tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ ی خانوم با کمالات و همه چی تموم لنگه نداره.ی دوست ب تمام معنا دوششششششش دالم ی آلم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ مهربون و دلنازک گاهی اوقات یه ذره زودرنج یه دوست خوب بامعرفت به فکر بقیه اس و دوباره میگم: مهربون 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام بر معصومه خانم دختری با معلومات هستی و علاقه زیادی داری تو همه زمینه ها فعالیت و مطالعه داشته باشی .... هنرمند هم هستی برای دوستات از توانت هرچه برمیاد انجام میدی و تلاش زیادی میکنی تا کمک بزرگی کنی تو تالار کشاورزیمون که یکبار هم تو تاپیک تبریک مدیران گفتم از نظر علمی وزنه محسوب میشی و اطلاعات خوبی قرار میدی و بعضی اوقات پیشنهادات خوبی برای پیشرفت تالار داری ! صد در صد هم تو محیط بیرون ,کار آدم موفقی هستی فقط فقط خیلی زود دلخور میشی البته با دلیل درست و یخورده صبر میتونی حرفتو ثابت کنی یا جواب قاطع بدی امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ ی خانوم با کمالات و همه چی تموم لنگه نداره.ی دوست ب تمام معنا دوششششششش دالم ی آلم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: سلام به الهام جون خودم عزیزدلم ای جونم الهام جون ماروشرمنده میکنی گلم... عزیزم خودت بهترینی عزیزم.... به من لطف داری خانومی ایشالله سلامت و موفق باشی عزیزدلم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده