DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ مگه دستم به این تی بگ نرسه...:167:8صفه اسپم....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ من میخوام بدونم اینجا اگه تاپیکه سارا افشار نبود جرئت داشتین این جلف بازی رو دربیارینن؟!؟!؟ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: حالا نه که خودم دس به سینه نشسته بودم..... پس قرار عقد و عروسی رو بزارین تا یه تاپیکی بزنیم همه رو دعوت کنیم:w410::w410: ایشالا خدا بزرگ میشه و می تونه برا فردای جوونا کاری بکنه:ws2: لی لی جون هوتن جون ایشالا سپید بخت بشین فردا تاپیک عقد رو داریم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ایشالا خدا بزرگ میشه و می تونه برا فردای جوونا کاری بکنه:ws2:لی لی جون هوتن جون ایشالا سپید بخت بشین فردا تاپیک عقد رو داریم مامانی دیگه ریش و قیچی دست خودت میگن: شب زفاف کم از صبح پادشاهی نیست بشرط انکه پسر را مامان کند داماد 1 لینک به دیدگاه
T-bag 320 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ مگه دستم به این تی بگ نرسه...:167:8صفه اسپم....:icon_pf (34): سلام عروس خانوم می بینم که به تفاهم رسیدید! دیگه وظیفم بود در حق این هوتن برادری کنم. (عملیات انجام شد لی لی. گولش زدم!) 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ عکساش پریدن من ندیدمش عکس نمیخاد . موضوع به اندازه کافی پر مفهومه. لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ بابا این تاپیکای دوران جاهلیت منو اینقدر نکشید بالا :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ بابا این تاپیکای دوران جاهلیت منو اینقدر نکشید بالا :icon_pf (34): خاطرات اون روزا و بچه هایی که با اون صفا و صمیمیت پای گفتگو ها بودن و حال و هوای بقول شما اون دوران همش تو این تاپیکهاست. یادش بخیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده