تاپیک بود و میخوام اخریشم تو همین تاپیک باشه. مثل اینکه اینجا خیلیها کهن اندیشند و با اولین پست من اسلام براشون در خطر افتاد و دستور به ویرایش پست دادند. ترجیح میدم جایی نباشم که تحمل دگر اندیشی رو نداره این عکس واسه خیلیاتون اشناست.. شاد باشید. 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خب اولین پست من در این تاپیک بود و میخوام اخریشم تو همین تاپیک باشه. مثل اینکه اینجا خیلیها کهن اندیشند و با اولین پست من اسلام براشون در خطر افتاد و دستور به ویرایش پست دادند. ترجیح میدم جایی نباشم که تحمل دگر اندیشی رو نداره این عکس واسه خیلیاتون اشناست.. شاد باشید. بابا کازیموتو جیگرت برم کجا :icon_pf (44): حالا یکی یه چیزی گفت بیا کجا میری ؟کلی خوشحال شدم دیدمت:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ منم با صیغه مخالفم البته بستگی داره که هدف از صیغه چی باشه! 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ من منظورم صیغه نیست.از اینکه اینجا این بحث رو میکنم معضرت میخوام. حالا تو این تاپیک نوشته شده صیغه و ربطش داده به یه دین خاص. شما فکر میکنی رابطه داشتن عادی نیست؟ همونطور که هر انسانی نفس میکشه و غذا میخوره این هم یکی از کارهای عادی انسان هستش که بهش نیاز داره. نظر شما درباره یه فرد 25 تا 30 ساله که هنوز نتونسته ارتباط برقرار کنه چیه؟ اون باید چیکار کنه؟ شاید یکی باشه که دوست نداشته باشه که با یه زن تو یه خونه زندگی کنه. اون چی؟ این که باید حد و مرز داشته باشه درسته. مثل اینه که بگی غذا رو به اندازه بخور به نظر من قانون خاصی نمیشه گذاشت. مثلا یکی غذا زیاد میخوره و یکی کم. اما هردو به غذا احتیاج دارن. در کل به نظر من وقتی دو نفر عاقل و بالغ تصمیم به این رابطه میگیرن ، کسی حق دخالت نداره چون من که چیز بدی توش نمیبینم. خوب ما اينجا در مورد صيغه صحبت مي كنيم !! حالا اينكه نوع رابطه بين 2 نفر كه عاقل و بالغن چطوري باشه يه بحث ديگست!! ولي من فكر مي كنم تو صيغه اين آقايون هستن كه از نظر جنسي خودشونو ارضا مي كنن اونم به راحت ترين شكل ممكن و با كلاه شرعي!!! به نظر من هيچ زن عاقلي تن به اين كار نمي ده مگر از روي ناچاري!!! راستش اين كار از نظر من براي خانوما جز تن فروشي هيچ معناي خاصي نداره!! 1 لینک به دیدگاه
T-bag 320 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خوب ما اينجا در مورد صيغه صحبت مي كنيم !! حالا اينكه نوع رابطه بين 2 نفر كه عاقل و بالغن چطوري باشه يه بحث ديگست!! ولي من فكر مي كنم تو صيغه اين آقايون هستن كه از نظر جنسي خودشونو ارضا مي كنن اونم به راحت ترين شكل ممكن و با كلاه شرعي!!! به نظر من هيچ زن عاقلي تن به اين كار نمي ده مگر از روي ناچاري!!! راستش اين كار از نظر من براي خانوما جز تن فروشي هيچ معناي خاصي نداره!! فرض کن یه بیوه زن 40 ساله با 3 تا بچه که هیچ امیدی به ازدواج نداره و یا با ازدواج مشکلاتش بیشتر میشه هست که به طور طبیعی نیاز جنسی داره. واسه اینم صیغه مناسب نیست؟ اتفاقا" محض اطلاعتون بیشتر زن هایی که صیغه میشن همچین شرایطی دارن. لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ فرض کن یه بیوه زن 40 ساله با 3 تا بچه که هیچ امیدی به ازدواج نداره و یا با ازدواج مشکلاتش بیشتر میشه هست که به طور طبیعی نیاز جنسی داره.واسه اینم صیغه مناسب نیست؟ اتفاقا" محض اطلاعتون بیشتر زن هایی که صیغه میشن همچین شرایطی دارن. میشه محض اطلاعمون ( البته اطلاع داریم) آقایونی که صیغه می کنن چه شرایطی دارن لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ فرض کن یه بیوه زن 40 ساله با 3 تا بچه که هیچ امیدی به ازدواج نداره و یا با ازدواج مشکلاتش بیشتر میشه هست که به طور طبیعی نیاز جنسی داره.واسه اینم صیغه مناسب نیست؟ اتفاقا" محض اطلاعتون بیشتر زن هایی که صیغه میشن همچین شرایطی دارن. خوب اين خانوم اگه بخواد مي تونه ازدواج كنه!!! اين جوري حداقل يه سري حق و حقوق قانوني هم مي تونه داشته باشه!! نه اينكه 2 روز ديگه برگرده به شرايط اوليه!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده